- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
válasz
eastsider #18948 üzenetére
Itthon most egy 805 és 815 van. Ha jól tudom csak a keret szín miatt van megkülönböztetve. Amúgy annyira nem sötét, szerintem a legtöbb embernek fel sem tűnik, de ehhez a monitorhoz nézve viszont azért kevés a fényerő. Van itthon még egy hasonló TV összenézem azzal is, csak úgy kíváncsiságból.
-
Lacy6
senior tag
válasz
eastsider #18943 üzenetére
Mit erősítenek meg? Nem hibás a készülék, mert hirtelen kettő is itthon van egymás mellett és ezt látom. Ezek a saját tapasztalataim, nem kell megerősíteni hogy "igaz" legyen amit írtam....
(#18945) nismoka: Nincs bekapcsolva semmilyen energiatakarékos üzemmód. Sötétbe nem is probléma a kevés fényerő, hanem inkább nappal. Igazából az egyik TV megy a mamámhoz, aki eddig egy másik szobában lévő gépen skypolt, de eszembe jutott hogy ha smart TV-t kap akkor lehet kiválthatná a másik szobába levő gépet. Úgyis jóformán csak Skypot használ rajta. De azt se akarom, hogy ez kényelmetlen legyen és sokat kelljen bűvészkedni a távkapcsolóval. Okos telefonja nincs.
-
Steel Lord
csendes tag
válasz
eastsider #18621 üzenetére
Lg-k a fekete színt nem tudja olyan szépen megjeleníteni az ips panel miatt. Egy-két éve ez nagyon látványos volt... valószínű már fejlődtek ezen a téren, de szerintem még mindig nem az igazi. Lg-Samsungok inkább a smartfunkciók terén jobbak... képminőségben meg a Sony a jobb.
+ ha egyszer úgy döntenél, hogy játékra is használni akarod a tv-d, akkor megint csak a Sony a legjobb választás, mert az input laggjuk nagyon alacsony. 14-15 ms.
-
Steel Lord
csendes tag
válasz
eastsider #18619 üzenetére
A mozgás javításban(motion flow) illetve küllemben + a W8 széria már 3d-s..
Ha nem kell 3d, akkor elég a W705 vagy W706.. Ez a két tv ugyanaz, az előbbinek fekete míg utóbbinak ezüst a kávája.
Nekem W706 van..1 hónapja vettem a Duna Plázában. Nagyon megvagyok vele elégedve.
W605 a többihez képest kisebb, 40"-es illetve műanyag káva... míg a fentieknek (W705/706 illetve W8-ak) szálcsiszolt fémből vannak már. Képminőséget tekintve viszont ez is nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest