Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombcomp
senior tag
Elkezdtem ismerkedni az új generációs Cayman chippel.
HD6950 alapon
Némi tuninggal ugyanez
Átalakítva 6970-re
...nem túl meggyőző,de a driverekkel is komoly bajok lehetnek.
,vagy az Nvidia
előnye ismételten csak a "háttérben" keresendő.
A 3DMark11 alatt még rosszabb a helyzet. -
Lui76
őstag
Az mitől lehet, hogy az első tesztben kb fele az fps , majd a cpu-t visszább
véve megjavul , miközben ott épp nem nagyon dolgozik a proci !
15070
13340-es cpu pontszámom is volt már.
Esetleg a táp kezd erölködni ? -
jones965
Modder
helkis kolléga eredményével úgy néz ki nem tudok mit kezdeni.
A vga mókájával még van egy ötletem, ha nem jön be, akkor:
Bár így is elismerésre méltó az eredménye, nem tudom miért nem regisztrál a HWBOT-ra, és gyűjtené kis hazánknak a pontokat.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Csak nem nyugodtál.

-
Taifa Díaz
őstag
Na, akkor itt a vége, ez a rendszer már nem bír többet. Utoljára Gigabyte HD6850 + E8400
-
-
Laraxior
titán
Mintha meglódult volna a VGAm...
Bár ez a fránya Xeon...istennek se boldogulok vele
ill. 4.6ig igen,utána eléggé fűt már 
jones965: asszem bármelyik GPU-Z kilövi már alapból ha elindítod.Vagyis én úgy vettem észre.

szerintem ha megjön Cyber és éppen úgy vagyok akkor ránézünk egy SLi-re is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondanom sem kell ez a retek lap nem éppen léghűtéses SLi-re lett kitalálva
Nem tudom hogy miért nincsen megcserélve a PCI-foglalattal

Amelyik jó lenne az meg csak 8x-os

-
tome.jr
addikt
GTX 480 SLI (Zotac + ASUS): P37492
-
Laraxior
titán
vagytok már 34k felett?

-
jones965
Modder
válasz
Overlocker
üzenetére
Köszi!
1,15V
Az OCP az mit takarna, még ha illene is tudnom?
-
tome.jr
addikt
Zotac GTX 480: P24889
-
-
Gyula84
veterán
Érdekes ez a vírus mizéria, mert a hozzászólása után ketten is írtuk, hogy trójai volt a linken, miért kattintottatok rá?
Én csak erre lennék kíváncsi? 
Amúgy nekem a nod kiszúrta.
-
tome.jr
addikt
GTX 460 single: P19477
-
miresz
veterán
Köszönöm a javítást és az update-t.

-
jones965
Modder
-
subaruwrc
félisten
jó ha vannak jó ramjaid, de spec vantageban számottevően nem segítenek
mondjuk nem árt az sem ha 2000 körül szaladgálnak
magas uncorerral párosítva lehet segít a cpu tesztnek vagy a vga teszt 1-benmod1
BMW a bloodragehez van szokva, annak más a lelkivilága, én már ismerem a rampaget és tudom hova kell nyúlni hogy szépen szaladjon,
a blodyban valószínű én bénáznék
még igazából meg sem hajtottam, de ez a proci nagyon vad.
ha a sajátom lenne, nagyon kapna
jones965
jaja, izgibb lenne ha lenne egy vízhűtéses 580 am

-
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
most én kérdezem , mint ember az embertől, hogy ezt nem lehet privátba?
-
Myth
aktív tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Te köcsögözöl le engem? Hogy jössz Te ehhez? Hm? Én senkit nem szidtam! Ti oltogattok folyton... Nézzél már magadba kis ember! És ha lusta vagy vírusírtót felrakni akkor meg hibáztatsd magad! Na most meg menj szépen nyiss meg egy vantage-s eredményt és játssz magaddal egy picit, hogy levezesd a feszültséget ha már nem egy nővel teszed...
(na látod én most váltottam olyan hangnemre amivel az előbb Te illettél engem...) amúgyis is ha képes vagy egy eredmény miatt szűz wint felrakni akkor nem hiszem, hogy belehaltál egy újabb reinstallba... -
Laraxior
titán
válasz
pszichiater
üzenetére
rosszul írja ki
1.37V-on ment neki validra a 4600 asszem. Ha jól emlékszem a Bloom topikból.Már én is 4600MHz-ről írok...
A GTX580 még hűl.. 
-
helkis
veterán
gyerekek kezdtek olyanok lenni, mint "VV Éva".. pusztán építő jelleggel írom..
ez a vírusos téma nem úgy van, hogy valaki vírusos és az egy köcsög, hanem minden az, az egész net, pont ahogy IRL, a betegségeket a kialakuló immunrendszerünk akadályozza meg.. pl egy kisgyermek állandóan beteg, így alakul ki a immunitása az alap betegségekre.. de nem akarok itt bioszórát tartani.. aki nem tesz fel manapság egy vírusírtót, az elég naiv szvsz.. ha pl eredményhez kell a pont és úgy érzi valaki, hogy vírusírtó nélkül jöhet még a konyhára, akkor jobb ha net nélkül megy a bench, majd helyi hálón áttolhatjátok egy védett netes gépre..
és hogy mindenki elolvassa, itt egy régebbi eredményem, egy jó meleg szobából..

-
Cybertrone
veterán
Ember... tudod ez egy vantage topik ahol lehet naponta lövünk eredményeket, és lehet wint is... az ilyen k*csögök miatt nem fogok minden win után azonnal vírusírtót felpakolni, főleg ha csak eredmény miatt lett szűz win felrakva... Inkább örülj hogy lyuk van a seggeden és szelel, és tartsd magad ahhoz amit ezelőtt írtál, és ne linkelj többet, sőt nem is muszály írnod ide többet!

-
Myth
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ezt úgy mondod bazzeg mintha direkt lett volna vírusos a kép (vagy nem tudom, hogy mi mert a kép nem az nálam)... Másodrészt meg nekem egy sima avast van fent a laptopon is meg az asztali gépen is, számtalanszor megnyitom neked a képet, semmi baja gépemnek! Erről ennyit! És ezek után nem tudlak sajnálni, hogy elment néhány óra az életedből, hogy mondod itt ezt a jóindulatús szöveget!
Sajnáltathatod magad de egy sima avast megoldotta volna a problémád... Innentől kezdve nincs mit mondanom! -
KrAt
veterán
Ezt írtad: "és még félig kész winem volt"
Ez nekem barátok között is egy feltelepített wint és egy pár program felrakéását jelenti..
Az, hogy te 3-4-5-X óráig próbáltad a gépet használható állapotba tenni, az ok.. De ha én arra gondolok, hogy wint letörlöd, újrateszed, pár progi fel, az nálam 1 óra..
Érted, amit mondani akarok? 
No offense, csak utálom, ha hülyének néznek

-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Te biztos hogy elolvasod amit írok?
Tegnap 3 körül néztük a filmet a kedvesemmel... közben millió ablak,hogy xy.exe folyamat leállt,ez még hagyján,két darab kék halál,majd nem indul a win...mindezután kb 19:30 körül tudtam használható állapotba tenni a gépem...szerintem ez haverok között is több mint egy óra,már bocsáss meg.
Attól hogy most rendben van a gép,nem kell lebecsülni a kárt. Más is járhatott volna ugyanígy,csak én kinyitottam a pofám,és nem álltam meg szó nélkül,hogy milyen "jóindulatú" emberke csinál ilyet. Köszönöm szépen de ráment a péntek délutánom....
Befejeztem...de ne dobálózz könnyelmű egy órákkal ha megkérhetlek

-
Laraxior
titán
mondjuk alaplapcserém volt,és még félig kész winem volt
Lejjebb olvashattad is hogy mikor kaptam meg az alaplapot,és rá jöttem egyből eredménnyel,Wint még nem tudtam újat tenni. De mindegy,engem nem zavar annyira,helyrepofoztam a rendszert,már intézkedtem a hasonló férgek vagy mik ellen.
Jöhetnek az eredményeim ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KrAt
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Én ezt mind értem, és nem akarok senki mellett kiállni, de ha ennyire fontos az adataid meg a géped meg minden, miért nem tettél fel egy vírusírtót, túzfalat, akármit?? Innentől kezdve te is ugyanolyan hibás vagy, mint ő...
Én se siránkozok, ha az autómon szar a fék, és beleszállok az előttemlévőbe, mert nem tudok megállni...
-
Laraxior
titán
jobban is teszed!

kék haláltól elkezdve (defaulton) mindent megkaptam tegnap...de már pár napja gyűlt,csak este akartam wint tenni a Vantage teszt miatt...4 órámba tellett mire normális működő,bootolható winchestert találtam.
Azonfelül elmondanám,hogy nincsen gyenge processzorom,de mind a 12 szál dolgozzon egy sima Firefox alatt,az elég durva
A többi tünetet Sárpac-nak leírtam priviben. -
Myth
aktív tag
Ph-ra lett feltöltve... Na de mind1! Mostantól inkább nem linkelek semmit hanem felszívódom! További szép napot!
-
gainwardgs
veterán
Még a másik link volt szerencsére nálam nem xált el semmi

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

,vagy az Nvidia
legalábbis "normális" keretek között biztos hogy nem.

Valszeg ha többet foglalkoznék vele 10 percnél, akkor ment volna. De nem akarok, jó lesz a Quantum.
vagy csak béna vagyok az oldalhoz.. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tehát inkább két kártyás

ill. 4.6ig igen,utána eléggé fűt már

![[link] [link]](http://img825.imageshack.us/img825/5958/33433.th.jpg)

Sajnáltathatod magad de egy sima avast megoldotta volna a problémád... Innentől kezdve nincs mit mondanom!![[link] [link]](http://img819.imageshack.us/img819/4636/clipboard01rz.jpg)