Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Sziasztok , rettentően csalódott vagyok (főleg magamban ) egész délelőtt ráment erre a kis eredményre , win 8 alatt próbálkoztam , de sok időt vergődtem azzal , hogy menjen a vantage, egyáltalán , mert nem akart az istenért sem. aztán ujra kellett rakjak pár dolgot elindult . de a fene egye meg ha ht-t kikapcsoltam -10000gp pont egyből . Sokat kínlódtam vele , végül maradt a win11 de ez meg azért bosszant mert okés megy rendesen a cpu , viszont gpu ba nem tudom hozni azt az eredményt amit kellene , erre még rájön az is , hogy nem ártana egy ilyen remek kis kártyát is megmókolni , hogy a tdp limit ne korlátozzon , ez sem megy
meg a kari kialakítása miatt nem tudom levizezni
mert a vrm hűtő rész egybe van a hűtővel . No mind1 remek eredmény lett ez így is , csak ugye ha valaki ezeket a trükköket megoldja akkor még rengeteg pont benne marad.
Asus strix 1070 gaming /gyári. procin víz 5,8ghz
csak azért raktam be 2 képet , hogy prezentáljam 300mhz cpu órajel ami hozhatott volna némi gpu pontot megy a levesbe az os miatt .
vagyis azért mert hülye vagyok hozzá . -
NFree
addikt
Szisztok , . Procí víz 5,5ghz vga gyári evga ftw3080
Procí víz 5,5ghz vga gyári msi 3080ti suprim
Csak , hogy szaporodjon kicsit a lista
-
NFree
addikt
válasz
jones965
üzenetére
Az álom amikor belekezdtem ebbe a projectbe 6ghz lett volna . van most egy 14900kf ami simán tudta volna , de nem akartam bele vágni , mert ismerve magam , tuti szerettem volna egy jobb lapot gyorsabb memóriát , és a kis tudatlanságom miatt a 99k ról való váltás is szarul sikerült de úgy néz ki ezzel a 14700al meg kell elégedjek , komolyabb benchek nem lesznek , mert legutóbb volt egy félresikerült teszt ami megijesztett, és úgy döntöttem nem kockáztatom ezen túl a herdverek épségét , mert nincs értelme sokat kéne még tanulni és mókolni, megmarad az ilyen hébe hóba csinálok egy tesztet csak úgy hogy legyen alapon .
-
NFree
addikt
Sziasztok .
evga 3070ti Ftw /gyári . Proci víz 5,5ghz
És egy kis frissítés . proci . víz 5,7ghz
Szerintem itt erősen power limitbe botlottam , mert nagyon le esett a gpu órajel. De majd lehet szórakozok még vele .
érdekes ez a proci nem egy acélos darab de elszórakozok vele egy kicsit az elődjénél jobb 1 fokkal . -
NFree
addikt
Sziasztok .
Asus strix 980 víz.

Msi 680lightning/gyári p5,5ghz víz
Msi 1080ti lightning/gyári p5,5ghz víz
-
NFree
addikt
válasz
zebra_hun
üzenetére
Nem szabad , ha jól tudom ez még megengedett hw boton így néha on van ha komolyabb eredményért megyek de ott fasorban sem vagyok sajnos . viszont fire strike, time spy, és a többiek az új markokkal már nem szabad semmi buherát így azok az eredmények úgymond relevánsabbak
volt olyan kártya amin 5-6k gpu pontot össze lehetett így varázsolni . de van amikor nem adja sokat kell mókolni, van hogy egy napig csak álítgatom méricskélek s amikor megvan a legjobb akkor megyek élesbe , de olyankor meg kapkodok így mindíg elb... valamit . -
NFree
addikt
válasz
zebra_hun
üzenetére
Én ha minden igaz eladtam . Jó lesz az csak igen neki kell esni a GPU nak msi-t azért rakom ki a képre mert ott látszódik a GPU hogy dolgozik mi a max . Nagyjabol. Sajnos nv inspector és lod sokat dob rajta . De nem mindegyik driver szereti . No meg tényleg Win 7 lenne az igazi sajnos .
-
NFree
addikt
válasz
joshua7
üzenetére
Nem jó valamiért szarul megy rajta minden -1000-2000 pont vga és cpu fronton is
raktam is fel egy w10 et gyorsult sokad , de a vantage 2. cpu teszt csak 20% on megy nem tudom miért . win7 nem tudom felrakni , maradt ez az 1000éves win8 de még eldöcögnek rajta dolgok . sokszor ezért megy el a kedvem , mert kompromisszumokat kell kötni, ha menne win7 ahogy kell+be tudnám tweakelni ahogy szoktam akkor lehet lenne benne még pár pont de ez is rendben van . örülök ennek ,. is a lényeg hogy jókat izgizek és szurkolok mikor rezeg a léc és épphogy csak lefut .
nincs is jobb a hideg szobába kucorogni 
Valamiért nem tudok karin biost frissíteni egyik rendszeren-se utoljára amíg megvolt a win7 sima liba , felraktam volna az asusra az xoc biost. -
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Köszönöm . Lehetett volna jobb . Is de ez is elég .
sajnos oda már kevés vagyok. 
Subaruwrc
Sajnos ez a szoporoller nem tudom megcsinálni a win 7 er . w10 próbáltam de ott meg nem megy rendesen a proci a procitesztnél .11 meg hagyjuk meg rosszabb. Ez az alternatíva volt ezzel tudtam .
-
NFree
addikt
Sziasztok. kihasználtam a hideget .
Vga asus strix gtx1080ti(még mindíg hibás) hűtés Víz , procin víz 5,7ghz .
sajnos a végére így is elmelegedett a víz, mondjuk nem lett kirakva csak kinyitottam az ablakot ,s beraktam egy szobaventit. -
NFree
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
gratt, bárcsak én is játszadozhatnék ilyenekkel.
én az oprendszerekkel cumizok meg a rammal.
Más
Nos új rendszer vga evga 1070ti gyári , procín víz , ai overclock , tudja a bánat mennyin ment de egy katyvasz, 5,9 de szerintem al core 5,6 nál nem ment többet .
nagyon meghúzza a proci a vga-t . (tetszik) .
-
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Ez majd akkor derül ki ha megtudom GPU vagy memória probléma . Meg ha visszautalta a megbeszélt osszeget
-
NFree
addikt
Sziasztok , tegnap (vásároltam) egy asus strix 1080ti gaming et )
Hutés lég (gyári) proci Xigamtek Achilles. 5ghz
És a lényeg a kártya memóriája nem bírja a gyári órajelet -400mhz en eldöcög , de néha van egy két hiba viszont a gpu az aránylag szépen 2030-2050mhz-en megy . memória hiba vagy gpu mem vezérlő ?
-
NFree
addikt
Sziasztok , feliratkozás jelleggel.
Hűtés , Proci (5Ghz)8700k :xigmatech achiles, vga gyári .
3070ti evga ftw
Hűtés Proci (5ghz)víz8700k , vga gyári.
3080 evga ftw
Enyhe próbálkozás
Hűtés (5ghz)proci víz 9900K, vga gyári .
3070ti evga ftw
asus gtx 1060 turbó 3gb hűtés gyári , procin víz 9900k
Egy darabig ennyi lesz.
-
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Sajnos nem lett validálva azért próbálkoztam most megint
, úgyhogy a hwbot még várat magára egy kicsit .
joshua7
köszi.
és mindenki .
-
NFree
addikt
Sziasztok , úgy néz ki nem lesz jobb. sajnos próbáltam most nem rég de nem jött össze . ennek is nagyon örülök de reméltem , hogy egy 1600 as feletti órajel összejön , hát nem .A házi chillerem

Nem röhög együtt érez
Evga kingpin 980 . hűtés víz.
de sajnálom .
-
NFree
addikt
Sziasztok , vga msi760Hawk(gyári)1280mhz ment le a teszt, sajnos lehet hogy a gyári hűtés rajta maradt vagy nem tudom de nem akart jobban menni. ugye feszt ennél a karinál csak 0.12mv ot enged
. úgy hogy ennek itt a vége . maradt benne még vagy 1000pont ,de elengedem. Proci 9900k (víz) .
ismerkedtem a procival , nem tudom lesz-e benne még télen (remélem) -
NFree
addikt
Üdv . sajnos nem tudom megfogni a classit
Evga 1080 ftw , gpu:víz . Cpu: víz
Sajnos a közelébe se értek , és nem tudom mi lehet a probléma
-
NFree
addikt
Sziasztok , 1080sli, classi, ftw , hütés :gyári , vízblokk. proci víz.
-
NFree
addikt
Sziasztok nem egy topp eredmény , de a mai hardverekkel nem tudom felvenni a versenyt ez amolyan tájékoztató jelleggel készült. +kinvácsi voltam. tegnap vettem egy 9900k-t
-
NFree
addikt
Sziasztok új eredmények. Hűtés Cpu:Víz, vga szintén kivéve 1-2 kivétel.
Gtx 480Lightning sli/gyári
Gtx 580Lightning/víz, Matrix/gyári sli
Gtx 580 Lightning/víz
Gtx 760 Hawk/víz 1320Mhz
Gtx 670 Power edition/víz 1372Mhz
Gtx 680Dcu2t/víz boost nincs
Gtx 780 Classified/víz Boost 1411Mhz
Ha megfelel kérném a listára
-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Szia retentően érzékenyek nekem az 560-ak a feszre ha 1,137v nál többet kapnak azonnal lehal mindkettő tök mind1 mivel hűtöm . Próbáld meg hogy szépen elindulsz az órajellel felfele és csak akkor adj neki pici feszt ha nem megy . persze jó lenne vízzel hűteni meg a gpu-t 20 fok alatt tartani nekem is így sikerült

-
NFree
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
Tetszenek az ilyen eredmények gratt
Sajnos én már rég elfeledtem , honnan indultam és csak sodort magával az őrület . Most meg ott tartok , hogy nem kellett volna ,nincs időm , hogy igazán neki tudjak feküdni a dolgoknak .
(#16316) Aventyr
Szép eredmény de lessz majd úgy is jobb egyszer oda érsz majd

Más
Lenne nekem is egy eredményem, Vga gtx 780 Lighning boost 1267Mhz , hűtés . Gyári lég. Proci 8700K : Víz.
-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Szerintem vlami tul sok oc val próbáltad , vagy alapon is ezt dobja?
-
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Remélem lessz majd időm vele foglalkozni , csak a gép upgrade még várat magára utnna majd megpróbálok javítgatni rajta

-
NFree
addikt
Sziasztok mai idétlenkedésemet ha megengeditek megosztanám .
Hűtés procin Xigmatec Achiles . Nos a vga érdekesebb
mivel csak vízblokk van hozzá összeraktam gyors egy kis vizet . (Gtx 780ti Classified)
Moddingban othon vagyok 
Az eredmény is hagy némi kivánnivalót maga után de ez van abból gazdálkodunk amiből lehet

Cpu 4,8ghz en. vga 1293Mhz en ketyegett.
Sajnos vízblokk ide vagy oda nem ment többet a 2. tesztre már a víz is elmelegedett 40 fokot nyaldosta terhelés alatt a vga .
Ha megfelel mehet a listára
-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Szia nem gond ez van most télre be volt tervezve egy gép upgrade, de elmarad így sajnos marad a 2500K egy darabig.
Ennek tudatában ma kicsit kockára fagytam de lett némi eredménye.
Hűtés Proci Xigmatec Achilles (4,8ghz) . Vga gyári (boost 1228Mhz) Msi 670 Power edition
Jaj de hiányzik a kis haswellem jobbat gurított volna de ez már nekem megteszi .
Gratt az előttem lévő eredményedhez
HA minden ok kérném a listára
-
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Szerintem van , mert másik platform . S ha nem akar valaki lassu 8-10-12 magost akkor van alternatyíva gyorsabb 6 magos szerintem jol van ez így
Jo hogy mindkét platformot lefedi lassan az intel s nemcsak 1 ami mindent visz . 
-
NFree
addikt
Köszönöm nektek , hááát kicsit nekem kevésnek tűnik tweak ben nem vagyok elég ügyes mondhatni elég karcsú a tudásom , de azt használtam amit eddig általába s más konfiggal számomra hozta azokat a dolgokat amit vártam .
Köszönöm minden esetre nekem ez nagyon karcsú . (de lehet elb@..tam valamit) 
4,5-höz képest azt hittem elég a 4,8 s megvan az a 15%. kb de most hogy utánna számoltam ez csak olyan 7% körül van tehát gondolom akkor olyan 5,1 ghz környékén kéne menjen a proci , hogy annyit tudjon mint egy haswell ? (4,5ghz hez viszonyítva) -
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Nézegettem az itteni listát botot nem de majd ránézek
. Hogy ugymond a nagyoknak 5960x el 4,5ghz en 7x fölötti a gpu pont , vagy ennyire el lenne maradva 2500K az előbb említett procihoz képest 1 szálas teljesítményben? -
NFree
addikt
Sziasztok , találtam egy pár eredményt nem valami acélos de azért ha lehet mehet a listára .

Hűtés vga-kon: gyári lég , procin: xigmatec achilles.
Gtx 580 Matrix proci 4500-vagy 4600-on ment

Msi Gtx 670 power edition . Proci 4,4ghz en ment . Sajnos a kari legkisebb órajel emelésre is eldobja magát
power edition
de azért nem adom fel majd kitalálunk valamit ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Msi Gtx 780 Lightning , proci 4,4 en ment , a vga 1280Mhz gpu , mem 3400Mhz csak én marha le reseteltem képmentés előtt

A Matrix és a lightning igéretesnek tűnik
. Sajnos a lap nemigazán bírja a terhelést így a procit 4,6 -nál feljebb nem tudtam járatni (asrock z68 pro3) jobb lapben menne jobban a proci is sztem . Hát srácok januárba remélem jövök majd a többi eredménnyel . 
-
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Gratt
780 sli jó buli 
-
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
SZép eredmény így is vga-t megpiszkálva nem futattad ?
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
És nincs olyan msi-s kép aminek az alján nincs az a sáv? egyébként gratt. Nekem a mai termésem egy halott win lett a sok fagyi közepette nem volt elég hideg

-
NFree
addikt
válasz
chatran
üzenetére
Turbó órajel nem minősül alap eredménynek , így csak a tuningos listába fér bele , ha azt szeretnéd, hogy alapórajeles legyen akkor a szorzót fixre kell állítani, a te esetetben asszem ez 34 az összes magra . ramot is csak 1600-on lehet futtatni az időzítés mind1. Ha ezeknek a kritériumoknak nem felel meg a dolog akkor csak a tuningos listára lessz jó az eredmény .

-
NFree
addikt
Szép eredmények srácok
Legalább akkor nem csak én vagyok ennyire marha , hogy melegben erölködöm 
-
NFree
addikt
Sziasztok , raktam egy új rendszert egy másik lemezre , a lényeg a vantage a cpu tesztnél gyengébben muzsikál 2-3000 pontal. Nem tudok rájönni , hogy mi okozhatja . És szét idegel. Mert még nincs annyira teleszemetelve a win s a vga pl jobban muzsikál csak vhogy a 2 dolgot kéne összhangolni, s akkor lenne boldogság.
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
Srácok nem lehet , hogy proci limit van 4,7ghz en s azért egyforma a teljesítmény? nagyon erősek ezek a karik .

-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Azt hittem minden 770 megy vagy 1300 at boostolva legalább. Na mind egy lessz az még jobb sztem

(#16000) kicsipapucs
Jelenleg nincsenek meg az eszközeim, a szerelgetéshez (nincs pasztám+időm ) meg bontogatni kel a vizet , a legutóbb kapkodós szerelésnek nagy ára lett. Vettem egy bench táblát remélem azzal már majd ha átszerelem , könnyebben hidalom át az ilyen dolgokat.
Egyenlőre csak nézegetem mit tud a vga, mire számítsak. (mondjuk ez lutri)
Tweak ekkel kéne bíbelődjek de ahoz nem ártana egy friss win is mert valami gubanc van , sok eredményt elnézve közel azonos órajeleken a rendszerem sokkal gyengébb mint másoké , ezt is meg kell majd oldjam vhogy.
Sok munka nyűg lessz még ezzel ha belevágok s ezért is megy el a kedvem néha.
-
NFree
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ugy néz ki , hogy shaderbe nem megy többet a kari , így ha lefojtom a shadert nyerek kb 30-45 gpu órajelet. Nos jobban jönnek így a pontocskák de gyengus ez van. Ha készleszek a karival (mod ) remélem jobban teljesít majd . A win is tele van szeméttel, a tweak -el nem is foglakozom, mert nem megy . Van még mit szenvedni. A lényeg jövő télig csak összeáll majd valami. S akkor remélem már számomra elfogadható eredmények születnek.
Egyenlőre csak játszadozom
De nem biztos hogy lessz jobb .(#15995) ricsi8800gt
Jó az a cpu, aránylag jól megy gratt,
a vga-n még azért van mit csiszolni 
-
NFree
addikt
válasz
jones965
üzenetére
Köszönöm , megindult holnap lessz időm megnézem meddig megy 720 on lement a teszt de nem értem én ezt még gyengébb mint eddig, emelet cpu melett.
Vagy már öreg vagyok az ilyesmihez s tök hülye. Régen a 9800gtx et asszem babráltam így külön csak már azt nem tudom miért. 
Hát igen az évek meg a rutin
-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Igen jó lenne s mit tanácsolsz mit tegyek? Ha ennél jobban megemelem, 710Mhz vagy akár 705Mhz kilép driver hibával .
Ez így ratyi. Remélem hidegre s +feszre megindul vagy leég. De akkor is gyenge ezek a dolgok nélkül.
Ugyhogy szivesen várom szerinted mivel próbálkozzak addig is fesz +hideg nélkül
bios mod mükszik? -
NFree
addikt
Sziasztok szereztem ma egy kis gainward gtx 560-at. gyorsan le is teszteltem.
Hűtés Cpu víz (4000/4800Mhz). Vga gyári .
Alap.
Tuning.

Kb ugy megy mint az 560 ti-m az mondjuk egy kicsit kevesebb feszt kér viszont léggel az sem megy 1000Mhz nél többet, így jo kis kártya ez is szerintem.
-
NFree
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Köszönöm, hát nem nagyon akar többet menni sajna, még nem éreztem rá az ízére, ha jönnek a hidegek s lessz időm persze megpróbálok javítani mindenképp, jó lenne ha vhogy 1000mhz et ki tudnék csalni belőle, de egyenlőre 900 fölött már nem nagyon akar menni, feszelni meg nem nagyon akrom gyári hűtéssel.
Más alaperedmény:

Hűtés, proci víz. vga, gyári.(gtx580lightning) proci 4000mhz -
NFree
addikt
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Szép gratt -
NFree
addikt
Hát ez a beállítás még régen született amikor Dávid segített meg joshua s a kettő kóperálásából jött össze közel majd 1000m pontot hoz gpu-ba meg többet.

(#15520) fRooStzzZ
Nem tudom sajnos mi lehet az oka, az az igazság vga mamória tuningot azt csak tolok rá mindíg egy kicsit amíg nem szemetel s annyi még sosem mértem a külömbségeket , meg asszem nemis éreztem , hogy visszafogott volna ennyire . Minden esetre rejtély a dolog számomra .
Eddig szinte mindíg izomból adtam mindennek csak mostanábba kezdtem részletesen foglakozni a dologgal. Sajnos elég sokáig belbíbelődök így is. -
NFree
addikt
válasz
fRooStzzZ
üzenetére
Hát lehet akkor már a memóriának kezd vége lenni hibázgat és visszafogja a rendszert , Az biztos , hogy most 2 órát bíbelődtem mire összehoztam , hogy a friss win-el is hasonló eredményt kapjak (jobb lett
) ezen kívül még legalább 1 napig nyuznom kell a rendszert mostmár hardveresen, hogy megnézzem kb minek hol a vége mi az épp legjobbb beállítás aztán mehet a menet, persze közben más dolgom is van remélem a héten míg megtart a hideg végzek mindennel. -
NFree
addikt
Csak , hogy on is legyen Hűtés: víz gpu boost 1228Mhz

Ezt küldöm ricsinek 06-ban leszólt kicsit
gpu pontszámot érdemes nézni.
Nem nagy eredmény, nem is kérném a listára
Érdekes egyébként. hogy 3dmark 06 és 05,03,2001 mindíg indítás után hozzák a legjobb eredményt, így minden egyes mérésnél restartolok. A Vantage meg 2.vagy 3. mérésre hoz jobb eredményt.
Találkozott bárki hasonló anomáliával? Vagy csak én.Lenne egy erős cpu-m jaaj izgalmasabb lenne a sztori.

-
NFree
addikt
válasz
04ahgy
üzenetére
Én is erre tippeltem, csak ugye a kiskapu az lenne , hogy ez haswell proci ha jól tudom. s az összefoglalóba a hasinál 1600-as ram szerepel alapnak. ezen felbuzdulva tettem fel kérdésem. mivel csak ugy nyomtam egy tesztet, s 1600-on használom a ramokat. De ha nem hivatalos,s kéri bárki akkor megismétlem 1333 memókkal is. habár nem hinném , hogy sokat nyertem az 1600as órajellel.
joshua7 fórumtárs, majd eldönti, hogy megfelel vagy nem. s természetesen ha ha nem jó , akkor megteszem s csinálok egy másik mérést 
joshua7
Rendben akkor megismétlem majd a mérést
-
NFree
addikt
Sziasztok. Érdeklődnék , hogy alaperedménynek számítana-e g1820 celeron proci alpjáraton de 1600mhz es memóriával futtatott teszt? mert elvileg maga a proci csak 1333mhz ig támogadja a memóriát?
Ha igen akkor lenne egy eredményem.

És itt egy lightos tuning eredmény is. csak a vga van piszkálva. Elég rendesen fog ez menni
(remélem)
Hűtés víz. Vga Gigabyte gtx 460 soc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
meg a kari kialakítása miatt nem tudom levizezni
csak azért raktam be 2 képet , hogy prezentáljam 300mhz cpu órajel ami hozhatott volna némi gpu pontot megy a levesbe az os miatt .
Procí víz 5,5ghz vga gyári msi 3080ti suprim
Csak , hogy szaporodjon kicsit a lista
És egy kis frissítés . proci . víz 5,7ghz
Szerintem itt erősen power limitbe botlottam , mert nagyon le esett a gpu órajel. De majd lehet szórakozok még vele .

Msi 1080ti lightning/gyári p5,5ghz víz
volt olyan kártya amin 5-6k gpu pontot össze lehetett így varázsolni . de van amikor nem adja sokat kell mókolni, van hogy egy napig csak álítgatom méricskélek s amikor megvan a legjobb akkor megyek élesbe , de olyankor meg kapkodok így mindíg elb... valamit .
raktam is fel egy w10 et gyorsult sokad , de a vantage 2. cpu teszt csak 20% on megy nem tudom miért . win7 nem tudom felrakni , maradt ez az 1000éves win8 de még eldöcögnek rajta dolgok . sokszor ezért megy el a kedvem , mert kompromisszumokat kell kötni, ha menne win7 ahogy kell+be tudnám tweakelni ahogy szoktam akkor lehet lenne benne még pár pont de ez is rendben van . örülök ennek ,. is a lényeg hogy jókat izgizek és szurkolok mikor rezeg a léc és épphogy csak lefut . 

sajnos a végére így is elmelegedett a víz, mondjuk nem lett kirakva csak kinyitottam az ablakot ,s beraktam egy szobaventit.
nagyon meghúzza a proci a vga-t . (tetszik) .
Hűtés Proci (5ghz)víz8700k , vga gyári.
Enyhe próbálkozás
asus gtx 1060 turbó 3gb hűtés gyári , procin víz 9900k
Egy darabig ennyi lesz. 
de sajnálom .
ismerkedtem a procival , nem tudom lesz-e benne még télen (remélem)
Sajnos a közelébe se értek , és nem tudom mi lehet a probléma
Majd jövök ha sikerül a gép upgrade

de azért nem adom fel majd kitalálunk valamit
Többi topikba már nem írok szóval azok is szép eredmények gratula