- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Sefi84 #10748 üzenetére
Amit most írok, az nem rosszmájúság. De egy kicsit merész vagy. Ilyen feszeket adni neki, ilyen melegben... Szvsz, nem félsz a degradációtól? Over adott 2600K-nak hasonló feszt benchre, de ő az elérhető legjobb léghűtéssel tette(True copper+2x magas légszállítású venti), és chilled air volt, ami a lényeg. Most legjobb esetben is min. 20 C van, és a léghűtésed sem a legerősebb. Szerintem már rég túllépted a biztonságos határt, már csak a körülmények miatt is. 1.62v, léggel, melegben, 32nm-nek..hát. Inkább nem minősítem, csak aztán majd fent lesz a proci aprón. Felelőtlenség.
(már csak azért is leírom, mert nekem anno sokan mondták, hogy felelőtlenség volt nitrozni a 980X-et, pedig az is csak 1.76v-t kapott, de -153C -n)Cybertrone: Ha a procit megtudod hűteni, akkor 1.44v körül megvan neki a 4850MHz. Többi a VGA -on múlik. Pakold ki a hűtőt, és dobd be a gépet.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Sefi84 #10572 üzenetére
1 - a procim nem durva, az átlagos 980X-ek alatt van bőven.
2 - nem veszem sértésnek.
3 - sosem állítottam, hogy durva eredmény. Egy antituning fos kártya volt.
4 - azért postoltam, mert írtad, hogy erre válaszoljunk. Válaszoltam.
5 - ha a te procid tennénk mellé, akkor is előtted lenne, mert több a GPU Score (lásd Vantage pontszám számító algoritmus).*
*
HGyu
-
SzlobiG
félisten
-
gombcomp
senior tag
Mindezt LN2 alatt,2db felrántott XEON-al,voltmoddal a VGA-k....na neee
Mellesleg az "egy kártyán" futott az NVidia-Physx is (ha jól láttam)
Teljesen "üzemszerű" állapot,de azért várjuk meg az ATI válaszát!
Ez sajnos "kis hazánk" tuningereinek nem kihívás,hanem az elérhetetlen. -
klac
aktív tag
Ha ezt az oldalt hamarabb megtalálom lehet ezzel lett volna trónfosztás.
Akkor még nem volt Physx es kártya a gépben.No de ez már a múlté.
Meg nem biztos, hogy sikerült volna, mert a képen nem a Vantage eredmény, hanem 06 van.
Bocsi, ha eseeteleg nem ide való a téma, akkor elnézést, lehet törölni ha zavaró.
És, mégegyszer köszönöm a segítő szándékod.
-
odorgg
addikt
És ezt gyári hűtővel hoztad össze? A memóriák nálad nagyon mennek, de nemtom hogy a francba dobott nálad, a +30Mhz Memel, és +10Mhz-es Shaderral, 700 pontal többet?
Mindenestre szép eredménySzretnék majd én is kifacsarni belőle,valahogy 13000 feletti GPU score-t, ezért tervben van a hűtőcsere, de nagyon magasra teted a mércét,és nehéz lessz felül muln, de azért majd megpróbálom
Másrészt a GTX275 1792Mb-os kategóriát, akkor is én vezetem -
subaruwrc
félisten
a dicsőség ígyis a tietek, én csak a gulf miatt vezetek. tegnap nem akart stabil lenni a kártya 774/1620/1512-n ami a gpu scoreon erősen meglátszik. de hát muszáj volt 16k fölé menni
Mennyi kell ilyenkor a gulf-nak QPI/VTT szinten a 2000Mhz-es memóhoz?
1.335v ami bios set, az load valami 1.25v ..jones965
nice
-
zsombor22
aktív tag
Most már semmit se értek,tegnap csináltam egy Bios frissitést,a ventaget újra fölraktam azóta lefut rendesen a vantage.
Ami meg most jött elő,megnyitok 1 cpuz-t semmi megnyitok még 1 et elkezdek lapozni megfagy a képernyő és csak reset segít rajta
Most minden alapon van,visszavettem a cpu voltage-t Autora -
zsombor22
aktív tag
Elötte Auto-n volt.
A Ventage az utolsó tesztnél szál el Feature Test 6: Perlin Noise felmegy 270 FPS ig és újraindul.
A lent emlitett teszteket nem próbáltam,de ha hazajövök melóból kiprobálom.
Köszi a segítséget. -
ADAM1337
nagyúr
Nem értek veled egyet.
Mivel a prociban alapból támogatott funkciók között van ergo nem külön kell bekapcsolni ezért ez az alap beállítás.
Ha pl.: cmos resizek (ahogy Lauda is leírta) alapból ez a default beállítás.Viszont az alapórajeles teszteknél anno volt ilyen hogy amd x4 B50 meg ilyenek ezek a 4 magosítható 2 magosok ha azokat elfogadjuk alapórajelesnek akkor nem értem mi a gond ?
-
subaruwrc
félisten
Hajrá már így is megvan az első hely! No.1
viszont nagyon szép eredmény 3gpuval.
-
{Zodiac}
senior tag
igazad van nem is, hangos csak szegényke ezt a tuningot is már csak oldallap nélkül bírja lekezelni... az e8500-al még elbánt, de ezzel nem tud, kétszer 72 fok fölé engedte és akkor kaptam le az oldalát a házikónak, de úgy semmi értelme a CM Sileo 500-nak ugyebár. szóval ezért lesz a corsair h50 beszerelve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest