- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
2,5 méter körülbelül, de igazából ahova kerülne ott nincs sokkal több hely max egy 37 inch -es fér el.
Pana képminőségben milyen? Mert nálam nem tartozik a kedvencek közé maga a márka ,de nem vagyok teljesen ellene azért.200Hz és a Wifi-n keresztüli lejátszás fontos lenne. (de minimum USB)
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
G4bi89
senior tag
Szerintetek melyik a kettő közül Samsung UE32F6400 vagy SONY KDL-32W650A ?
-
G4bi89
senior tag
Sziasztok
TV vásárlás előtt állunk és kellene egy kis segítség. Nem kell, hogy okos legyen mert szerintem felesleges... ami viszont kell, hogy filmet letudjon játszani USB-ről vagy még jobb lenne ha WIFI hálózaton keresztül és 81cm (32inch) átmérőjű legyen. Na meg persze ami manapság elvárt fullhd,led,hdmi stb...
Nézegettem a Samsung UE32F5000 és UE32F5070 készülékeit, ami nagyon alap de a lényeget tudja. Van itt esetleg valakinek, mert érdekelne, hogy milyen a képminősége?
Én Sony párti vagyok egyébként, de azok nyilván picit drágábbak a "név" miatt még mindig. Ezt viszont kinéztem mert tud WIFI-n keresztül lejátszani és 200Hz-es BRAVIA engine. Mobilokból ismerem és igaz szoftveres dologról beszélünk de sima TFT telefonoknál sokat dobott a kijelzőn.A keret úgy 130-ig tart, ez alatt kellene megtalálni a legjobb ár/érték arányú TV-t.
----------
DVB-C tunerrel kilehet váltani a DIGI kábelhez kapott boxot ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest