- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Akkor futnak ki amikor elfogy.
Most jelentek meg az újak, tehát most még nagy eséllyel kapható tavalyi modell, 2 hónap múlva már nem biztos ill. az ára sem lesz alacsonyabb.
Mindkét modell VA paneles, a H6400-as szerintem jobb, mint a W605B. Felhősödés ellen ne a képjavító legyen megoldás hanem eleve jó legyen a háttésfény eloszlása, ha már javítani kell azon akkor nem jó jel.
Az input lag minden eserben a Sony javára dönti a mérleget. -
BBéci
legenda
A tévégyártók pár évvel ezelőtt számháborúba kezdtek, ami a kontrasztarányt illeti. Olyan számok röpködtek, hogy az ember nem tudta, sírjon, vagy nevessen. Mára ez csillapodott, a legtöbb tévére nem írnak konkrét számokat, csak mega, infinite és hasonló jelzőket. Sosem volt értelme foglalkozni azzal, amit az adatlapokra írtak. A tesztek méréseiből kiderül az igazság.
Az IPS panelesek 1000:1, a VA-k 2-3000:1 kontrasztarányra képesek. (OFF)A jobb plazmák tudnak 10000 felettit, a legjobbak ennek dupláját, tripláját.(/OFF) -
blakey
titán
Ha valóban off akkor tedd OFF-ba.
Amúgy néha a 0% valóban 0, és 6 hónap alatt is ki lehet fizetni. Én sem vagyok híve a hitelnek, viszont van akinek nincs annyi pénze ill. amit szeretne venni, azt most szeretné és nem fél-egy évvel később, amikor lehet, hogy nem is lesz. Sokkal értelmesebb dolog így venni bármit is, mint kemény kamatokra, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Hővezető paszták
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Légies iPhone halvány színei
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest