- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
válasz
hossszú #8269 üzenetére
naja. meg ha tudnám valahogy stabilizálni a procit... me így tuti nem az... prime meg occt meg linx alatt nem fagy ki nem hibázik, de ennyi... Alapon (turbo on, tudom nem érvényes de sztem az előzőt se kell figyelembe venni...) több fps van szal h a francba tudom stabilizálni vajh?
-
Laraxior
titán
-
Cadal
őstag
válasz
hossszú #5016 üzenetére
Nem én látom rosszul, ezt korábban írták. Én lennék a legboldogabb, ha az AMD-s eredményeket egy jobbal (4 maggal) gyarapíthatnám alapórajelen a mostani helyett. Bár a 1 gpu 5. kategóriában így is elég jó a 6. hely a sok inteles közt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest