- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
lukgab
tag
mennyiért lehetne kb eladni egy használt samu la40 b550 et ?
Ryzen 5900X + TUF x570 + RTX 4090 // LG C2 // LG CX // ZyXEL 326 NAS
-
-
törölt tag
válasz btomi9 #26693 üzenetére
Igen ajánlott tévé, de ennyiért: sonycenter 55W829 ? Szerintem nem éri meg. Úgy tudom, webshop-okban már nem is lehet kapni. Másfél hete még 310k volt az ára. Én megnézném a helyedben ezeket: Samsung UE55H6400 + Panasonic VIERA TX-55AS640E Hasonló panel és minőség.
-
Dave567
addikt
válasz nightshadow #26691 üzenetére
Nem rossz.
De 50ms inputlag, nem az igazi.
Ja meg gondolom nem 200000 ft. -
btomi9
aktív tag
Sziasztok!
Kifejezetten TV adások (SD, HD vegyesen) nézésére ajánlanátok-e ezt a tévét:
Sony KDL-55W829B
?
Nagyon jókat írtak róla, Sony centerben valami Discovery szerű adó ment elvileg HD adás, de nekem gyötrelmesnek tűnt a képe. Mondjuk vittem demóanyagot, az már szépen nézett ki rajta, de kíváncsi lennék a véleményetekre.
Filmnézésre majd később projektort tervezek, így bár eredetileg plazmát szerettem volna, arról letettem. Tehát a fekete szín most másodlagos.
Ha tévézésre a fenti nem, akkor 50-55" méretben helyette inkább mi? UHD nem érdekel, íveltet nem szeretnék.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz nightshadow #26690 üzenetére
Köszi a gyors reagálást.........
Nem semmi a linkelt példány, rajta leszek a témán elmegyek meglesem élőben is. Még egyszer köszi.
Üdv!
"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
nightshadow
veterán
LG 55EG960V 4K OLED TV Review [link]
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Azért kérnék tőletek tanácsot, mert már a szemem folyik ki, mint a csigának attól, hogy "ezer" oldalt meglátogattam, de még most sem tudok dönteni. Nos szeretnék egy tv-t venni, amin a legkevesebbszer a tv csatornákat nézném, vagyis inkább otthoni mozizáshoz kellene(legalábbis a legtöbbet erre használnám). LCD/LED/Plazma? fogalmam sincs azok alapján, amiket olvastam a különböző oldalakon, betekintési szög/fogyasztás/a fekete, az fekete....stb...stb. A fogyasztása nem érdekel különösebben, bár az sem baj, ha nem kell miatta beindítani egy újabb reaktort Pakson. Az elvárásom kimerül abban, hogy a full HD képe gyönyörű legyen,3D kell-e? fingom nincs, akinek van ismerőseim közül azok mind azt mondják max napi egy film, mert a szemük fáj tőle, ilyen áron nem kell inkább , hálózatba tudjam kötni LAN-on(ha wifi-s az sem baj, digi 500-as net+ dualband-os asus router csak elbánik a full hd-s tartalmakkal+panasonic házimozi) SMART funkció, ha van nem árt gondolom én, de pl, ha van ugyanolyan árban egy nem okos tv, de annak mondjuk jobb a képe akkor hanyagolom nyugodtan miatta. Nézegettem ezt a mozgásérzékelős távirányítót, ez elsőre bejövős. No szóval biztosan tudjátok már e pár sorból is, hogy szerintetek mi az ami megfelelő lenne számomra. Az az igazság, hogy van egy kis elfogultságom a panasonic márka felé(a legtöbbet ezt a márkát néztem tv-ben is), de természetesen nem csak pana tv-re áldoznék pénzt.......apropó pénz, úgy elsőre 160-környékére saccoltam az árat, de ha valamiben jobbat lehet venni az ésszerűség határain belül, arra vevő vagyok.
Előre is köszi!
Üdv!"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."
-
blakey
titán
válasz total90 #26687 üzenetére
Már kaptál rá választ, eggyel a hozzászólásod felett.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nismoka
addikt
válasz viharkabat #26677 üzenetére
Már miért esne le a polcról? Azokat a lábakat beljebb is lehet tenni ellentétben az LG-vel. Kicsit utánna kell járni a dolgoknak..
[ Szerkesztve ]
-
viharkabat
aktív tag
válasz nismoka #26674 üzenetére
Na én épp az ilyen kialakítású talpakat kerültem nagy ívben (nyilván a tévé nem ez a kategória, de ez nem is lényeg), mert nem akartam rögtön új polcot is venni - a mostaniról ezzel ugyanis leesne.
Egyébként ha már billegés: a 2014-es 7-es 8-as sorozat minőségibb anyagokból, fémkerettel alig billeg. Nem zavaró. A 6-osnak a műanyag háza ehhez képest nyekeregve imbolyog. Gondolom ez nem véletlen, a Sony ezzel is pozicionál. -
dh66e
veterán
válasz #94529552 #26671 üzenetére
IPS panellel nem lehet komoly egy sony.
Ettől a talptól nekem speciel hidegrázásom van esztétikai szempontból,de ugye kinek a pap kinek a papné.Arról nem is beszélve hogy ezt is le lehet könyökölni vagy seggel leborítani ha olyan helyen van a tévé ahol hozzáférsz.Túl van drámázva véleményem szerint,de te tudod.Talán ha friss betonba ültetnéd és várnál a kötésig persze 2 óránként meglocsolva akkor két nap múlva már soha sehova nem fog billenni. -
Vhiktor
veterán
Erre megint csak a grafikonokat és a mérési eredményeket tudom felhozni, hogy aszerint nem jobb a sony, elektronika és sw ide vagy oda.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Rruuer
senior tag
Hali! lenne egy olyan kérdésem hogy adott egy samsung ue f6400-as tv, és a házimozi erősítőm tudja a 4k skálázást, mi van ha beállítom és úgy nézek filmet rajta? összemegy a kép? vagy esetleg meg se jelenik?
-
-
-
blakey
titán
válasz nismoka #26653 üzenetére
Azt legalább könnyen eladhatod a MÉH-telepen.
Van minőségi műanyag is, tehát én most általánosságról beszélek és nem konkrét típusokról.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz nismoka #26650 üzenetére
Lehet gerjedni a Vasemberre is, de a Fekete özvegyre is.
Kinek mi jön be.Nem biztos, hogy jobb a fém ahogy az sem biztos, hogy annyival rosszabb a műanyag. Az összeszerelés minősége számít.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lilricsi #26631 üzenetére
A Sony szaküzletekben az 55-ös tévé árai nagyon elszálltak, kezd fogyni a készlet, és ezt akarják kihasználni tisztességtelenül.
A Samsung H6400 is minőségi darab, egyedül a tunere nem tudja a műhold vételt a H6500-hoz képest. Itt most egész jó áron kínálják: [link]
total90 Az általad említett LG-k is simán jók játékhoz.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Az új androidos tv-k engem érdekelnek, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyire jók. Nem lehet tudni, hogy a C-nél mit alkottak, ugye A-ról B-re is nagyobb volt a változás, eltűntek az IPS-ek, itt nem tudom mi lesz.
(#26645) superg
Nálam a jó feketeszint elektronika nélkül ér valamit, de a Samunak is jó a feketeszíntje, láttam, tudom, egymás mellett nem láttam a két készüléket, de külön-külön igen és közel állnak egymáshoz, mindkettő jól kalibrálható ill. amit én láttam Samu 6400-ast mégcsak foltos sem volt annyira mint a Sony 805B. Szóval ezek is példány függőek lehetnek ill. ki mit vesz észre egy adott készüléken.[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz blakey #26644 üzenetére
Jogos ezt csúnyán benéztem természetesen a 705B,bár nem hiszem hogy a C búkos lenne ebből a szempontból de amíg nincsen górcső alá véve addig nem vállalom be a tutit.A másik sonyt észre sem vettem.Hanyag voltam,sajnálom.
(#26645) superg
Mindenkinek mások a preferenciái.
[ Szerkesztve ]
-
superg
senior tag
Miért jobb a Sony a fekete szintben kontrasztban?Ez is olyan tévedés amit számtalanszor leírtak itt a Sony tulajok de nem sok alapja van.Mozgásmegjelenítésről meg nekem a sport jut eszembe ott sokkal jobban kijön eme hiányosság mint filmeknél.Jónéhány Sony tulaj nem is használja a BFI-t.
blakey Ezt a "ha dolgozik az elektronika akkor jó a fekete" dolog az én szemem is szúrta.Black szokta írni de ő a dinamikus kontrasztot is ráengedi[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nos valahot elt hívjáj "hype"-nak, elfogultságnak, ugyanis most szemrebbenés nélkül Sony-t írtál, holott az R nem ajánlott ill. a C-ről még nincsenek tapasztalatok, tehát a jó válasz 705B lenne.
-
dh66e
veterán
válasz Vhiktor #26639 üzenetére
A mozgásmegjelenítés talán a legfontosabb egy filmnél,természetesen a fekete szint mellett.Akik lcd-n nőttek fel azok a legtöbb esetben észre sem veszik a difit.Plazmások már jobban értékelik ezt a W8-nál.
A fekete szint viszi magával a kontrasztot is és ebben talán mondhatni hogy a tavalyiak közül a legjobb a w7-w8 széria ha az azonos kategóriák mellé odarakjuk és becsülettel beállítjuk. Ezt megspékelték a már említett elektronikával és persze a szoftverrel ami mindennek az alapja.Ezért aki a legjobbat keresi ezekre a dolgokra (film,játék) nincs mese sonyt illik ajánlani jelenleg mert a plazma ugye tudjuk.....
Sajnos most brutál drágák lettek a dollár mozgása miatt ezek a tévék.Most 350k van egy w55W829B nekem még 310k ért sikerült vennem.Kop kop.(#26642) total90
Sony.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Melyik lenne jo jatekra? Pc-re vagy konzolra lenne kotve:
LG 42LB630V
LG 42LB700V
LG 42LB679VSONY KDL40W705C
SONY KDL-42W705B
SONY KDL40R555CSAMSUNG UE40J5580
500-700€ kozott vannak ezek a TV-k, ilyen iranyar kellene ha mast ajanlatok esetleg. 40-42" a hatar.
Elore is kosziHa nincs jó, ló a szamár is.
-
blakey
titán
válasz Vhiktor #26639 üzenetére
Egyik sem feltétlenül jobb azonos kategóriában, inkább valamiben kiemelkedik. Mindegyiknek megvan a maga "betegsége", az lenne a jó ha a tudásokat egybegyúrnák. Ugye olyan választ kapott itt valaki a Sonytól, hogy temészetes a foltosság mikor nem dolgozik az elektronika, erre én azt mondom, hogy ez nem válasz ugyanis a Pana a 640-esnél megcsinálta azt amit elvileg lehetetlen, akkor is homogén amikor nem dolgozik az elektronika és nem kapcsolja le a kijelzőt, tehát ott a fekete kép és nem látni felhősödés, bevilágítástt.
Mindenkinek mások az igényei, más szempontok szerint választ. Nálam az elsődleges a képminőség, jó rgb lefedettség, jó feketeszint és ezáltal a kontraszt. Input lag, smart nem számit. Apropó, smart, a pana 640-es az SMB megosztást is látja, tökéletesen visz mindent, külső, belső felirat, stb. ezt nem hittem volna, utoljára LG Blu-ray lejátszónál (BX580) találkoztam ilyennel.(#26642) total90
A Sony 705B biztosan, de gondolom a 705C is, ha követi az elődöt. Alacsony input laggal rendelkeznek.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Vhiktor #26636 üzenetére
A Sony W828 magasabb kategóriába tartozik, mint a H6400, tehát az összehasonlításuk eleve nem ésszerű. A 7-es Samsungok lehetnek ellenfelei.
Magamnak el tudok képzelni egy W828-at, de H6400 nézése helyett inkább könyvet olvasnék.
Ez egyéni, szubjektív véleményem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Vhiktor
veterán
Rendben, hogy nincs leszólva, akkor máshogy fogalmazok a Sony van nagyon kiemelve.
Azt aláírom, hogyha valakinek fontos az input lag akkor abban verhetetlen, de filmnézésre miért lenne jobb mint a többi? Hiába az elektronika, ha mérési eredményekben meg nem jobb.
Esetleg mozgás megjelenítésben lehet különbség.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
dh66e
veterán
válasz Vhiktor #26636 üzenetére
Nincs leszólva a többi arról van szó hogy filmnézésre és játékhoz a legjobb.Ezen kívül komoly elektronika dolgozik a panel alá.Ebben is veri a többit.A szerviz pedig példaértékű olvas bele a sony topicba,hihetetlen rugalmasak a sony kereskedések és a szerviz is probléma esetén.Ez sem utolsó szempont.
-
Vhiktor
veterán
Még mindig nem értem miért van mindenki elszállva annyira a 828-tól.
Kétség sem fér hozzá a kínálat egyik legjobb TV-je, de itt a többit nagyon leszólják hozzá képest.
HDVTEST-et érdemes megnézni, hogy mi a különbség a 6400 és a 828 között, és egyáltalán nem jobb a Sony mint a Samu a tesztábrák alapján:
Sony: [link]
Samu: [link]Sőt RGB Balance-ban, Gamma Point-ban és Color trackingben meg Color errors-ban a Samu még jobb is.
Egyedűl csak a fekete színtben jobb a sony egy lehelletnyit 0.046 vs 0.042.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
lilricsi
tag
Köszi szepen mindannyiotoknak! varok valami akciora, pont mostanaban vittek fel a sony-k arat...
eleg nagy ugras van az 50-55col kozott[ Szerkesztve ]
-
lilricsi
tag
Sziasztok!
Tv vasarlas elott allok, 3d 4k egyeb felesleges extrak nem erdekelnek.
TX-55AS640E
Samsung UE55H6500
Sony 55w800 vagy esetleg w828 ha megeri a plusz pénzt
Ti melyiket ajanlanatok, filmre meg konzolhoz?
Más márkának vannak ilyen kategoriaju televizioi?
Lg kilove, idaig plazmat hasznaltam nem birnam azt a feketeszintet,
elore is koszi! -
Manipura
csendes tag
Sziasztok!
A tvmet (samsung es6100) használom monitorként és a legtöbbször életlen, tompa a kép. Eddig xbox volt rákötve, azzal nem tapasztaltam ilyet. Nem tudjátok, mitől lehet ez? Esetleg kell valamit állítani a TV-n vagy a Pc-n?
-
mahoni
tag
Sziasztok
Sos kéne egy kis segítség
holnap kellene venni tesómnak egy 55" tv-t
amit kinéztem LG55b670V
mi a tapasztalat róla?
valami más márka v. típus esetleg ?
ha olcsóbb az se bajnem fognak sose rádugni pc-t és nagyon tetszik nekik a távirányító pl youtube app alatt
köszi42
-
BBéci
legenda
válasz B-L-A-C-K #26619 üzenetére
Próbáltad már a centersugárzót előre húzni a szekrény széléig? Szerintem úgy sokkal jobb lenne a hangja. Valamint tüskék is kellenének alá.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Jackie_Chan #26622 üzenetére
Köszi.
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz B-L-A-C-K #26621 üzenetére
Én eddig nem láttam ezeket a képeket.de Gratula,mert NAGYON jó lett.Izléses kis Szobát csináltál magadnak!
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
luckyman
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #26617 üzenetére
Melyik topikban vannak a képek a falburkolatról? Valahol láttam de nem találom. Ez a hungarocell mennyire élethű, milyen közel kell menni, hogy kiszúrja valaki, hogy biza nem kő? Én eddig kőben gondolkoztam, d ezt talán könnyebb feltenni. Köszi.
Húha, lehet nem is te voltál, aki megosztotta? Na mindegy, hátha. Ha nem, akkor bocs.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
spe88
senior tag
Sziasztok,
40" környékén léteznek egyáltalán olyan LCD TV-k, amik local dimming backlit LED megvilágítással rendelkeznek?
Ha nem, akkor 1-2 direct lit megvilágításút tudnátok ajánlani, ami kapható is itthon?
Edge-litet nem igen vennék, ha lehet, volt már hozzá szerencsém, de nem nagyon tetszett! :/3D, SMART nem szükséges, csak a kép minőség legyen jó! Inkább filmnézésre lenne, input lag egyebek nem fontosak!
Köszi szépen
[ Szerkesztve ]
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
jcvd
tag
Sziasztok!
2-300-ért akarok 55-60 colos TV-t venni. Nekem a fő lényeg a képminőség, nem a felszereltség, mert minden külső médialejátszóról fog menni. 3D-t azért tudjon a TV.
Mivel 4k tartalom még nem nagyon van, így inkább egy kiforrottabb full hd tvben gondolkodom.
Az Samsung F7000-es szérián akadt meg a szemem első körben, nem tudom mennyire ajánljátok.
Nagy riválisok még a Sony W829-es és az LG modellek, de ugye ezek is tele vannak mindenféle cuccokkal, amik nekem nem kellenének.
Még annyi, csak 90%-ban filmnézésre lesz, játék soha, kábel TV is ritkán.
Ha tudtok bármiféle típust, márkát ajánlani ilyen tekintetben, azt megköszönném, sok éves beruházás lesz!
-
_Smooth
senior tag
Néztétek az ED crazy week ajánlatait? Van pár TV-jük.
Ez is egész barátinak tűnik.Nem reklámnak szántam, csak segítségnek/infónak a keresgélők számára. Ha sért valamilyen szabályt, töröljétek nyugodtan.
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősnek keresek most TV-t, max 100K, csak set-top-box TV adás, semmi fullHD film vagy PC vagy játékkonzol, 32" képátló.
Mik a lehetőségei? -
törölt tag
válasz Norberto666 #26593 üzenetére
A Philips nem ajánlott játékhoz a magas input lag miatt, ezért h6400. Konkrét tapasztalatokról a topikban érdeklődj. [link]
-
BBéci
legenda
válasz _Smooth #26608 üzenetére
Helyettesítsd be más szavakkal, például hülye kérdésre hülye válasz, borzalmas kérdésre borzalmas válasz.
A hangvétele valóban nem kedves, de a mondanivalója, a lényege nagyjából korrekt.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
_Smooth
senior tag
válasz gyeniko #26605 üzenetére
Félreértesz, engem ez nem érdekel, nem nézünk TV-t... csak azt a "sablonkérdésre sablonválasz" borzalmat minősítettem.
Engem jobban érdekelne egy válasz a saját kérdésemre
[ Szerkesztve ]
-
Pítör Pan
csendes tag
Smooth
esetleg van egy márka vagy link amin ezeket a 50cm-re kiágaskodó szörnyeket meg tudom nézni? Mert nem hangzik rosszul és nagyon is érdekelne!
Ezt pedig muszáj voltam belinkelni a Mall.hu-ról, mert hát .... mégis csak na
"STELL SHO 8055 PRO TV állvány
„Profi" Univerzális teleszopós és dönthető LCD / PLAZMA tartó 42" és 70" TV-khez."
KI NE akarna egy ilyen teleszopós készüléket
-
BBéci
legenda
válasz blakey #26603 üzenetére
Azért nem látjuk vészesnek a 720p-t, mert a lejátszó vagy a TV felskálázza. A Dune és nagyobb Popcorn lejátszók ezt olyan minőségben teszik, hogy valóban élvezhető a 720p.
Sokszor próbálgatom, variálom a nézési távolságomat, 50 colos tévét 190-210 cm között élvezek igazán. De ezek csak percekig tartanak, a kanapé kényelmesebb és a hangrendszer "sweet point-ja" is oda van belőve. Nehezen elviselhető, amikor a front- és centersugárzó 2 méterről ordít az ember arcába.
Egyetlen megoldásnak a vetítést tartom, ott nem probléma a 2,5-3 méteres vászon elhelyezése egy plafonra szerelt tokban.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
_Smooth
senior tag
válasz luckyman #26594 üzenetére
Egyetértek. Én is kb ezt akartam írni, de a végén inkább dobtam az egészet, nehogy hiszti legyen belőle.
Rém idegesítő az iromány hangvétele és legalább tényleg nem is különösebben informatív.Q: miért nincs HD adás a szolgáltatóknál?
A: mert nincs HD adás.Ez nem válasz
Ha a szolgáltatóknál nem probléma a sávszél, ha ezt nem jelzik külön a csatornáknak, akkor miből állna 1080p50 tartalommal ellátniuk a piacot? Miért csak 1080i forrással táplálják a szolgáltatókat?
Na ez nem derült ki a hőzöngő irományból.Ráadásul az eredeti kérdés az volt, miért csak 26 HD csatorna van a UPC-nél, nem pedig az, hogy miért nincs HD adás.
-
blakey
titán
Ezért írtam, hogy megfelelő távolságból. Én 2,4 m-ről még látom 48-50"-on a 1080p előnyét a 720p-vel szemben és nem látom vészesnek a 720p-t, persze valamilyen szinten megfelelő eszköz és anyag kell hozzá
-
BBéci
legenda
válasz blakey #26601 üzenetére
Tévével nagyon nehéz megoldani, hogy a 1080-hoz megfelelő legyen a nézési távolság. [link]
Abban a szobában, ahol kényelmesen elfér egy 65 colos TV és nem uralja bántóan a teret, ott eléggé idétlenül néz ki, ha a kanapé 265 centire van tőle. Ez saccra a szoba közepét jelenti.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
blakey
titán
Igen, amúgy nem is lenne azzal gond, ha megfelelő megjelenítőn néznék, de mindezt sokan 4K-s 40" tv-n teszik/tennék.
Úgy alakítottam ki a mozirészt, hogy kényelmesen tudjam élvezni a 1080p-t a megfelelő távolságból és a 720p sem legyen roszz minőségű, persze ehhez normális anyagokkal kell etetni a lejátszókat.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest