Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz Bjørgersson #44898 üzenetére
Anno a nagyoknál láttam , rejtve írnak bolt neveket , így átvettem tőlük :d .... Igen Hurka Aqua
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #44898 üzenetére
Szerintem az Aqua.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Zοltta #44897 üzenetére
Nem tudom melyik a kacsás bolt, miért nem írjátok le az üzletek neveit? De komolyan.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Zοltta
senior tag
válasz Bjørgersson #44896 üzenetére
Én most várom a Microlab Solo 6C - met kíváncsi leszek ,hogy muzsikál
( kacsás boltból rendelve )
Egy Logitech Z313 -at vált le. annál csak jobb lehet[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Semmi, hallgatom, kezdem szépen megszokni.
Örülök, hogy hallgattam rátok.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni hangfal választás ügyben. Egy 2.0-s vagy 2.1-es aktív hangfalban gondolkozom, amit gépre kötve zenehallgatásra, illetve filmekhez használnék hdmivel a tvn.
Maximum 50 ezer forintos árkategóriában gondolkozom.Milyen típusokat/márkát ajánlotok ebben az árkategoriában?
25-50k leginkább ez lenne az intervallum, nem tudom mekkora különbséget jelenthet az alsó illetve felső határ.
A Microlab Solo 7C 2.0-t nézegettem, van esetleg jobb vetélytársa, vagy nyerő a kategóriában?
RCA csatlakozós ha jól láttam, rca-jack átalakítóval megoldható a gépre csatlakoztatás?Elore is köszi a válaszokat!
-
Bodz
nagyúr
válasz Bjørgersson #44891 üzenetére
Remek. Mesélj, mi történt?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #44735 üzenetére
Már egy hét alatt sokat javult a hallásom.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bodz
nagyúr
válasz RetroFighter #44886 üzenetére
Milyen hosszú kell egyébként?
Hát ha a noti és a hangfal közt lesz az M-Track, akkor biztosan.
(#44888) seanvaneiden: A 202 helyett máson gondolkoznék. Gyakorlatilag bármelyik említettel jól jársz, már csak valahogy az igényeid kellene pontosítani.
[ Szerkesztve ]
-
seanvaneiden
újonc
Sajnos még mindig nem sikerült dönteni PC hangszóró ügyben. Az Edifier R1800 jelenleg 40e Ft (ennyiért nem vagyok benne biztos, hogy megérné), a Solo 6c kb. 37e Ft. Időközben elgondolkodtam külső hangkártyán (BEHRINGER UCA202)/ és Samson MediaOne M50 kombináción is. (Jelenleg csak egy integrált hangkártyám van). Lehet jó választás lenne, vagy a fene tudja... sajnos ismeretlen terep ez nekem. Bár jó lenne ha 40e Ft-ból kijönnék, és a lehetőségekhez mérten jó minőségben tudnék zenét hallgatni a jövőben.
-
Bodz
nagyúr
Ha olyan mint a képen, akkor nem az.
(#44874) RetroFighter: TRS-TRS vagy TRS-XLR. Megrendelted már a hangfalat? Szóval a Muzikertől nézzünk kábelt is az egyszerúség kedvéért?
Halk megjegyzés. Azért hangszer és hangfal kábelekkel vigyázat vonal szintű átvitelre (ami az interész/dac és az aktív hangfal közt van), hiába egyezik esetleg a csatlakozó!
[ Szerkesztve ]
-
-
Dimaj
aktív tag
válasz RetroFighter #44874 üzenetére
Én ezt vettem hozzá tökéletes. [link]
-
CsyGaBiKa
tag
válasz RetroFighter #44874 üzenetére
Ha ott vennéd hozzá a kábelt is, én ezt vettem volna: https://www.muziker.hu/rockboard-flat-trs-cable-60-cm-black , bár én csináltam magamnak kábelt, ki mivel főz: https://www.youtube.com/watch?v=P_ruuNB1hO0
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz RetroFighter #44868 üzenetére
Lehetne M-Audio BX5 D3 szett, ami 82k. Ebben nem tudom van-e hangfal kábel, de valószínűleg nincs, szóval az kb 5-10k még pluszban. Ezzel érnéd el a legjobb hangot ennyi pénzért.
De a fentire telefont nem fogsz tudni rákötni, arra inkább valami konzumer kategória ajánlott. Mazsoláztam:
Edifier R2730DB, most 67k akciósan, de ez elég nagy cucc, 6.5" és 3 utas.
Modecom Eclipse 180, kb 55k. Ez kisebb, 6.25".
Edifier R2000DB, kb 65k, ez a legkisebb 5.25".
Mindegyik tud BT-t, van távirányítójuk és digitális bemenetük is.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
Dimaj
aktív tag
Számolj azzal is, hogy kell egy külső hang kártya ami 30k körül van.
-
varmi2
nagyúr
válasz RetroFighter #44870 üzenetére
Azok mind ajánlott darabok, itt sem fognak mást ajánlani. Az áruk is ott van, abban az árszegmensben azok szólnak legjobban. Megnézed, hogy a te pénztárcádnak melyik felel meg és megveszed.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
RetroFighter
tag
válasz varmi2 #44869 üzenetére
Elolvastam poszt kiírása előtt, sajnos nem lettem beljebb. :/ Találomra meg nem szeretnék kiválasztani az adott összegért egy modellt.
Ha segíteni nem tudsz, illetve nem szeretnél, akkor görgess tovább kérlek. Összefoglalóban is le van írva, hogy részletezzük mik az igényeink. Számít a preferált zenei műfaj, multifunkcionaltitás stb..
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
Olvasd el az összefoglalót, és válassz.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
RetroFighter
tag
Sziasztok!
Hangfal vásárlás előtt állok és szeretném a segítségeteket kérni.
- Csak zenehallgatásra szeretném használni.
- Szinte csak metál/rock műfajból válogatott számokat játszana le.
- Telefonról vagy laptopról ,,mennének" a számok.
-Nagyjából 80-90ezer forintot szánnék rá.Előre is köszönöm:
Gergő -
Ja, de az egy másik, kissé drágább Tascam. Ez persze nem jelenti azt, hogy rossz, sőt, ajánló szerint ez is elég jó ár / érték aránnyal bír.
Egyébként szépen alakul az én bazi Rokit 10-3 hangfalpárjaim sorsa is. Mennek haza a családhoz az új kis 43" Tv mellé házimozinak + másodállásban hifinek.
-
válasz Baliga Tamás #44858 üzenetére
Akkor mától öribarik leszünk?
-
Zοltta
senior tag
Röviden, egy Logitech Z313 at váltanék le pcről és olyan hangfal kell helyette, hangzásban, mintha oda állna melléd egy Playboy csaj és megkérdezné, hogy jössz d*gni ?....
Tudom morbid példa, de hát egy bögre szett után, legalább ekkora élményt szeretnék egy 2.0-tólCsak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Tibe
aktív tag
Én TASCAM hangkártyát használok, kurvajó hangkártya és hallható különbség van az előzőhöz(steinberg ur22 mk2) képest....
Szóval lezso6-nak igaza van.....[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok! Ajánlott még 2018-ban a Microlab SOLO6C new ?
Csak azért kérdezem ,mert rendelés előtt állok és a megrendelés véglegesítse előtt még gyorsban kikérem itt a véleményeket, hátha azóta van best buy 30-40k körül otthoni zene hallgatásra Pc-n - telefonon. Tv.n.Köszi
-
Engem nem zavar, én örülök annak ha valakinek a gépéből nem jön USB vagy egyéb eredetű tápzaj. De sajnos nem ez a jellemző, ez alapján értelmetlen kijelenteni, hogy egy hangkártyának jó a zajszűrése. Ja persze, mert nincs mit szűrni.
-
válasz Baliga Tamás #44852 üzenetére
Jó, akkor senkit nem érdekel Baliga Tamáson kívül.
Igen, pont azért írtam, hogy érdemes az USB táptól független külső tápos hangkártyát venni.
-
Senkit nem érdekel az e-penis verseny, hogy kinek van zajmentesebb forrása. Ami nem mellesleg kb szerencse kérdése. Laptop általában jobb szokott lenni zaj szempontból, de erre van bőven ellenkező példa is.
-
Dimaj
aktív tag
válasz AMDFan #44846 üzenetére
Én a gyári USB kábelt használom, mióta megvettem, és nincs semmi zaj hála istennek. Ez ugye köszönhető 2 dolognak is, azon kívül hogy jól szűri a dac is. Az egyik hogy laptop a forrás, és ezen átlag felüli az USB minősége, a másik hogy külső tápos ugye és onnan se szedi össze a zajt. Nem hallottam még semmi zúgás, búgást, ciripelést mikor dolgozott a processzor vagy bármi. Szóval ha jó körülmények vannak akkor hangtalan
-
-
AMDFan
addikt
Jön zaj USBn. Az a dac felépítésén is múlik hogy ezt milyen hatékonysággal tudja szűrni, illetve attól is függ hogy a géped usb kimenete mennyire sok zajt enged át. Nálam akkor hallatszik a zaj az mtracken ha nem hallgatok semmit es feltekerem 3/4 fölé a hangerőt. A zaj erősebb ha nem az mtrack gyári ferrit gyűrűs usb kábelét hasznalom, hanem sima szűrő nélküli kábelt. Zenehallgatás mellett ez a zaj nem hallható nálam.
-
CsyGaBiKa
tag
Na nem eszik olyan forrón a kását. Aludtam rá egyet. Konzultálok a muziker-es srácokkal, hogy mit szólnak hozzá, és mit tudnának segíteni. Egyébként nekem M-track 2x2m-em van és eddig csak egy hibája van, amire lezso6 kolléga akart utalni, hogy ha usb-n jön a zaj, akkor jön. Mégpedig nálam akkor, amikor a processzorom a gépbe alap esetben energiatakarékos üzemmódba van, majd ha ráadom a a kakaót és közbe fejhallgató kimenetén monitorozok a 2 mikrofonnal akkor hallani egy elég erős cirippelést, de csak a fejhallgatóba. (Gondolom ez alaplap cpu konfigtól és órajel értékektől függ.) Valaki írta már nekem egy másik topikba, hogy ez gyenge pontja az m-tracknek. De nem győzöm hangsúlyozni több mint elégedett vagyok vele, ennek ellenére is, nagyon kényelmesen, gyorsan lehet vele dolgozni, mintha rám szabták volna,
Bodz köszönöm az ajánlást![ Szerkesztve ]
-
alphamooncam
őstag
Rettentő idegesítően nyomod Koma !
Lezso azt írta, ha zajos..., Te meg, kategórikusan kijelented, hogy nem zajos egy harmadik személy sztg.-es forrása.
Mindezt vélhetően úgy, hogy még életedben nem láttad az ominózus gépet.
Az hogy sportot űzöl abból, hogy ellentmondj náladnál tapasztaltabbak véleményéből nem (?) probléma akkor, ha ez megalapozott, de jelen esetben sem (!) erről van szó!
Szal. nagyon szép, hogy szerepelni akarsz minden áron, de ez rettentő visszatetsző.
P.S: Akarom kérdezni, hogy állsz az ajánlott oktatóanyag olvasásával?
[ Szerkesztve ]
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
Dimaj
aktív tag
válasz lezso6 #44842 üzenetére
Nem jön semmi zaj onnan Hát nem tudom ,én nem hiszek ebbe a különbségekbe, főleg ha normális balanced kimenet van rajtuk, főleg mióta írta AMDfan, hogy a 300k-s hang kártya és mtrack között nem hallott különbséget , vak teszten , akkor mit tudna egy kategóriában levő tascam.. Pedig ha már olyan drága hangfalai vannak mint most, biztos vagyok benne nem sajnálná a pénzt egy sokkal drágább ra ha megérné.
[ Szerkesztve ]
-
Ez nem igaz. Az MTrack-on nincs külső tápcsatlakozó, így ha USB-n jön valami zaj, akkor cseszheted. Meg a Tascamnak az áráért nagyon jó hangja van, legalábbis a fentebb írt kis tesztem szerint.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Balazuz #44837 üzenetére
Filmnézésnél egyáltalán nem számít. Csak zenekreálásnál. USB-től nem lesz nagyobb a késleltetés.
Eddig Tascamról volt szó. A belső hangkártya azért nem jó, mert az sokkal több zajt szed össze, mivel a gépen belül van, nem úgy, mint egy USB-s. Persze utóbbival is lehet gond, ha az USB tápja zajos, de a Tascam az külső táppal (nem tartozék) ezt kiszűri.
-
Dimaj
aktív tag
Valaki hallott már edifier s1000db ? Elég korrekt hangja van, amit idáig hallottam belőle .
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
a hi-fis topic lakóinak ajánlásával kötöttem ki itt...
Egy kb 120 négyzetméteres, óriási belmagasságú ebédlőbe szeretnék halk háttérzenét generálni 30ezer Ft-ból. (A forrás egy megunt telefon vagy tablet lesz, azt szerzek ingyé.) Milyen PCs hangrendszert ajánlanátok ehhez?
Köszönöm előre is!
LaciAmikor semmi sem biztos, akkor minden lehetséges.
-
Dimaj
aktív tag
válasz keménygödör #44829 üzenetére
Ez tök jól néz ki fehér barna színben. Mekkora a driver benne 4"?
balazuz arra van a nagy fém dedikált hangerő szabályzó rajta.
[ Szerkesztve ]
-
válasz CsyGaBiKa #44826 üzenetére
Küldd akkor vissza. A BX5 lehet egy zajosabb típus, hisz a legolcsóbb értelmes stúdiómonitor.
Nem tudom mi ami zajtalanabb. Nekem volt Behringer B3031, Adam A7X, KRK Rokit 10-3 G3 most meg Eve SC208. Az első kettőnek semmi zaja, a KRK-nak viszont elég zavaró ssssssz hangja van, a nagyon halk zenehallgatást korlátozza. Az Eve az oké, egyedül a mélyközép büzzög hallhatóan (lásd fenti felvétel), de az nagyon halkan, full kussban hallani csak, ami KRK-hoz képest semmi.
A linkelt videó az előző generációs Rokitról szól, azok nem is voltak ajánlottak itt soha. A G3 az már sokkal jobb, bár zajban nem tudom milyenek. Nekem gyanús, hogy csak a 10-3 sikerült zajosra.
[ Szerkesztve ]
-
CsyGaBiKa
tag
válasz lezso6 #44825 üzenetére
Nem telefonnal vettem fel. Elhangzik a hangfelvételen 5 cm-re. Döntöttem, visszaküldöm. Ha muszáj az m-trackel együtt (mivel együtt rendeltem), nekem nincs szükségem studio monitorra. [link] Valószínűleg nem hibás, ezek ilyenek. Ezért sem nekem való, én alacsony hangerőn hallgatom a dolgokat. Még mindig várok valami ajánlást olyan hangfalpárra, ami alap esetben nem zúg, búg, hisszeg stb, és a jobb minőségűek közé tartozik.
Ha nincs, ellenkező esetben igazából meg leszek elégedve a régi hangfalammal. -
válasz CsyGaBiKa #44820 üzenetére
Akkor most nem is telefonnal vetted fel? Most már végképp nem értem. Egyébként milyen közel volt a mikrofon a hangszórókhoz? Kb bármivel fel lehet azt venni.
Próbaként csináltam felvételt a sajátomról ezzel a programmal. 3x megkopogtattam a mikrofont (ez elég hangos ), majd a mélyközéphez végül a magashoz tettem kb fél centire a telefont. Még a lélegzetemet meg azt is hallani, hogy nincs rendesen kifújva az orrom. Nexus 6P-vel vettem fel.
[ Szerkesztve ]
-
CsyGaBiKa
tag
válasz lezso6 #44815 üzenetére
Samsung S5-ön, mindkét mikrofonjával próbáltam zúg, gyenge minőség, nem hallani semmit a búgásból. Panasonic HC-V380 annak meg kerreg a mikrofonja, ott se hallani ki a hangfal hibát. Van egy duál Behringer C-2 condenser mikrofon azt használtam a felvételhez, az m-track 2x2m hangkártyával Reaper progival, a már említett beállítással vettem fel azt. Akkor mondhatnál valami segítséget, hogy mit cseréljek merre, hova.
Nagyon hajlok rá, hogy visszaküldöm az m-audio újdonságaimat... De én a az m-trackel meg vagyok elégedve kezelhetőség, gyors kényelmes a használata, egyedül a fejhallgató kimenete, szokott produkálni cirregést, amikor a mikrofonokra ráadom a 48v-ot, és monitorozom a felvételt +ha cpu csúcsra jár, akkor még rátesz egy lapáttal. -
-
Balazuz
tag
Ezeket a monitor hangfalakat (JBL LSR308) mindig ki kell kapcsolni hátul ha nincs használatban?
-
Balazuz
tag
Két darab JBL LSR308 - hoz szeretnék valami megoldást kérni tőletek. PC-hez használom, de zavaró zajt hallok csendben, ha például új weboldalt töltök be, vagy egy ablakot helyezek odébb. Laptoppal ez gond nincs, teljesen csendben van, nincs zavaró sistergés. Lehet tényleg az alaplapi hangkártya a ludas?
Szeretnék hozzá venni majd egy külső hangosítót egységet (M-Audio M-Track Hub ???), vagy valaki által itt ajánlott Tascam - US-2x2-et. Annak reményében is, hogy ez elvileg kizárja a zajokat! Linuxot használok, usb-ből hogyan fog kimenni a hang ezekre az eszközökre? Tudtok ilyen kütyüt, külső hangkártyát vagy valami megoldást ajánlani, hogy kizárjam a zajokat és hangosítani is tudjam külső egységgel? -
válasz CsyGaBiKa #44814 üzenetére
"Mivel a mikrofonokon csináltam egy előzajszűrést, hogy a mikrofon zúgása ne játsszon bele a felvételbe (csak is a hangfal zúgása hallatszon), ebből adódhat, hogy vesztek el részletek, és nem annyira patent a felvétel."
Egy mikrofon nem zúg, egy telefonos sem, ezt nem értem. Pont, hogy zajszűrés nélkül kellett volna csinálni, hisz így pont hogy kiszűrted azt a zajt, amit fel akartál venni...
-
CsyGaBiKa
tag
válasz olymind1 #44809 üzenetére
Ha minimumon van a poti csak egy minimálisat lesz kisebb a búgás, de a jellege ugyanaz. Maximális hangerőn ott meg ráad még egy extra súgást a hangfal. Egyébként eléggé állandó, nagyon kis hangerőn hallgatok valamit, már akkor is zavaró, de közepes hangerőn már nem, magas hangerőn meg már észrevehetetlen. Mindenesetre ha nem csinálok semmit én inkább lekapcsolom hangfalakat, nem akarok agyi károsodást kapni a zúgástól, elég monoton...
lezso6 Hát ez a zippyshare hangerőt biztos lecsalt, ha minőséget nem is. Így sikerült. Telón visszahallgatva nem hallottam semmit. Élőbe sokkal kásásabb a zúgás, és hallani a tweetert is. Mivel a mikrofonokon csináltam egy előzajszűrést, hogy a mikrofon zúgása ne játsszon bele a felvételbe (csak is a hangfal zúgása hallatszon), ebből adódhat, hogy vesztek el részletek, és nem annyira patent a felvétel.
-
Tascam US-2x2 kapcsán új fejlemény: érdemes hozzá 5V-os tápot venni. Ha simán USB-ről zajos (cicergés, ilyesmi) a kimenete, akkor táppal nem csinálja ezt, abbamarad. Ez ugye kb minden DAC-ot érint, ami USB-s, de a Tascammal megoldható, csak egy táp kell.
[ Szerkesztve ]
-
Nálam az Eve-ek seggében az Adam-ek tápkábelei vannak, #metoo. Már agyaltam azon hogy kipróbálom az eredetivel, mert full kussban van egy zümmögésük, kb mint egy lódarázs, csak nagyon halkan.
[ Szerkesztve ]
-
válasz CsyGaBiKa #44799 üzenetére
Ebből hogy lett wav? Rommá tömörített hangja van, semmi nem hallatszik belőle. Mobillal lehet ennél sokkal jobb felvételt is csinálni, csak a felvevő valami nagyon ótvar minőségben vesz fel, ami beszédre jó, de mára nem. Vagy inkább hagyjuk?
[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok! Edifier R1010Bt-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Eléggé megtetszett
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
samu2062
aktív tag
válasz alphamooncam #44805 üzenetére
Telefont rádugtam,igen.Próbáltam még,optikain a tv-ről,optikain dac-al,mindkét rca bemenetre,lemezjátszót előerősítővel,mindkét rca bemenetre.Pc re nem kötöttem.
Bodz Nyomkodtam a mute gombot is,ha aktív,akkor nem a hangerőt mutatja,hanem villog 2 vízszintes vonal.De ezt is már kínomban,mert nyilván első beüzemeléskor,meg reset után sem aktív a mute.Konnektorból is kihúztam és vissza.Szerintem már írok is az iponnak,hogy vihetik vissza.
Nem tudjátok véletlenül,hogy internetes rendelésnél is van 3 munkanapos cseregarancia? -
CsyGaBiKa
tag
Igen ki kell egészítenem, mindazzal a dolgot, hogy pont úgy volt elkészítve a felvétel, ahogy te mondod. Félállásba a hangerő szabályzó és semmi más csak a tápkábel volt bedugva. Itt megjegyezném, amit még nem mondtam el. A tápkábel az nem az eredetit használtam ki se csomagoltam, mert volt ilyen nekem is. De már próbáltam 3 félével, próbáljam meg azzal is amit hozzá kaptam? Csodálkoznék ha ettől megszűnne a probléma. De ha így lenne, az nagyon égő.
Egyébként én is trafózajnak hallom, mintha az aljáról jönne a hangfalnak.
[ Szerkesztve ]
-
samu2062
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem,gyorsan.
Ma érkezett meg végre a solo9c hangfalam.De szerintem hibás,mert egyszerűen nem szólal meg.
Áramot kap,be is kapcsol.Távirányító működik,engedi forrást választani,de nem tudom megszólaltatni.Sem optikain,sem a 2 rca bemeneten.Próbáltam mindent,ki-be kapcsolni,resetelni,össze vissza dugdosni a kábeleket,de semmi.Mi lehet a gond?
Van valami trükk,amit kihagytam,vagy szar az egész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Amazon Basics USB powered számítógép hangszóró hangfal EZÜST asztali PC-hez vagy laptophoz!
- KEF LSX Aktív hangfalpár eladó! Dobozos! Optikai, Sub kimenet! Karácsonyi akció!
- Cambridge SoundWorks DeskTop Theater 5.1 DTT2200 eladó!
- Kanto Yu 2 matt fekete + Kanto S2 gyári állvány
- Genius SW-2.1 385 hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest