- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Micsoda buli van itt kérem... máskor egy hét alatt nincs ennyi HSZ
!
BOLDOG SZÜLINAPOT AZ ÜNNEPELTNEK!helkis:
Ne filléreskedjél egyszer van egy évben szülinapja add oda neki a blokkot 1000 éve hirdeted -
Cybertrone
veterán
válasz
gainwardgs #13508 üzenetére
A pult alól...
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
suttogotibi #13402 üzenetére
Fizikát kapcsold ki, nyiss meg még pár cpu-z ablakot, futtasd újra, és ne kérj linket mert ezt nem tudjuk értelmezni
-
Cybertrone
veterán
válasz
radi8tor #13154 üzenetére
Egyszer volt egy olyan cpu-m ami nemzetközi szinten a top-ban volt... vigyáztam rá, és utólag már nagyon bánom hogy nem kergettem meg mint az állat!
Ha ki fog az ember egy ilyen cuccost, nem tud már rá úgy tekinteni mint egy hétköznapi alkatrészre, mert mindíg az jár a fejében hogy mit istudna, mire is lenne képes!
Én támogatom, é szurkolok neki a továbbiakban! Csak így tovább! -
Cybertrone
veterán
válasz
pszichiater #13141 üzenetére
update
És ahogy itt egy neves kolléga mondaná: PUSH IT!
-
Cybertrone
veterán
válasz
pszichiater #13123 üzenetére
Cola stimm chips annyira nem... bar annyira nem erdekel!
Nagyon lightosan odatoltad azt hogy majd te megutod, lassuk akkor!
-
Cybertrone
veterán
válasz
gainwardgs #12835 üzenetére
Lehetsz is, még annyit nem mondtak róla hogy mi a felépítése... kicsit szerintem le is szarják már!
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
tom_tol #12811 üzenetére
Cybertrone jelenleg küzd... méghozzá a feszeléssel... valami oknál fogva nem akarja azokat a fesz értékeket amiket belövök neki... pl beállítom hogy 1.215v-ot adjon 1200/1600hoz, de kimonitorozva csak 1.195v-ot ad...
ccc-ben be van akpcsolva az overdrive, és a +20%-is a helyén van... A feszt AB-ből adnám neki, de nem igazán akarózik azt csinállni amit én akarok!
Am az eredmény szép -
Cybertrone
veterán
válasz
gainwardgs #12769 üzenetére
Kért tőled valaki kölcsön hogy meg tudja venni?
Na hát akkor meg miért vagy ilyen kíváncsi
-
Cybertrone
veterán
Holnap ha minden igaz érkezik hozzám egy 7970-es gondoltam lefuttatom már majd rajta a kötelező vanataget
-
Cybertrone
veterán
válasz
04ahgy #12667 üzenetére
DEOEC pontosabban...(itt melózom, ezért is tudom ezeket, mi szállítjuk
)
(Debreceni Egyetem Országos Egézségügyi Centrum) Van minden, és az atommagkutató is oda tartozik, bár nem olyan szorosan! És valóban kutatási célokra használják a nitrogént, pontosabban tartósításra, hűtők táplálására stb stb stb! -
Cybertrone
veterán
válasz
Cybertrone #12665 üzenetére
Ez az írás becsitibinek ment... csak benéztem
-
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc #12663 üzenetére
265ft+áfa
Legalábbis a debreceni klinika atommagkutató részének a töltőállomásánál
Nem a megvétele a drága, ha nem a tárolásaEgy 25l-es tároló kb 300k, bár ezek klinikai adatok, lehet magán embernek olcsóbb! A legnagyobb amit eddig töltettünk, és szállítottunk az egy 350l-es tartály volt... közel 4misit kóstált
Azt mondta az arc hogy havi szinten mililitereket párolog az anyag belőle, megfelelő tárolás mellet!
Egyéb kérdés?
Magánember egy dupla falú termoszban veheti a cuccost, csak abból picit masszívabban párolog! -
Cybertrone
veterán
válasz
pszichiater #12271 üzenetére
Miből adódna az EVGA ilyesfajta előnye?
-
Cybertrone
veterán
válasz
Johni5 #11924 üzenetére
És attól mert 1 285 megver 3 gpu-t mej időben, és teljesítményben is alatta van akkor mivan?
a 3870-es közel nincs egy szinten a 285-el, és szerintem ezen az x2 sem segít!
Lord Vader:
Fasza hogy te meg vagy világosulva, kedves szuszogós barátom, de fel is világosíthatol akár, ha te ennyire képben vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest