- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Vhiktor #18172 üzenetére
Ezt írják a 3D-ről: "After scrutinising more test patterns, we concluded that the 40H6400 still did not support native playback of 3D 1080p/24 video signal"
Ehhez nem kell kommentár.A Sonyról: "For tri-dimensional viewing, the rare combination of a VA LCD panel and passive 3D on the KDL-42W829B worked wonders, contributing to an engrossing experience that’s rich in depth and contrast (deep blacks plus bright, vibrant colours) yet free of crosstalk (as long as you sit within 15° of eye level vertically) and flicker. As with all passive 3DTV systems, vertical resolution in 3-D mode was effectively halved, so eagle-eyed viewers will observe some softness and jagged edges in extra-dimensional material."
Viszont e szerint, felezett felbontású, passzív a 3D-je, amit nem mindenki szeret.
-
Osynho
addikt
válasz
Vhiktor #18153 üzenetére
Nem is kell várni 1 órát a bemelegedésre.
Nem értem a szempontodat, de mások vagyunk. SSD van a gépemben, de az érdekel a legkevésbé, hogy mennyi idő alatt áll fel a win. Az erősítőm bekapcsolása se azonnali. De nem rossz a hangja, nekem ez számít.
Mondjuk a csatornaváltás, az tényleg idegesítő, de nálam azt a set top box határozza meg.
Akkora távra jó az 55.
Én 50-est nézek ilyen messziről. Ettől függetlenül minden kijelző összemegy.
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
válasz
Vhiktor #18130 üzenetére
Boltokban, sok fénynél tényleg zavaró és nagyon vibrál a plazma. Otthoni környezetben, ideális fényviszonyok között kell megtekinteni (ha van rá lehetőség), más lesz a helyzet (min. vibrálás érzékenyebbeknek szintén látható lesz, ember válogatja ki veszi észre és kinek zavaró).
-
nismoka
addikt
válasz
Vhiktor #18089 üzenetére
Simán észreveszem konzollal is a késést. Már egy flipper játéknál is simán érezhető ha 40ms felett van. Marketingnek nem mondanám mert csak a tesztoldalak közlik az input lag adatot, a gyártó sosem tünteti fel.
Ha a tv-n átkapcsolok game módból pld általános módra föleg ha megy az interpoláció is, már simán érezhető a különbség konzollal is. -
Gicz
addikt
válasz
Vhiktor #18089 üzenetére
Nekem elvileg 60msec körüli a TV-m input lagja, és játszhatatlan lenne egy multi COD-ban. Single esetleg (PC).
Konzollal észrevehetetlen a 60msec is, mert nem annyira közvetlen min egy egér.
Egyik barátomnál prbáltam egy logetich mx 1000-et, vagy mifene volt, akkori csúcs vezeték nélküli egér, és az is bőven érezhető volt amennyit az késett, csak vezetékessel lehet normálisan játszani. azok között viszont egy normálisabb (6-8 ezer ft) és egy "gamer" egér között már nem éreztem különbséget. (amúgy egy MX518-am van már 5-6 éve, az nekem már tökéletes)
-
BBéci
legenda
válasz
Vhiktor #18021 üzenetére
Ilyen esetről már hallottam, haverom 40 nap után visszakövetelte az árát. Szerencsére nem tiltakoztak, fizettek.
(#18025) Exodius
Szerinted a 100k-s TV drága? Elárulom ez 1400k-ba kerül, és ugyancsak vacak a beépített médialejátszója. Semmivel nem tud többet, mint a 6-os széria belépő modelljében lévő. Kivéve a 4K lejátszást, de az a most tárgyalt szempontból lényegtelen. -
törölt tag
-
L4mie
veterán
válasz
Vhiktor #17641 üzenetére
ugyanebbe a cipőben járok
bár pénzmagom sincs annyira meg a kinézett TV-re így biztos, hogy még várok pár hónapot.
csak én beleszámolom a + konzol + wireless bill + egér + 2x 8m HDMI-t is, btw: HDMI-t milyen hosszan szabad húzni, hogy ne legyen belőle jelromlás? PC ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest