Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
a héten elég sokat melózok, úgyh nem sok energiám marad procit cibálni, de pénteken nekiesek sztem vagy legalább 7végén! 3.8at ment már stabilan de nem emlékszem milyen feszen...majd újra nekiesek!
sztem egy újabb driver jobban hiányzik am a vga-nak! 
mod: mert ugye 3.6ot alapfeszen tudja! lehet h 7végére meg is lesz a noctua nh-d14 és akkor megpróbálom 4 fölé tépni! vga-t még sose húztam de lehet az is elviselne kicsit!

-
Zé_Mester
őstag
hoppá. tényleg nem jó a link

ez már jó leszsubaruwrc : hja, úgy volt, de próbálgattam tovább és folyton fagyogatott, agyon feszelni meg nem akarom, úgyhogy ez a vége.
holnapig élvezem, aztán úgyis megdöntöd (elvileg
) aztán jöv. héten megint én jövök 
gombcomp : jepp, most te jössz.
50k sajna tényleg nem lesz meg, de ebbe nincs is meglepő, a procit nem bírom tovább tolni, mert megfő, nitrót meg nincs.
de jöv. héten lesz majd nemulass, akkor jön az igazán komoly eredmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Pixel 7a
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
be akartam kerülni a 2900xt-k elé.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) aztán jöv. héten megint én jövök