- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabel15
aktív tag
válasz nightshadow #8298 üzenetére
Csak legyen is nekik. Főleg itt helybe Nem szeretnék 100km utazni érte. Lehet be se fér a kocsiba
Mondjuk a feketéje tényleg nem valami nagy szám. De legalább nem felhősödik. W650 nek szebb a feketéje de ott meg a színek gyengébbek. Egyébként volt mostanában egy frissítés és támogatja az USB-s egeret is a TV.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Kabel15
aktív tag
válasz biroatis #8296 üzenetére
Én tegnap néztem egy kiállított darabot. Szerintem bőven jó. Néztem egy teszt anyagot folyamatos egyenletes mozgás megjelenítéséről. Elég szépen dolgozok. Bár ha bekapcsolom a ledes villogtatást eléggé elveszik a TV fény ereje, de van benne annyi tartalék hogy simán vissza lehet hozni. Nekem ez jó is mert sok esetben agyamra megy ez a batár nagy fényerő és csak kisüti a szememet.
Majd vissza megyek még viszek 1-2 filmet pendrive on bele nézek. Meg kicsit nyüstölöm a 3D-t aztán ha tényleg minden jó akkor haza is hozok egyet hétvégén, vagy jövőhéten.[ Szerkesztve ]
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
biroatis
tag
válasz Kabel15 #8295 üzenetére
itt van
http://euronics.eq.hu/Termek/sony-kdl-42w805a-p112821.html
am inkább a filmnézés lenne a főcél, meg az adás, játék nagyon ritkán... nem sok időm van rá és arra amira kell lehet nekem elég is
[ Szerkesztve ]
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
Kabel15
aktív tag
válasz akela91 #8294 üzenetére
W805 ből készlet hiány van most karácsony miatt. Legalábbis tegnap voltam bent sony centerben, és elvileg csütörtökön kap szállítmányt de fogalma sincs, hogy lesz e benne w805. Mondjuk ez érdekes. Állítólag a sony külföldre visz most sok tévét és Magyarország csak párat kap ezekből.
-
Sárpac
nagyúr
Sziasztok!
200k-t szánnék tvre 3D-sbe melyik a legjobb ár/teljesítmény/megbízhatóságú jelenleg?Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
törölt tag
-
Devas
őstag
válasz nightshadow #8288 üzenetére
70k alatt én se találtam. Hát akkor mindegy, reméltem a HD-ready-n tudok fogni pénzt. De látok 78k-ért már FHD-t. Valóban értelmetlen. Köszönöm szépen a segítséget!
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz nightshadow #8282 üzenetére
Noname-t azt nem mondanám, de az ára valóban borsos. Köszi hogy rámutattál a lényegre. Esetleg tudnál valami másik 32" HD-ready LED TV-t ajánlani jóval kissebb áron? Például LG-t azok szimpatikusak.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
biroatis
tag
Sziasztok!
Két tv közül kéne választanom:
Sony KDL-42W805
Samsung UE40F7000
nem az ára a lényeg, mit javasolnátok??
Filmnézésre, játékra, gépezésre monitorként ill. digisport HD adásra lenne használva
www.expertnet.hu//Samsung Galaxy S6 (gold) 6.0.1//Samsung UE40F7000//Xbox360 250GB
-
őstag
Sziasztok
tudnátok ajánlani nekem 300.000 környékén egy 3D-s mindentudó 47"-os vagy annál nagyobb TV-t?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Mi most a legjobb választás 70k környékén 30-32 colos fullhd hdmi bemenetes pendrive-ot fogadni tudó tévék közül?Lehet használt is.
[ Szerkesztve ]
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
Kabel15
aktív tag
válasz mortalwombat #8278 üzenetére
-
Devas
őstag
Erről mi a véleményetek? Ezt szemeltem ki.
Orion 32LBT167 LED TV
Típus: LED TV
Energia osztály: A
Képernyő méret: 32 " (80,73 cm)
Maximális felbontás: 1366x768p
Képformátum: 16:09
Kontraszt arány (dinamikus ): 100.000:1
Betekintési szög: 178°
Fényerő: 400 cd/m2
Válaszidő: 5 ms
Frissítési frekvencia: 50 Hz
LED-es háttérvilágítás
HD Ready
Kép módok: 16:09
Tuner: DVB- C , DVB -T ( MPEG4)
3D fésűszűrő
Kimenő hangteljesítmény: 12 W
Dolby Digital
Dolby Digital Plus
Automatikus hangerő-szabályozás
Automatikus csatorna hangolás
Csatlakozók: HDMI, Scart AV, USB, Kompozit AV bemenet, D -Sub / VGA (PC bemenet), Fejhallgató kimenet, CI slot
Teletext
EPG
Text -memória: 1000
Tápegység: 230 V
Energiafogyasztás készenléti módban: 0,5 W
Méretek állvány nélkül: 45,1 x74 , 3x3, 9 cmAz eszköz kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakoztatásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
-
andris811
tag
Sziasztok!
Tv-vásárlás előtt állunk, és egyelőre van 3 kiszemeltünk. Csak 32" jöhet szóba, max 120 ezer forintig.
Szóval a három:1. Sony KDL-32W650A
2. LG 32LA6130
3. Samsung UE32F4510AWNem lényeg a 3d, az lg csak azért került bele, mert jó áron van; a Samsung csak hd felbontást tud ezért csak a lista végén van. Főleg filmezés, esetenként lehet rákötnénk a gépet egy kis játék erejéig. Esetleg ezeken kívül másik készülék? Illetve ezekről vélemény?
Köszönöm!
-
rolii21
aktív tag
válasz mortalwombat #8278 üzenetére
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
mortalwombat
tag
Sziasztok, üdv a topiknak!
TV vásárlás előtt vagyunk, és valamilyen letölthető demo/teszt anyagot keresnék a vásárlás-döntés elősegítéséhez. MInden tippet, linket, ötletet előre köszönök! -
JimKirk
tag
Sziasztok!
Tudnatok ajanlani 120K HUF-ig egy 40-42"-es TV-t? Smart, wifi, 3d nem kell. A jo lejatszo viszont fontos lenne, hogy usb-rol tolhassam a a filmeket, sorozatokat.
Remelem erre mar tudtok/akartok valaszolni.
Elore is koszonom! -
Tegla80
addikt
szia
pici infó akkor a feltörekvő kínai márkákról,innen a PH-ról.
"Itt a Seiki ultra olcsó UHD tévéje"
"Olcsó UHD tévét küld csatába a Hisense"
Ha minden jól megy,akkor remélem nálunk is "képbe kerülnek majd" a közeljövőben.
pl ez "seiki-se39uy04-4k-uhd",annyiért ,mint az eladási ára ott, itt is lenne rá vevő. Én spec megnézném élőben.( és szerintem be is vállalnám )Szóval,lehetsz "úttörő",ha bevállalod.
60Hz, "alap szint" képmegjelenítésben ,mint pl a Samsung 5ös szériája és alatta ,vagy LG 640 és alatta (620 alatt ha "valós 100Hz" nek számítjuk ) vagy Sony 65x, vagy Philips 6xxx alatt. stb.
Pl az enyém is ilyen és elvok[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
CHROMED7
tag
Sziasztok!
Tudja vki miben más a Samsung ES6710 és az ES6760?
Az utóbbiról nem nagyon találni infót a neten, viszont tudok egyet kihagyhatatlan árban -
Lobeu
csendes tag
Pont ez a bajom.
Amazonon akik hozzászólnak, dícsérik.
Olcsó, nagy. Csoda nem kell nekem, se smart, se 3D, se nem újságba akarok képeket szerkeszteni, tök alap dolgokra kell. De ha nagyon szar, nem veszem meg.500 dollár az alapára, black friday miatt most 340-ért nagyon jó áron van. Találtam máshol 1300-ért is...
-
Trak
addikt
Nemhogy magyar, de még külföldi oldalakon sincs túl sok infó erről a "tévéről"...
Hivatalos oldal''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
blakey
titán
-
Devas
őstag
Aha tehát interlaced azaz váltósoros mindegyik. Ha nem sugároznak 720p-Ben akkor nem értem miért használják a HD jelzést a fullHD helyett. 3 méteres látótávhoz meg nem akarok FHD-t venni.
-
Kabel15
aktív tag
-
Lobeu
csendes tag
válasz Kabel15 #8260 üzenetére
Igazából a mostani tv is bőven elegendő, nem tudom milyen adatai vannak ennek vagy annak, mert egyikről se találni semmi infót, főleg a kínairól.
LoL-ozni hobbi szinten játszok, olyan hűdenagy csoda nem kell, nem egy CS 1.6.
Csak a képe érdekelne, hogy szép-e, fényerő milyen, stb.... -
karesz1978
tag
Sziasztok!
Új 100cm körül led tvk között vacilálok. Nem kell se 3d se internet, csak szép képe legyen. Főleg filmnézésre használom, külső hangfalakkal. Összeg 100-130k -
Tegla80
addikt
válasz seederking #8253 üzenetére
Nem nem.
Az kb a HD es FHD optimális nézési tàvolsàga,bármennyire is furcsa szamodra.
Meszebbről nezve a rèszletek már elmaradnak a szemed számára ès èrtelmèt veszti a HD ès FHD tartalom.
De nyugodtan ragaszkodhatsz az igazadhoz,max magadtól veszel el ezzel a "strucpolitikával"Sony® & PlayStation®
-
Kabel15
aktív tag
Egyszer láttam mozgásba ezt a LoL játékot, és nekem ott az jött le, hogy fontos a jó időzítés és a jó reakció. Javíts ki ha tévedek. De nem hiszem hogy egy 70.000ft ot TV ami ráadásul 46" akkor MS-t tudna neked produkálni amivel nem kapnál ki minden körbe.
-
blakey
titán
Eltérő, van amelyik 1440X1080i és van amelyik 1920X1080i.
#8258) Lobeu
Azért kiváncsi vagyok hányan fognak neked érdemleges választ adni. Nem ismerem, nem tudom, hogy mit tudhat, de szeintem nem vállalnám be.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Devas
őstag
válasz B-L-A-C-K #8250 üzenetére
Köszi! Na és a HD jelzésű TV csatornák felbontása mennyi? Gondolom 720p lesz, de pontosan hány pixel széles? Azt szeretném ha minden pixel a helyén lenne, pontosan olyan felbontást, ami a népszerű HD tévécsatornák felbontása.
-
Janou
őstag
válasz seederking #8254 üzenetére
Lehet csak az én szemem "túl jó"...
Néztem egyébként az LG honlapján, hogy mit játszik le, de ott csak annyi volt hogy DivX HD...
[ Szerkesztve ]
-
seederking
őstag
Nem tudom mi lehetettt az oka.Eddig én még nem tapasztaltam ilyet.Viszont kb 2 napot ment élesbe a tv mert miután meghozták én elutaztam vidékre,szóval a héten lesz tesztelve igazán.Az esetleg hátrányos lehet neki ha pl a képüzemmód nem a megfelelő használathoz van beállítva.Pl nekem az LG-nél azt mondták hogy ha játszok akkor a játékgép beállítást célszerű használni pont az ilyen "utánhúzások" miatt.
Mkv-t lejátszik...benne van a specifikációban."USB-ről lejátszható formátumok : Divx,XviD,Mpeg,Mkv,JPEG,Mp3,Feliratkezelés"
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz khorvat #8251 üzenetére
Ha nem ülsz bele a monitorba/tv-be ,akkor nem barnulsz,és nem károsodik a szemed sem.
Plusz ,szimplán csak nagyobban látni a világot ,nem trollkodás sztem.
(nem elfogadni,és embertől távol álló dolognak tartani,nameg ezt hangoztatni,az viszont. Sztem. )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
khorvat
senior tag
válasz seederking #8215 üzenetére
+1
Monitor fényében barnulók szívesen trollkodnak
Majd ha kiég a szemük egy rendes munkanap után , jó alanyok lesznek a szemészeten! -
Devas
őstag
Szevasztok. TV adás nézéshez milyen felbontású készüléket ajánlotok? Olvasgattam itt-ott SD meg HD adásokról, meg mittomén még miről, a lényeg hogy én úgy hiszem a normál TV-zéshez felesleges flanc a fullHD, igazából olyan TV-re gondoltam, aminek felbontása megegyezik a TV csatornák sugárzásával (vagy legalább is a népszerűbbekével). Valójában nem azért írok ide hogy TV-t ajánljatok, egyszerűen az adók felbontásai érdekelnének, milyenek vannak. Köszi!
-
Lobeu
csendes tag
Sziasztok!
Erről a TV-ről valaki tudna valamit mondani?
Seiki SE46FY10
340 dollár, FullHD, 46 col.... Nagyon durván jó ajánlat.
PC lenne rákötve, windows, internet menne rajta, illetve League of Legends, 30%-ban Xbox...
kell nagy csoda, most is egy legalapabb, legolcsóbb FHD 32-es LG van, de szegény már öreg, és kicsi.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
Régebben használtak a komolyabbakban hátsó ledeket (local dimmig) de az nem az az egyszerű direkt led volt mint most az alapkategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
Bandesz18
tag
Lg-nél úgy tudom,hogy a hátsó megvilágítású panelek az alacsonyabb kategóriás készülékekben van Direct led(la6130 és la620). Innentől fölfele pedig oldalmegvilágításúak a készülékek, Edge led.
-
-
Sznómen
tag
visszafelé mondanám
Sony a felárat nem éri meg. Miért? Gyenge médialejátszó, és kevésbé felhasználóbarát használat(értsd távirányito, smart funksön, appok stb..), ja és LG panelos...
ET60, passziv 3d, 600hz(100hz alap), 2 szemüveg
LA740, passziv (4 szemüveg + dualplay) és 800hz, (valós 200hz) sokkal jobb színezeléssel, és elektronikával. Nálam 740 lenne a nyerő. -
szaki1986
tag
Sziasztok!
Philips 50PFL3008H-ról mi a véleményetek? METRO-ban 0%-os THM-el 170 ezerért adják.
Eddig 46"-os TVket nézegettem, de ez elég jó árban van, és azért mégis csak +10 cm.
A TV-t én kizárólag filmek, sorozatok nézésére, illetve játékra fogom használni. A számítógép folyamatosan rá lesz kötve, úgyhogy semmi SMART hülyeség nem kell nekem. Meg 3D se.
Ezekre a funkciókra megfelelő választás lenne? Ez a max keret nálam (160-170k).https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/
-
csorba23
tag
válasz karesz1978 #8234 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a hatso vilagitas jobb mint az oldalsó. Viszont az oldalmegvilagitas olcsóbb es az ilyen tv-k vekonyabbak is, a vevo meg azt szereti ami olcso es vekony. Igy a tv-k tobbseget ilyenre gyartjak.
-
Tegla80
addikt
Nem hiába mondjuk,h csak "óvatosan a HDMI kábel,áram alatti dugdosásával".
"konkrét KO"elrettentésnek.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Faresz29
aktív tag
Használ itt valaki játékra Samsung66xx-et? Főleg konzolra gondolok. Bluray és játékra lenne 46-50"ig! Sonyt nem akarok venni az Ips panel miatt, Samu jobban tetszik!
-
Kabel15
aktív tag
3D nél szaggat? Aktív szemüvegnél elő fordulhat gyors jelenetek szaggatása. Azért a TV nek se olyan egyszerű 3D ben megjeleníteni Habár ez lenne a dolga de mégsem.
Ha sima 2D volt akkor pedig valószínűleg HZ gondok lehettek.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Janou
őstag
válasz seederking #8202 üzenetére
Na megnéztem ma az LG-t élőben... Hát nem győzött meg. Mellette volt 2 Samsung is, csak nem az F5000 hanem valami 6300 meg egy 6400. Na az még rusnyább volt. Ami kérdésem lenne: Miért van az, h pl. repül egy repülő egy kanyon felett és szaggat a kép? Ezt vettem észre rajtuk. De közeli jelenetnél meg nem...
más: mkv-t le tudnak játszani ezek a tv-k? -
karesz1978
tag
Sziasztok!
Ez a led tv oldalvilágításos? LG 42LA620S
Ugy értem nem hátsó ledes ugye? Állítólag az jobb
a samu f6400as jobb mint ez? -
Laci13
tag
Sziasztok
Szerintetek ezek közül melyikne a legjobb képminősége?
Lg 55LA740
Panasonic 55Et60
vagy
Sony 55w805 -ez megéri felárat +30-40e? -
senior tag
Sziasztok!
100k alatt melyik tv t ajanljatok 32 collban?
Hely szűkossege miatt ez a max meret.
Atlagos felhasznalasra lenne lánynak.
Usb-n avi, mkv filmek lejatszasa jo lenne.
Esetleg ha belefer a smart rendszer, netezni, de nem letszukseglet.
Preferalt a Sony (szep dizajn, keskeny kava)
Samsung, LG... StbÚj S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
JimKirk
tag
Sziasztok!
Le szeretnenk cserelni a mostani 80 centis Samsung WS-32Z419T Slim Fit tv-nket egy nagyobb, jobb kepminosegubb 40-45" LED-es keszulekre. Az osszeg amit szeretnenk ra szanni az 400 euro. Melyek azok a tipusok amikben erdemes lenne gondlkodnunk?
-
fil
őstag
Samsung UE46F6500 és Panasonic 47ET60E között vacillálok. Valaki esetleg ismeri mindkét típust? Mi szól egyik ,másik ellen vagy mellett?
Elsősorban tv nézésre lenne ,esetlegesen és csak kisebb részben filmekre. Legalább is a jelen állapot szerint. -
törölt tag
-
sing1ep1ayer
őstag
Tudnátok nekem ajánlani 60 cm (~24") körüli olcsó led TV-t? FullHD nem fontos, SMART funkció szintén nem annyira, bár nem lenne hátrány, ha USB-n keresztül le tudna játszani filmeket, de ha jobban megéri egy külső okosító, akkor inkább az lesz mellé. Az ár viszont fontos, minél olcsóbb legyen, de azért valamelyest normális, nem noname, 2 hét alatt tönkremenő kínai cucc. Akár kéz alól is jöhet, végső esetben keveset használt is megfelel. Én egyelőre ezt találtam: Philips 22PFL2908H (49k) - tud valaki jobbat?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok erről típusról tudnátok vélemények írni? LG 55LM615S
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz seederking #8208 üzenetére
Na végre van aki úgy gondollkodik, mit én. Nekem monitorban is bőven elég egy 19es hogy átlássam az egészet, és tvben is kb 180cm-2méterről nézek egy 80cmset, legyen az full hd vagy sd.
-
tchriss
tag
válasz Balazska15 #8194 üzenetére
Hello!
Te biztosításban nem is gondolkodsz a tv vel kapcsolatban? -
nightshadow
veterán
Elég szépen levitték a Sony 42W805 árát, múlt héten még 250k volt, most 220k: [link]
-
peter76bp
aktív tag
Sziasztok!
Régebben volt valahol összegyűjtve több tesztvideó meg talán képek is, amivel le lehet ellenőrizni mit tud vagy mit nem tud a TV (FHD 3D LED), esetleg ha valami nem teljesen stimmel az kiderül. Ezeket most sehol nem találom, nem tudna valaki adni egy linket ilyen tesztanyaghoz?
Köszi
-
Kaszi68
csendes tag
ok!
Szereintetek ez milyen választás lenne?
Panasonic TX-L42ET60E. Vagy esetleg ilyen hasonló árban létezik jobb 180-200.000Ft-ig?
Köszi a segítséget! -
Balazska15
senior tag
válasz nismoka #8217 üzenetére
Egyreszt en azt a tv-t nagyon regen vettem, akkor meg arany arban mentek az LCD-k is, orultem, hogy a 80centiset megtudtam venni plusz en ezt valoban tv-nek vettem nem pedig monitornak, kesobb kerult kepbe kiterjesztett kijelzonek, sertodesrol szo nincs, ha a samsung uhd tv-jet hasznalnam monitornak nekem is hihetetlennek tunne, hogy valakinek, hogy eleg a 15,6-os kijelzo.... Masreszt most anyagi helyzetem sem engedi, hogy vegyek szazezrekert egy uj monitort, raadasul amire nekem kell teljesen megfelelo a lapi kepe!
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
nismoka
addikt
válasz seederking #8215 üzenetére
Balázska15 írta is hogy túlzás a 1,5m a laptophoz tehát közelebbről nézi. Távol áll tőlem hogy megbántsam a hozzászólásommal. Szimpla jó tanács, akiket ismerek és vacilláltak a 32" és 42" között a végén megbánták hogy nem a nagyobbat vették.
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz Balazska15 #8212 üzenetére
Próbáld ki kb 1hétig a nagyobbat monitornak, kevesellni is fogod a végén a 80cm-t!
-
Balazska15
senior tag
válasz nismoka #8211 üzenetére
Na jo, a masfel meter lehet tulzas de monitornak elkepzelni sem tudnek 40"-est Sot a masodik kepernyonek hasznalt tv, ami ugye kb. 4meterre van az is kisebb. Nem mondom, hogy a 32" helyett nem latnek szivesebben nagyobbat, de monitornak..
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz Balazska15 #8209 üzenetére
Távcsővel?
-
nismoka
addikt
Évek óta használok 40" monitornak kb 1.5m-ről, nem nagy sőt. Persze egyéni preferencia kérdése is. Fizikai számítások szerint is 2m-en belül kell nézni a 40"-t hogy észre vedd a full hd apró részleteit.
[ Szerkesztve ]
-
Balazska15
senior tag
Veled ertek eggyet!! En masfel meterrol a 15,6"-os laptop kijelzot nezem Es olyan 4-5meterre van a 80cm-es lcd.
-
seederking
őstag
válasz Kabel15 #8207 üzenetére
Most erre megint csak azt tudom mondani,hogy a moziban 20-30 és még több m-ről nézem a vásznat.
Pont emiatt nem vesz szivesen az ember az első pár sorba jegyet.
De figy én sem vitatkozni akarok ezen,mindenkinek ki kell tapasztalnia ezt.Csak annyit mondok ezzel kapcsolatban,hogy nem mondanám egy érdeklődő kérdésére sem nyugodt szívvel,hogy 1.5,2m távolságra vegyen nyugodtan 42" tv-t.Próbálja ki,tapasztalja meg neki hogy kényelmes.[ Szerkesztve ]
-
Kabel15
aktív tag
válasz seederking #8205 üzenetére
Nem vitatkozni akarok, de szerintem moziba se látod át az egész vásznat, csak a közepére fókuszálsz.
-
miklos0308
tag
Milyen tv-t ajánlotok új generációs konzolhoz 50-60 ezerből? ps4ről lenne szó..
-
Kabel15
aktív tag
Ők általában abból indulnak ki, hogy FULL HD-t nézel, ahhoz tényleg jó a 1,5-2m. 42" on. Viszont SD nél ahol nem olyan éles a kép. Elég zavaró tud lenni, és oda már kell a 3-4m.
-
Janou
őstag
Igen én vagyok az. Még megnézem majd őket élőben is, csak mostanság nem sok időm van. (költözés) De 75%-ra az LG mellett tettem le a voksom.
Én is azért kérdeztem rá, mert láttam itt ezeket a 1,5 métereket és kicsit hitetlenkedek... Kevésnek találom. -
seederking
őstag
Szerintem megfelelő,kb nekem is annyi a távolság.De ha vissza olvasol láthatsz olyat is aki már 1.5m-re a 42"-at ajánlja.Amit elég furcsának vélek de hát biztos én látom rosszul.De engem tuti zavarna,hogy kb forgatnom kellene a fejem hogy lássam a tv bal és jobb oldalát.
Letetted már a voksod valamelyik mellett?Te vagy aki az LG 42"-on vacilláltál igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Janou
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megfelelő-e a 4 méter nézési távolság (ennyi a táv fal és fal között) egy 42"-os TV-nél? Digi a szolgáltató, tehát főleg SD adás lesz, nem sok HD-t adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest