-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ii77
tag
Fantasztikus ajándék lesz az biztos, elismerésem!
Pont ezen agyaltam, hogy lemegyek az Euronicsbe és megkérdem hogy Cetelem esetén az első vásárláskor levonható-e még az 50w828 akciós árából az a bizonyos 10%? Mondjuk, esetedben nem értem, hogy jött ki nekik a 214.000Ft (vagy 209.500Ft), igaz ne legyek telhetetlen. Ezért a tévéért nagyon korrekt az összeg.
Az a helyzet, hogy most én is be vagyok zsongva. Egy tökéletesen működő Samsung CW-29Z306T-t lecserélése a tét. Ha átlagolok, napi szinten 1-1,5 óra tévéadást nézek. Inkább a mozifilmek nézése köt le. És unom, hogy a régi médialejátszóm miatt sok filmet át kell rippelnem. A MBPro 5.1-em pedig nem lehetséges analóg rákötni a tévére. A filmek alatti alsó-felső nagy fekete csík is egyre zavaróbb számomra. Szóval kéne nekem egy frankó képi megjelenítésű, lan/wifi kapcsolaton át egy, a különböző médiaformátumokat jól támogató (720p, 1080p, mkv, divx, ...) tévé. Ekkora kijelzőmérettel már a 3d is érdekel. Analóg és digitális hangkimenettel. Jól látom, ezekre jó választás e 50w828-as?
U.i.: Netet túrva látom, hogy az 50w828 és 829-es típus is létezik silver kerettel. Vajon itthon kapható ezüst kerettel? -
BBéci
legenda
A Panasonic LCD tévéi éppen az utóbbi 1-2 évben kezdenek felzárkózni a többiekhez. Igazából nem is akartak olyat gyártani, mert tisztában voltak azzal, hogy a plazmák adják a jobb képminőséget. De látva a koreaiak erőszakos marketingjét és nyomulását, kénytelenek voltak beállni a sorba. Két éve, magánbeszélgetés során a hazai Pana képviselet tévékkel foglalkozó munkatársa nem ajánlotta az LCD-iket.
Mivel tavaly december végén a Panasonic beszüntette a plazmagyártást, már egy éve, teljes erővel az LCD technológiára koncentrálnak és ennek eredményeképpen, hatalmasat javult azok képminősége.(#18187) Vhiktor
Ha nem menne a 24p, írták volna a tesztben. Semmi bajom az EDGE LED világítással, lehet abból normálisat is gyártani, erre bizonyíték a legtöbb Sony TV. -
BBéci
legenda
Szerintem azt a "gyenge" 3D-t az emberek 90 %-a észre sem venné, a maradék 10-ből 9 nem tartaná szóra érdemesnek.
Például a W905 3D-je kiválónak bizonyult, nem tudtam belekötni.Ha szerencséd van, bármelyik ma kapható, márkás TV működni fog még 8-10 év múlva. Ha peches vagy, a garancia lejárta utáni héten bedöglik.
-
Fekte
csendes tag
A példakén hozott Samu nem egy "régebbi" típus, ráadásul 30-as végű, gyengébb képességgel bíró?
Az általunk preferáltak típusok, szerintem rendesen össze vannak rakva.
Én nem olvastam negatív, minőségbeli kritikákat.
(Ha felületesek az ismereteim jelezzétek, nem vagyok a téma professzora.) -
Steel Lord
csendes tag
Csak a 3d miatt nehogy a samsungot vedd, mert nagyot fogsz csalódni... Hány 3d filmet fogsz megnézni egy évben ? 3-at ?
Több 2d filmet fogsz nézni, és abban sokkal jobb a Sony + arra is jóval kisebb az esély, hogy a tv-d rendszeresen elromoljon..[példa]
Samsungot csak az vegyen, aki mazochista.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Diablo IV
- Ingatlanos topic!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest