-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz rasurosenpai #11301 üzenetére
Elvileg az a 200Hz az 100Hz és adnak hozzá magic remote-ot + dual play szemüveget, illetve a képe elvileg jobb, hozzáteszem a 620S-nek se csúnya, de nem láttam még a 660S-t. Te tudod ezek neked megérnek e annyi plusz költséget.
-
_q
addikt
válasz dorika87 #11286 üzenetére
Szerintem is amit írsz az igaz, tehát gyártó garancia esetén a gyártóval kell felvenni a kapcsolatot nem pedig a bolttal. Én euronics-ben vettem ott, edigitalban biztos gyártói van, ezért annyival drágábbak is. Viszont elvileg a gyártó honlapján szerintem fent van, hogy kik a hivatalos forgalmazóik. LG-nél pl euronics, edigital, media markt. Ez pedig a honlapon náluk ki is van írva a "hol vásárolható meg a termék" résznél.
-
_q
addikt
Sziasztok!
Most hallottam a WIDI-ről először. Ez képes kiváltani egy hdmi kábelt (24p átvitel) vagy inkább csak egy alternatív lehetőség, de a kábel továbbra is jobb megoldást jelent?
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Köszi. Így már világos a helyzet Akkor a sony úgy tűnik ilyen téren előrébb jár, legalább is nem jelentkezik a "mellékhatás". LG se ártana, ha nem is követné, de egy hasonló opciót be/ki kapcsolhatóvá tenne a trumotion mellett. Így akinek jó a jelenlegi állapot és akinek nem az is elégedett lenne.
-
_q
addikt
Már várom, hogy megjöjjön a kábelem és laptoppal összekötve a TV-t kipróbálhassam a nagy '100 Herz" tesztet Természetesen nem azért mert nem hiszek neked, csak nagyon kíváncsi vagyok már, mert ahogy látom közted és LucasGrant között nem lesz egyetértés, talán majd ha sikerül letesztelnem akkor valami előrelépés lesz az ügyben
-
_q
addikt
3D-re nem tudom ugyan olyan jó? Mert hdmi kábelek esetén úgy tudom számít hogy milyen. Az olcsó gagyibbak esetén nem biztos, hogy elég gyors az átvitel és 3D-re nem alkalmas, mivel ugye egy kínai noname-ről van szó, igaz a kábel minősége tényleg nem olyan rossz. Ez az 1 amit nem volt lehetőségem kipróbálni. Erre is alkalmas lehet?
-
-
_q
addikt
válasz LucasGrant #10922 üzenetére
Az eladó nekem is azt mondta 620S-nél valós 100Hz van.
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10927 üzenetére
Igen az eladó mondta csak akkor meg már ott vagyok a 660S áránál, amikor is jobban megérte volna azt venni.
-
_q
addikt
válasz LucasGrant #10922 üzenetére
Szemüveg jár 620S-hez is. Képe nem tudom mennyivel szebb a 660S-nek, mert nekem a 620S is gyönyörű. Max a magic remote ami jó lett volna ha adnak hozzá.
-
_q
addikt
válasz LucasGrant #10915 üzenetére
Igen, azt tudom csak most még +10 ezer Ft
-
_q
addikt
válasz LucasGrant #10911 üzenetére
Kár hogy a 32"-os 620S-hez nem jár a magic remote
-
_q
addikt
LG 32LA620S és 575S között biztosan csak a 3D a különbség, semmi másban nem tér el? Mert 20 ezer Ft ár különbség van a kettő között. Ennyivel drágább lenne csak a 3D miatt?
-
_q
addikt
válasz LucasGrant #10893 üzenetére
Köszi a választ. Akkor lehet ez az 575s lesz nekem az ideális. +20ezer Ft-ot nem biztos hogy azért a néhány alkalomért amíg, "hú de jó 3D" érdemes kifizessek. A keret így is szűkös.
-
_q
addikt
Szóval nincs
Akkor már csak az első kérdésre keresem a választ. Mert mondjuk egy compkerben 115ezer Ft-ért egész jó lenne, ha a garanciáztatás közvetlen LG-n keresztül menne és nem kell a bolttal foglalkozni, ha megszűnik vagy csak problémáznak stb.
Valamint ehhez a 620S-hez jár 3D szemüveg? Bár 32" TV-nél nem hiszem hogy túl nagy élmény lenne, meg úgy eleve egy ilyen árkategóriába nem hiszem, hogy nagyon sokat kellene várnia vagy tévedek?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Voltam az euronics-ben. Megkérdeztem az eladót a garanciáról. Azt mondta, hogy LG, de a Sony garancia is úgy van, hogy "gyári", nem jut most eszembe a hivatalos elnevezés, tehát nem az euronics-on keresztül kell intézni, ha meghibásodna, hanem közvetlenül a márka szerviz intézi, sőt házhoz mennek elvileg LG-nél. Ti mit tudtok erről? Ha megvenném neten egy compker-ben pl vagy muszakidepo-ban ahol olcsó, de a garanicáztatás miatt félek, akkor ott se kell tartani mert úgy is a gyártó szervízzel kell felvenni a kapcsolatot ha garanciáztatni kell?
Másik kérdés, volt egy LG 32LA620S. Nagyon szép volt a képe és meg is tetszett, viszont nekem túl sokat tud. Ennek nincs egy olcsóbb alternatívája, mondjuk 3D tök felesleges. Mondjuk egy 620A vagy valami ami ugyan ezt tudja nyújtani megjelenítés terén csak mondjuk pl 1-el kevesebb HDMI port van, nincs 3D de amúgy teljesen ugyan ez?
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Olvasva a Herz-ek "vitáját" elgondolkodtató, hogy a hétköznapi szintű TV vásárlás hogyan zajlik, ahogy egy korábbi hozzászólásban írva is volt. Minél olcsóbban, minél többet tudjon, mindegy melyik szám mit jelent a leírásban, de lehetőleg minél nagyobb értékű legyen és persze 3D előny, lehet hogy nézhetetlenül rossz minőségű, de legalább tudja
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10716 üzenetére
Köszi.
Neked milyen TV-d van, ha szabad kérdeznem Kíváncsiságból csak.
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10711 üzenetére
Amit linkeltél 39" Panasonic van olyan jó mint a Sony w650? Mert azét tényleg kb egy áron van és még is nagyobb. Tehát ennyit számítana a márka vagy a Sony azért még is jobb?
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10711 üzenetére
Fehérben lett volna fura számomra, de az ezüstös is szép azért, TV-k nagy része most ezt az ezüstös dizájnt követi. Képet láttam, hogy van fekete csak boltot nem találtam ahol úgy adnák.
(#10713) dorika87
Köszi a linket.[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10703 üzenetére
Ezt a panasonicot feketébe nem lehet sehol kapni? Most ahogy kerestem csak fehérben találtam, pedig szerintem a fekete se lenne rossz.
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10658 üzenetére
Köszi. Most már van választási lehetőség
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10655 üzenetére
-
_q
addikt
válasz nismoka #10653 üzenetére
Ettől féltem. Samsunggal nincs jó tapasztalatom, meg a hallottak se éppen biztatnak arra, hogy vegyek. Esetleg ha sikerül használtan kifogni egy sony-t, akkor lenne jó. Sony szimpatikus nagyon. Otthon van egy ex650. Volt is használtan egy csak lekéstem róla. Lehet várok, hát ha lesz megint olcsóbban 70k körül, mert az kb egy w650 körül van csak régebbi modell nem?
-
_q
addikt
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10511 üzenetére
Én a 32"-os W650-re gondoltam. Ez 130k webshopban (euronics, illetve 119k pl elektroparkban vagy muszakidepo-ban). Ennél még mehet lejjebb? Mi a baj a webshopok garanciájával?
Van másik olyan TV ami a w650-el közel megegyezik, de még is olcsóbb?
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10507 üzenetére
w650-et. Bár jobb lenne egy olcsóbb, csak az LG-t nem ismerem, pedig abból van kevésbé okos, (ami nekem nem is baj) full hd-s LN5400 csak játék szempontjából nem tudom mennyire lenne jó vétel. 40ezerrel pedig olcsóbb lenne.
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10503 üzenetére
Sony-t hol érdemes?
-
_q
addikt
TV vásárláskor az a cél, hogy minél olcsóbban, de azért megbízható forrásból jöjjön a TV. Tudtok ajánlani ilyen üzletet, webhelyet? Mediamarkt, euronics nem éppen azok között van, se az edigital
-
_q
addikt
válasz Tegla80 #10421 üzenetére
Hát amit írsz kényelmi funkció amire van akinek szüksége van. De akinek nincs az is kénytelen megfizetni. Arról nem is beszélve és most sony-t hozom példának , mert azért az se szent, hogy a családnál lévő ex650-esnél kipróbáltam régen még iwiw-et. Annyi volt a gond vele, hogy nem igazán volt jó a böngészője. Nagyon szuper, hogy el lehet mondani, ez még internetezésre is jó, e mikor be akartam lépni, nem tudom. Nem tudom, hogy mi szükséges hozzá, talán flash, amit nem támogat, de egyszerűen a "belépés" gombra hiába mentem rá nem csinált semmit. Max hírek olvasására volt jó, de ugye sok TV-nél gyárilag semmi általad említett billentyűzet nincs. Távirányítóval meg hát kész szenvedés bevinni, azt meg nem tudom, hogy ezek az általad említett billentyűzetek bármilyen TV-vel kommunikálnak bluetooth vagy wifin keresztül? Meg az átlagember nem is hall ezekről a böngészést segítő eszközökről. Annyit tud, hogy alkalmas internetre és kész. Mikor megveszi akkor jön rá, hogy ez a távirányítós pötyögés bizony elég lassú.
Rosszabbik eset, ha meg kell vennie, ki se használja, de a plusz mivel tartalmazza az "okos" dolgot meg is kell fizetnie az árát. Hány idős van aki még a csatornák közti választás és a TV bemenetei közötti váltakozáson túl el se jut.
De persze amit mondasz, ez a fejlődés, sok fiatal biztos kihasználja. -
_q
addikt
válasz NyuszyCaster #10418 üzenetére
Hát most néztem 120-ért lehet kapni sony-t ami megint sok, én aki 100k alatt gondolkozott TV ügyben. Teljesen jól csináltad szerintem, azoknál még így is jobb a samsung. Csak hogy mellette is kiálljak, LG meg szerintem megint az a terület, ami jobb a háztartási gépek területén, mint szórakoztató elektronika terén.
-
_q
addikt
válasz NyuszyCaster #10414 üzenetére
Engem se érdekel a smart, nem akarok azért plusz X ezreket fizetni. Nekem is túlzás a sony árazása, ha lehet olcsóbban szeretnék jót, mint mindneki.
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz NyuszyCaster #10403 üzenetére
Kíváncsi lennék mások mit gondolnak a samsungról. Fura, hogy pl használt tv-k esetén mennyi a samsung és mennyi a sony ami eladó. Azért mert a sony jobb és nincs értelme cserélni sűrűn vagy mert a samung annyira jó, hogy sokan veszik és ezért van csak több eladó?
-
_q
addikt
válasz NyuszyCaster #10396 üzenetére
Nem mai modell, de az LE32A330-asba hiába volt HDMI nem ment rajta ps3 csak komponens kábellel.
Folyton elállítódott több embernél is a HDMI random más bemenetre és mikor néztek volna TV-t settopbox-al ami HDMI-n kersztül volt a TV-vel összekötve telefonálgattak be ügyfélszolgálatra, hogy már megint nem jó az adás.
Volt aki azt mondta, hogy pl a TV csak akkor ment PS-el, ha "elnevezte" az adott HDMI portot játékre, másként nem ismerte be a ps-t.TV szerelő mondta, hogy sok samsungnál elég gyatra az anyaghasználat és belül egyes csatlakozási pontok rohadnak is.Röviden ezek miatt. Ti hogy látjátok, ez csak egyedi eset lenne és általánosságban ugyan olyan jó mint a többi TV gyártó?
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10392 üzenetére
Köszi a segítséget. Lehet ez lesz akkor. Azt sajnálom csak, hogy ezeknél a "túl okos" TV-knél én felét se használom ki. Nekem csak PS3-hoz meg filmnézésre kell. Semmi TV adást nem nézek, nincs is bekötve, internetezni laptopot használok, képet se nézek. Erre most ki kell fizetni plusz X ezer Ft-ot ezek miatt a plusszok miatt, ami nem is kellene.
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10390 üzenetére
Samsung ami meg nem megy megbízható gyártó (van is egy ami tönkrement, illetve ismerősömnek 2 is, ps-t meg nem szerette vinni HDMI-vel). Jobban járnék, ha inkább rááldoznám az a +20ezret és vennék egy sony w650-et?
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10379 üzenetére
Ahogy látom, akkor ezek a 100k alatt TV-k egyike se az igazi sajnos Amit küldték sharp ott a válaszidő nem az input laggot jelenti, akkor a két dolog más?
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10377 üzenetére
Kb 2 méterről nézném és PS3-aznék rajta + filmeznék sima avi-s filmeket. A válaszidő a sharpnak 8ms ami játékoknál fontos főleg. Nem tudom mennyire jó, mert nem igazán ismerem. Nem mondom hogy noname De ezek szerint ebben a kategóriában felejtsem el a sony-t, ami újonnan csak HD Ready-ben van csak.
Milyen márkák terén célszerű egyébként keresgélni, ami megbízható és jó, szép képet adó TV-ket gyárt?[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10375 üzenetére
Hamarabb gondoltam panasonic vagy lg-re, esetleg samsungra (amiről csak rosszat hallok és nem is szeretnék), hogy ajánlasz Sharpról meg nem sokat tudok. Megbízható csak nincs annyira elterjedve, mert pl egy hasonló kategóriájú sonyhoz képest ami kb 130ezer, egész jó árban van.
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10360 üzenetére
Igen, pont ez ami "gond". Ezért is kérdeztem, hogy mit tudtok ajánlani, mert én csak a Sony-t ismerem mint megbízható gyártó és elképzelhető azért, mert nem vagyok elég jártas. Esetleg használtan lehet még 100k alatt találni.
Tehát ha most általánosságban kellene ár/érték arányban best buy-t mondani mit mondanátok, ajánlanátok?
-
_q
addikt
válasz nightshadow #10353 üzenetére
Ha lehetséges 100ezer Ft alatt maradnék. Eddig a sony tűnik kedvezőbbnek. Samsungot eddigi rossz tapasztalat miatt nem szeretnék venni. Az LG-ről megint csak nem túl sok jót hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Sziasztok!
TV vásárlása kapcsán érdeklődnék, melyek az ajánlott vételek ár/megbízhatóság/érték arányban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest