Új hozzászólás Aktív témák

• olajbogyo

aktív tag

Sziasztok!

Azért kérnék tőletek tanácsot, mert már a szemem folyik ki, mint a csigának attól, hogy "ezer" oldalt meglátogattam, de még most sem tudok dönteni. Nos szeretnék egy tv-t venni, amin a legkevesebbszer a tv csatornákat nézném, vagyis inkább otthoni mozizáshoz kellene(legalábbis a legtöbbet erre használnám). LCD/LED/Plazma? fogalmam sincs azok alapján, amiket olvastam a különböző oldalakon, betekintési szög/fogyasztás/a fekete, az fekete....stb...stb. A fogyasztása nem érdekel különösebben, bár az sem baj, ha nem kell miatta beindítani egy újabb reaktort Pakson. Az elvárásom kimerül abban, hogy a full HD képe gyönyörű legyen,3D kell-e? fingom nincs, akinek van ismerőseim közül azok mind azt mondják max napi egy film, mert a szemük fáj tőle, ilyen áron nem kell inkább , hálózatba tudjam kötni LAN-on(ha wifi-s az sem baj, digi 500-as net+ dualband-os asus router csak elbánik a full hd-s tartalmakkal+panasonic házimozi) SMART funkció, ha van nem árt gondolom én, de pl, ha van ugyanolyan árban egy nem okos tv, de annak mondjuk jobb a képe akkor hanyagolom nyugodtan miatta. Nézegettem ezt a mozgásérzékelős távirányítót, ez elsőre bejövős. No szóval biztosan tudjátok már e pár sorból is, hogy szerintetek mi az ami megfelelő lenne számomra. Az az igazság, hogy van egy kis elfogultságom a panasonic márka felé(a legtöbbet ezt a márkát néztem tv-ben is), de természetesen nem csak pana tv-re áldoznék pénzt.......apropó pénz, úgy elsőre 160-környékére saccoltam az árat, de ha valamiben jobbat lehet venni az ésszerűség határain belül, arra vevő vagyok.

Előre is köszi!
    Üdv!

"Nem vagyok lusta, csak energiatakarékos üzemmódban vagyok."

Új hozzászólás Aktív témák