- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Mi nem tetszett a Sony tévék képén?
Azért népszerű az a bolt, mert olcsó és azt úgy tudja megtenni, hogy nem a Samsung Magyarországtól vásárol.
De ebben nem vagyok 100 %-ig biztos, mostanában nem néztem utána.A link nem működik, de szerintem nem is nagy tragédia.
(#20363) Gicz
Hangszórók kellenének bele? -
Unlimited
aktív tag
Szia!
Ha online játék is menne a gépről,akkor csak a Sony a jó vétel az alacsony inputlag miatt.
Jókat írnak a Sony tvkről,tapasztalatom alapján is csak jót mondhatok.Vannak más gyártó készülékei,amik ebben,abban jobbak,de van amiben rosszabbak.Hozza mindenben az átlagot,vagy az felettit,egy kiegyensúlyozott,jól felszerelt tv, pl.a50W705,805,815,828. 705ben nincs 3D,amúgy teljesen ugyan az,mint a 805.828 only Sony,illetve Euronics modell.Itt a panel frissítése softveresen 800hz,815-ben,600hz,805-ben,400hz.Ennyi a különbség köztünk.De nagyon jó kis tv mind.A 705öt meg lehet kapni 200 körül,a többi drágább,250.De akcióban 220 volt a hétvégén az euronicsban.Szerencsétlenségemre mire oda értem,előttem vitte ki az ajtón egy házaspár a dobozosat,csa a kiállítási darab maradt meg. -
Janaboy
veterán
Én a Sonyt javaslom! 50W805/815/828/829
Mediaban az első kettő most 250k!
A másik kettő a Sonyközpontban 828/829 260k! A különbséget pár hozzászólással korábban megtalálod!
Amúgy én kb fél nap alatt (meg személyesen megnéztem mm-ben) jutottam el a Pana/Samsungtól a Sonyig! Picit drágább, de jobb!
Mellesleg mindenképp aktív 3d-ben gondolkozz, ha fontos a 3d, mert csak az aktív 3d adja a full hd 3d-t! A passzív 3d lefelezi a kép minőségét!
Figyelj oda a Sonynál csak 50"-tól felfelé aktív 3d-s!
Sajnos kipróbálni nem tudtam, mert az MM-ben basztak adni egy nyamvadt szemüveget!
Egyedüli hátulütője az aktív 3d-nek, hogy drága a szemüvege.. -
pipec
csendes tag
Sziasztok!
Új TV-t szeretnék venni.
Sajnos már rég nem követem a TV piacot. Tudnátok nekem segíteni, hogy kb. 150-180k körül milyen kiemelkedőbb TV-k vannak.
Azt tudom, hogy a legjobban menő TV-k a Samsung és az LG viszont a SONY nór nem tudok sokat. Pedig egész jó TV-ket láttam a Mediamárktban.
Tudnátok nekem ajánlani pár TV-t ebben az árkategóriában?
Köszönöm szépen előre is!
-
ada19
senior tag
UE48H6400-at tudom javasolni (AVForums és HDTVtest szerint is Highly Recommended), 3D-re is nagyon jónak írják. Nekem is ilyen van, bár én nagyobbra szeretnék váltani - 3D-t csak demo jelleggel néztem, ezen kívül nagyon meg vagyok vele elégedve.
Expertnél éri meg vásárolni, ott a legolcsóbb gyári garanciával ~210e Ft (mindenféle kereső oldalakon fogsz ~190-ért is találni szürkeimportos, bolti garanciás modelleket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest