- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
Alister71 #16400 üzenetére
Én a GTX660-ról beszéltem, remélem te is (ricsi8800gt nem nézte melyikre válaszolok, ő félreértette).
A bios-t kimenteni a GPU-Z-vel lehet, módosítani a Maxwell II BIOS Tweaker-rel, visszatölteni a kártyára az nvflash-sel.
Ha kéred, szívesen segítek megcsinálni rá egy szépen belőtt biost, meg flashelni is, mert kicsit körülményes tud lenni a lementés is, illetve néha kísérletezni kell az nvflash verziókkal, hogy az adott kártyához melyik verzió működik.
-
-
-
Sanyi19
őstag
válasz
Alister71 #16390 üzenetére
Ha a gpu-z azt írja, akkor 4x-esen megy. Azért nem veszed észre mert a 4x 3.0 is elegendő sebességet ad. Azt próbáltad, hogy kivenni-visszarakni a kártyát? ASRock lapoknál többször is tapasztaltam ilyen hibát, hogy valamiért 4x-esen ment, nálam ilyenkor megoldotta a ki-be.
-
-
Doky586
félisten
válasz
Alister71 #15028 üzenetére
Pont ezért gondoltam betenni a listába hogy össze lehessen hasonlítani ezen új tipusú CPU-ba integrált GPU-kat a régi sokéves (akkoriban nagyom is szuper) videokártyákkal..
Ha nem kellett volna a procit visszafognom hanem (mint normálisan) alapon mehetett volna, akkor P7454 lenne a végeredmény.
Ha nem a legeslegújjabb játék kell valakinek akkor videokártya se kell, a régi játékokat full részletességgel viszi. (és ez csak a bios szerinti gyorsbeállításos tuning, semmi extra) -
-
subaruwrc
félisten
válasz
Alister71 #12933 üzenetére
nem. a bullnak nagy hátránya van mindenhol, ezt már külföldi tesztek kiderítették. ha csak azt megnézzük hogy a bull 6900-on széthúzott ramokkal és cpu nb-vel éppen csinál 11000 pontot 3d11 phsyx tesztben, akkor könnyű a viszonyitás hogy egy léggel hűtött 2600k is megveri ..
-
MPowerPH
félisten
válasz
Alister71 #12882 üzenetére
Az hatalmas.
gombcomp: Ez meg brutális... Már csak azért, mert alapon hozza azt, amit nem rég csak szénné tuningolt cf-el sikerült.
Azért tegnap én is nekiültem haverral kicsit, igen kellemetlen körülmények között ugyan, de a végére sikerült összehozni ezt az 5870-el.. Úgy volt csinálunk más benchet is, de piszkosul álmosak voltunk, így hagytuk a fenébe. Sajna a proci nem úgy ment, ahogy kellett volna, hiába emeltem meg a feszt, és hiába volt 100MHz plusz, lassabb volt mint az előző alkalommal. A cpu-z is meghülyült, mert 1.55v-t kapott a cucc. Szerintem a lap nem bírta.
-
-
-
-
-
BeLucZ
addikt
válasz
Alister71 #11911 üzenetére
hmmm,amd procikat nem csipi annyira a vantage ahogy nézem q9550es ami a közvetlen konkurens ugyanilyen frekin majd 17 ezret kap nálam, más kérdés hogy valos alkalmazásokban nem nagyon jön ki különbség szerintem
ez olyan mint a 480 vs 580 vantageben kövés 30-35%os előny, valosákban 15% max 20 -
Recon666
Közösségépítő
-
vuk777
aktív tag
válasz
Alister71 #11067 üzenetére
performance level mennyin volt?
5-5-5-15 ön nem megy a Ram-od?
akkor be is fognál sztemjoshua7
Köszöni a kis "négyhengeres"! 2 éve erről álmodtam és itt van beváltotta a hozzá fűzött reményeimet
517x9 @4652Mhz
Már csak egy jobb deszka kellene alá meg valami frankó ram -
vuk777
aktív tag
válasz
Alister71 #11062 üzenetére
SOK
+terasz, friss üde 15C levegőn Brutál ventivel a Z600-on
egy ilyen:
92mm x 92mm x 38mm
4 wire / 4 pin / 3-inch connector
12 Volt with a range of 7 to 13.8 Volts
Speed 5000 RPM
130 CFM
Noise: 59dBA -
vbbb
őstag
válasz
Alister71 #10771 üzenetére
Azért mert a PCI Express_1 foglataltba raktam be amit az ASUS 8x-osnak titulál bár sebességben nem lehet észrevenni különbséget a másikhoz képest.
Ezt azért csináltam, mert a PCI Express_2 16X csatit nagyon lerakták és csak 1-1,5 cm hely maradt a kártyának levegőhöz jutnia. Meg más is azt mondta, hogy a 16X és 8X csatolófelület között 1% van...szóval ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest