Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
klac
aktív tag
Egy újabb eredmény, frissítése, avagy javítása, ezen, korábbinak, csak beállításban vannak eltérések, a hardver ugyanaz.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
i7 880

-
Motion_Blur
félisten
i7-880@4.3GHz
HD5870@1050/1400MHz -
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
fermi damage incoming
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
helkis
veterán
válasz
joshua7
üzenetére
szvsz elég ha kint van a gpu observer, illetve elég lenne ha csak az új 4xx/5xx-re (vagy 6xxx-re) lenne igaz, amiben könnyen lehet állítani a feszt..
én már lusta voltam felrakni az xp-t mégegyszer
két hónap 2ezer
, de ez a xeon-od nagyon vad!
brutális, itt már csak egy gulf segítene.. 
a kis gtx se rossz..
grat! 
-
helkis
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
lassan nyitni lehetne a démárkőrűlteknek egy szárnyat valamelyik a zöldházban..
nővér az ápolónak péntek 13:55kor :
-Tibor, vigyen a kettesbe egy gtx580-ast, mert amíg nem dől meg a mostani csúcs Vantage-ben, félek ügyeletben maradni.. (a kötszerünk és a nyugtató is kifogyott..
) -
NFree
addikt
Na akkor ahogy ígértem [10100]

Azt hittem egy kicsit többet fog menni , de hiába kapott +feszt nem igazán volt elég neki szemetelt a kép rendesen , én meg be is voltam szarva nem kicsit
Mondjuk azért voltam ien bátor mert a szilveszteri páleszt még mindíg most böfögöm fel
joshua 7
Szerinted ha egy erősebb proci lenne alatta akkor feljebb kuszna még a gpu score ?Ui: B.U.É.K mindenkinek
-
vazzz
őstag
BUÉK!
-
helkis
veterán
válasz
joshua7
üzenetére
lennék szíves, de van pár kis akadály: szerencsétlen blokkom jelenleg olyan domború, hogy alig tudja levenni a prociról a meleget, így nem nagyon tudok cpu-t tuningolni, de ami késik nem múlik..
ráadásul csak P1200 polírpapírt tudtam venni, így muszáj lesz a "B" tervet alkalmaznom: jól berúgok.. 
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Leteszteltem a konfigom a trial-lal: 24616

a link -
NFree
addikt
Kösz srácok az infót , majd látom mi lessz ,

ööö a gari miat még nem moddolom a biost talán majd később, a másik a g31 igen csak elfogy a proci alatt s olyan feszeket kell adjak amit sajnálok, a régi lapommal bizti kicsikarom belőlle a 4.5ghz-et de ahogy elnéztem a pontokoat ez a proci 5 ghz-en is kevés lenne , hogy jó eredményt érjek el.
Ugyhogy talán =enlőre ez az ucsó tunyingos eredmény , lusta vok 50 pöttyér kipakolni az erkélyre. A vga viszont elég sokáig meglessz (később fizikáztatás) s ha akkor lessz majd valami ütős konfigom akkor lehet rettegni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyébként kár hogy olyan 1.2xx v körül megáll a tudomány engedhetné 1.3xx v-ig is nyugodtan![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joshua7
veterán
Figy, ezt csak azt bizonyítja, amit én írtam.
Nekem ugyanilyen órajelen egy i7 940-nek megfelelő 4 magos Xeon, ilyen gpu órajel mellett szintén 109xx pontot ad a gpu-ra. Nála sem javítana. De ahogy írtad, neki kell kipróbálni.
Vantage alatt egy GTS450-es rendszer teljesen gpulimites. Talán egy 6Ghz-es hatmagos emelne 50 pontot a gpuscore-on, talán...
Szvsz csak GTX460-től fölfelé számít valamennyire a cpu. HD5870-nél már biztos. -
toldy
őstag
válasz
joshua7
üzenetére
És ez alapján? Ha bírta volna az 1020at akkor nálam meglett volna a 11k. Nem azt mondom mert valóban kevésbé számit a proci mint a többi nél de azért nem mindegy.
Erről így hiába beszélgetünk, az igazi az lenne ha megtuná nézni egy erősebb procival.
Egyébként lehet kéne szereznem egy tápot ( kölcsönbe) mert szerintem egy erősebb táppal, aholt amphert ad le meglenne a magasabb órajel és így a 11k gpu, sőt a 13k cpu score is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joshua7
veterán
-
joshua7
veterán
Az órajelhez képest teljesen reális a gpuscore. A GTS450 van annyira gyenge, h mindegy legyen, milyen proci van alatta (én is ilyesmi gpuscore-t kaptam egy 4.6Ghz-es Xeon-nal). Nálad a probléma a fesszel van, illetve annak a hiányával.
Adj a kártyának 1.212v-ot, biztos megy még többet is. -
NFree
addikt
Sziasztok Javitgattam egy kicsit az eredményemen [9981]
Giga gts450oc2Annyit szeretnék kérdezni , szerintetek ennyire karcsú hozzá a proci , hogy nem tudok 11000gpu pontszám felé menni ? vagy min kéne még variálni, hogy jó legyen.
Mondjuk lehet holnap kiteszem a hidegre az egészet s a prociból kihozni még vagy 150mhz-et , szerintetek?

-
joshua7
veterán

helkis: ez a múltkori kártya, csak az Inspector-ral kicsit ki tudtam még tolni az órajeleket. De többet már nem bántom. Illetve addig nem, míg nem találok módot arra, hogy 1.212V-nál többet adjak.
-
joshua7
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Nem, mert senki sem szánta rá magát friss driver-rel, hogy odapörköljön a gigásnak és az én kis 768-asomból kellett számolgatni. Topikban is annyit látok, hogy így 'SOC órajel', meg úgy 'SOC órajel'. Aztán megnézem, 815Mhz a SOC... pff...
Gondolom 1010-1020 körül meglenne a 11k.
Ez a maximum egyébként? -
joshua7
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Nem mindegy ám, hogy milyen quad-ról beszélünk. A P35 édeskevés Yorkfield alá, oda P45 kell, nincs mese.
Egyébként szép az eredményed, gigás GTX460-nal fogható a 20k-s gpuscore.
{Zodiac}, #8605: pont senki nem mondja, h bénázol! A lap kevés magas fsb-re Yorkfield alapú quad-hoz. Sajnos nem tudsz mit csinálni.
hossszú, #8612: ramórajel nem jó, meg szerintem turbo on volt. Sok az a 19+ a cpuscore-ra.
G4ula84, #8622: szép az órajel, viszont a proci így is nagyon visszafogja a kártyát. Az a 27k gpuscore elég messze van a lista elejétől.
-
Laraxior
titán
válasz
schwartz
üzenetére
szegények...elvileg 1333MHz CL9-es modulok,de nem trikit!
elvileg tudják az 1600MHz-et is egyesével vagy max dualban.De tri channelben nem tudják az 1333@CL9et sem
kalap szarok
de hát a mennyiség a lényeg,nem a minőség.Most látom hogy letoltam egy 470et GPU pontan?

mondjuk csak a quad nem hajtotta meg annyira
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
[link] Feltetelek ful, olvasgass, ha listara szeretnel kerulni. Persze ha nem, akkor igy is tokeletes.

Lord Vader Az elso negy osztalyt ugy puskazta.
-
subaruwrc
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
vicces vagy nem de így van.
-
subaruwrc
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
nem elfogadható a screenshot.
cpu-z cpu - memory fül minimum, + gpu-z. -
Ninja760
csendes tag
core i5 760 + 5770 oc

rendszerbe van még tartalék de lusta vagyok jobban továbbhúzni
[link] -
hossszú
őstag
GTX470+i7 940 alaperedmény 16030pont
-
vazzz
őstag
Bocsesz, nem tudtam, hogy ki kell kapcsolni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jól jönne nekem az a cpu pont

/
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
grat!
)

Kérném szépen listára tenni (a 14636 pontos eredmény helyett).
![[link] [link]](http://img819.imageshack.us/img819/8753/clipboard0141.jpg)