- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
arabus
addikt
válasz
subaruwrc #16745 üzenetére
Köszönöm.Igen tudom,csak lusta is voltam átvariálni.
Nem tudom de én ha kikapcsolom bios-ban minden is elmegy vele többé nem stabil a proci,mindent ujra kell álitgatni.
Most lett uj bios téve ugyhogy kipróbálom,piszok nehéz stabil valamit kihozni a refresh prociból.
vga alapon is látok már 2400 fps-t ugyhogy javul már csak stabillá kell tennem a procit. -
NFree
addikt
válasz
subaruwrc #16726 üzenetére
gratt, bárcsak én is játszadozhatnék ilyenekkel.
én az oprendszerekkel cumizok meg a rammal.
Más
Nos új rendszer vga evga 1070ti gyári , procín víz , ai overclock , tudja a bánat mennyin ment de egy katyvasz, 5,9 de szerintem al core 5,6 nál nem ment többet .
nagyon meghúzza a proci a vga-t . (tetszik) .
-
válasz
subaruwrc #16701 üzenetére
Köszi.
Nem lesz nagyobb cpu pontom így, most tiszta fejjel beugrott. Az az ominózus kép nem a 6.0P, 4.6E, 5.2R beállítással ment. Nincs rajta CPU-Z kép direkt, mert nagyképűzni csináltam az 1700-be.
Azt csak a sima 320/350 Wattos 3080-nal tudom megcsinálni. Ez a ti 450 Wattos.
Akkora proci fogyasztás van már, vagyis összfogyasztás, hogy a 800 Wattos tápom kapcsol le. (14 db venti, pumpa, LED-ek + CPU + GPU) Csak a proci és videokártya 700W...Van egy 1200 Wattos tápom, de nem vitt rá a lélek, hogy azt is cseréljem. Ahhoz mindkét gépet ripityomra kellett volna szedni, normál használatra pedig elég ez is.
Szóval nem lesz jobb cpu score a kazán 3080Ti társaságában. Ha lehet kérni, módosítsuk a [HSZ: 16668 / 151830 pont] -os eredményt.
Ha megy csak akkor, semmi nem történik ha nem. Ez már amolyan "fingreszelés", léggel nem tudtam 2070/2085 MHz fölé menni. Egy jobb hűtés ennyit dob. -
-
-
-
válasz
subaruwrc #16660 üzenetére
Köszi!
Joshua7:
Reggel éjszakás után nekifutok így léggel mégegyszer, addig ne tegyük listára.
Most nézem pl Firestrike Rebar nélkül volt a 11600k mellett.
Nem értettem hogy akkor 55e, most 53e.
Más különbséget nem látok. Az is véletlen volt, mert a 1080ti után elfelejtettem aktíválni.
Kipróbálok még e mag, ht off verziókat is. -
helkis
veterán
válasz
subaruwrc #16576 üzenetére
köszi!
érdekes, mert kb pont ugyanannyi a gpu score..
node:
a gt1 az inkább már cpu teszt és az amd-s kártyával jobban ment (sőt a cpu score is jóval több, indokolatlanul), tehát az lesz, amit írtál is, hogy itt valami handshake van mert egy ívásúak a hw-ek
a gt2 pedig az nvidián ment jobban és itt nincs tess opti sem.. szóval mégis a 3090 lesz az erősebb, a többi az csak "varázslat"szvsz..
az nv is ígért valami gyorsítást 30xx-re intelhez, az működik már?
-
-
-
jones965
Modder
-
-
-
-
-
-
-
válasz
subaruwrc #16256 üzenetére
Sok küzdés árán, de ki. Hol a cpu score maradt le, hol a gt2-m akadt be és lett vagy 10FPS-sel kevesebb. Végül aztán meglett. Driver verziókkal nem játszottam (lehet, hogy ez az oka), de SLI-ben masszívan elmaradtak az órajelek a single-ben kiteszteltekhez képest. Egyesével mindkét kari tudta az 1333-at, sli-ben pedig 1220MHz fölött nem jártam.
-
-
válasz
subaruwrc #16125 üzenetére
Kösz!
Olyan szinten procilimit van, hogy a vga a gt1 85%-ában 40%, vagy kisebb terhelésen megy, beszarok rajta.
Mint egy 05... Procihúzástól jelentősen nő a gpu score. Meg merem kockáztatni, hogy az 5700-5800-as 5960x-es runoknál is keményen procilimit van a két gt-ben, mert csak két szálra skáláz és órajelre.Ja, ez még alapfeszen volt, nem merem megforrasztani az ln2 pad-eket.
-
NFree
addikt
válasz
subaruwrc #15994 üzenetére
Ugy néz ki , hogy shaderbe nem megy többet a kari , így ha lefojtom a shadert nyerek kb 30-45 gpu órajelet. Nos jobban jönnek így a pontocskák de gyengus ez van. Ha készleszek a karival (mod ) remélem jobban teljesít majd . A win is tele van szeméttel, a tweak -el nem is foglakozom, mert nem megy . Van még mit szenvedni. A lényeg jövő télig csak összeáll majd valami. S akkor remélem már számomra elfogadható eredmények születnek.
Egyenlőre csak játszadozom
De nem biztos hogy lessz jobb .
(#15995) ricsi8800gt
Jó az a cpu, aránylag jól megy gratt,a vga-n még azért van mit csiszolni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest