- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
schwartz #8624 üzenetére
szegények...elvileg 1333MHz CL9-es modulok,de nem trikit!
elvileg tudják az 1600MHz-et is egyesével vagy max dualban.De tri channelben nem tudják az 1333@CL9et semkalap szarok
de hát a mennyiség a lényeg,nem a minőség.
Most látom hogy letoltam egy 470et GPU pontan?
mondjuk csak a quad nem hajtotta meg annyira -
-
joshua7
veterán
válasz
schwartz #7435 üzenetére
Nem értem igazán, miért problémázol ezen ennyit.
Ha megnézed, látod, h tuning alapján vannak felállítva a kategóriák, még szép, h az számít, úgy mit tud egy kari. A listán a legjobb GTX28x gpuscore-ja (ami az enyém
) is kb 2.5k pontra van egy messze nem széthajtott GTX460-étól. Árban lehetnek egy kategóriában, de a GTX460 javára van különbség bőven. Főleg úgy, h még mindig várok egy igazán ütős GTX460 eredményre... HD5830 is azért van abban a kategóriában, ahol. Ár alapján mehetne lejjebb, de tudás alapján simán az elsőben a helye. Ezért raktam külön pl. a HD5770-et meg HD5750-et is.
-
gombcomp
senior tag
válasz
schwartz #5802 üzenetére
Semmi nem tiltja,hardveres megoldás nem szoftver trükk!
Itt (még) lista képes,de a Madonion egy ideje már nem validálja.
Az eredményben a második procitesztben + 10%-ot jelent,nem olyan nagy a difi.
A képernyőn meg + 3 "gumikarika" jelenik meg: I7-el így néz ki! -
Zájec
veterán
válasz
schwartz #4088 üzenetére
a 3Dmark06-nál meg kicsit más a helyzet ..pont az ellentétje.. gondolom látod te is..
ott meg a 9800GTX veri a 8800Ultrát meg a 4850-t is....
valahogy ez a Vantage számol érdekesen..
de annyira nem érdekel , valahogy nem jött be ez a progi,, nekem nem szimpi a teszt része ... na de mindegy..."Nezd csak meg a tuningos eredmenyeket is"
nincs olyan eredmény amivel összetudnám hasonlitani , kevés eredmény van , ezért nem iránymutató.. -
-
Acor
aktív tag
válasz
schwartz #2775 üzenetére
Az enyémet is belőttem sec perc alatt elsőre elindul 4,2őn
csak 800-as ramok nem bírták a Vista alatt.
Szóval számomra még azért nem meggyőző, mert a jelenlegi konfigomra legalább 50e kéne ráfizetni és annyival viszont nem kapok többet. Ráadásul a kedvenc játékom az FSX sem tud 10 frame-nél többet vele, ezért még várok ...
20 K ide vagy oda, minden elemegy rajtuk full maxon kivéve FSX.
(280 GTX XXX nekem is volt ami egy órát bírta majd elfüstöltazóta elpártoltam az nvidia-tól)
-
ffodi
veterán
válasz
schwartz #2126 üzenetére
Nem, csak a procit felhúztam, a ramokat beraktam autora, mert így biztosan mennek.....5-5-5-15ön is megy de most 100mb/s ide vagy oda
4x1 giga nem megy olyan jól, mint 2x1......ha csak 2 modul van bennt akkor 1240mhz-ig mennek.....így a max 1080-de ott állandóan fagy, így 950-en 1:1be sokkal jobb eredményeket produkál mint másik leosztásban 1066-on......
-
Brumi˘
addikt
válasz
schwartz #2092 üzenetére
Kb fél óra múlva meglátod.
De nem lesz szétbontva nagyon, 4 fő kategória lesz 1 gpus tuningba, a többi meg marad egybe. Szerintem így a legjobb. Ám ha sokaknak nem tetszik majd változtatok rajta. Az alap már kész, csak az új eredményeket kell updatelni, és töltöm is fel.
-
janos666
nagyúr
válasz
schwartz #1913 üzenetére
Azért van bojkott a Geforce physx vantage eredményeken, mert ha csak egyetlen gyors kártyád van akkor a graphic tesztekben csak grafikát kell számolnia, CPU tesztekben csak fizikát, valós játékban a kettőt kéne egyszerre, így nem mértékadó az elszeparált mérés.
Csak én ugye külön kártyát használok, nem dolgoznak egymás helyett ahogy lentebb magyaráztam. A geforceom nélkül is ennyi lenne a grafikai pontszámom és a radeon nélkül is ennyi a CPU pontom, de mivel két külön kártya így játékokban is összeadódik a teljesítményük. (nem is kicsit, tök simán fut a warmonger, meg az UT3 modpack)Annyira nem kaptam fel a vizet, nincs harag, csak annyira hevesen reagáltam mint amennyire te jöttél nekem.
-
janos666
nagyúr
válasz
schwartz #1907 üzenetére
Először is 5 kapu volt a tesztben...
Másodszor:
Ha a 4870-esem mellé berakok egy Ageia PPU-t ami tehermentesíti a CPU-t akkor elfogadható az eredmény? Ha igen akkor 2. kérdés:
Ha nem Ageia PPU-t teszek be hanem mást, de ugyanúgy Physx-re dedikált kártyát az már nem? (akor se ha az a kártya csakis fizikát számol, és nem segít be a grafikába)
Ugyanazt a munkát végzi a 8500GT-m mint egy Ageia PPU kártya, se többet, se kevesebb. Mindkettő a CPU-t tehermentesíti, de egyik se segít be a renderelésbe.Még mindíg nem látom a különbséget.
Mitne mondjak, ha nem mondom meg miről van szó csak küldök egy képet senki se feltételezte volna hogy nem ageia kártya lapul a gépben. Ki tippelt volna Geforce Physx alkalmazására mikor egy radeon kártyával született az eredmény? (bár akkor az egy tuningolt PPU kártya lett volna mert azok inkább 25 mint 30 OPS-t csinálnak
)
-
janos666
nagyúr
válasz
schwartz #1905 üzenetére
Úgy látszik nem érted.
Nálam most van egy 4870-es Radeon ami számol grafikát. Physx számításokra eredendően képtelen (illetve minden megoldható, de jelen esetben nem erről van szó).
A grafikus kártyám mellett, külön PCI-E slotban van egy Geforce 8500GT ami jelen esetben (mivel sem SLI, sem Crossfire, vagy ezek fantázia-keveréke nem üzemel) csak fizikát képes számolni.
Tehát a Vantage grafikus tesztjeit csakis a 4870-es, a fizikai tesztjét csakis a 8500GT számolta. Mivel nincs SLI/Crossfire így sosem adódott össze a teljesítményük, egyszerre csak egyikük dolgozott.
Ugyanaz mintha nem egy 8500GT ült volna a 4870-es mellett hanem egy Ageia P100-as fizikai gyorsítókártya (vagy mi annak a tipusszáma).
Játékok alatt is ez a helyzet, a 4870-es képtelen besegíteni a fizikába, ahogy a 8500GT is a grafikába. (ahhoz SLI vagy crossfore kéne)Magyarázd meg, vagy ne te nézz engem hülyének!
-
SzlobiG
félisten
válasz
schwartz #1877 üzenetére
Nem is voltak jók ddr3...
Bagira: Nézd meg az előző eredményem ott még DDR2 volt olyan vistán amit használok, csinálok egy teszt vistát+ ha jól fog menni a kövi kártya közel leszek 17K-hoz.
Wolfival nem sokra mész Vantage alatt mert 4magot használja és beleszámít az összpontszámba, szal egy qx 5gigán lenne a jó.
-
-
Hawk1979
őstag
-
VinoRosso
veterán
válasz
schwartz #1271 üzenetére
Na akkor én is idepofátlankodok a GTX-emmel, nehogy má Te legyél az első
Remélem minden adat leolvasható a képről. (gyáró rajt van a gpu-z lapon, de Gigabyte, semmi mod, gyári hűtés)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest