Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Két új Poco érkezett - jönnek Magyarországra is!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferzoli
Ármester
válasz #05304832 #45096 üzenetére
Elértem őket, egy nagyon kedves hölgy megnyugtatott, hogy megoldjuk mindenképp, csak fotózzam le a dobozokat és küldjem el a képeket. Aztán 5 perccel később hívott, hogy fotó se kell, a raktárban volt valami kavarodás, és holnap küldik a másik hangfalat is.
Jó kis érzelmi hullámvölgy volt így reggelre, kicsit levert a víz, de köszönöm mindenkinek a támogatást, ötleteket!
-
AMDFan
addikt
válasz ferzoli #45085 üzenetére
Mivel külön van dobozolva, ezért előfordulhat, hogy két csomagban küldik, viszont ez ritka, és ez esetben két csomagszámot kellett volna kapnod a DPD-től. Valaki itt figyelmetlen volt, lehet, hogy a DPD, őket is érdemes lenne felhívnod, és elkérni a futár telszámát aki kihozta neked a csomagot, és rácsörögni.
-
varmi2
nagyúr
válasz ferzoli #45092 üzenetére
Én még arra tudok gondolni, hogy ugyebár ez darab áras, és külön van csomagolva, ezért ott maradhatott a futár kocsijában, illetve a boltban raktáron csak 1db volt, és majd küldik a másikat is, ha beérkezik.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
ferzoli
Ármester
64.900 fizettem a futárnak kártyával. A számlán is ez az összeg szerepel.
A jótállási jegyen szerepel 1 db hangfal sorozat száma, ez megegyezik a kapott hangfal dobozán lévő sorozatszámmal. De nem volt másik doboz másik hangfallal.
Ha kettőt akartak küldeni, akkor miért csak egy sorozatszámot írtak a gari miatt a jótállási papírra???[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz ferzoli #45085 üzenetére
Oda van írva hogy stúdio monitor pár szóval egyértelműen kettőnek kellene lennie benne ártól függetlenül.
Nekem meg tegnap jött meg a Samsung MS-6500-as soundbar-om. Hát az Edifier R2730DB eddig nagyon alázza mindenben, de a kábel hossza miatt nem tudtam még kipróbálni csak WIFI-n meg BT-n keresztül és csak mp3-al telóról
Ma veszek 5m-es optikai kábelt és rákötöm PC-re és aláteszek valami minőségi zenét, remélem sokat javul.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
ferzoli
Ármester
Tegnap este fél 6-kor hozta a DPD-s futár Prodipe pro 5-t, ma reggel kicsomagoltam és csak egy hangfal volt benne. A számlán is studió monitor pár van, most csináljak??? Telefonon korábban se értem el a Hangszerdiszkontot, mert a rendelés is csúszott, mindkét számukat hívtam többször, hiába.
Kurva ideges vagyok, nem gondoltam, hogy videóra kellene venni a kibontást.[ Szerkesztve ]
-
olymind1
senior tag
Hallgatott már meg valaki JBL LSR305p MKII -t élőben? Vagy nem tervez valaki menni hallgatózni?
-
Bodz
nagyúr
válasz #05304832 #45065 üzenetére
1. Ez már inkább a hifis topik témája, de sok jót ne várj ott ezzel a hangfallal kapcsolatban. Jogosan egyébként. Videóból kitalálni még mindig nem lehet, hogy valaminek milyen hangja van. Esetleg arra jó, hogy karakterbeli különbségeket felfedezzen az ember, ha ugyanott, ugyanazzal, ugyanúgy lett rögzítve.
2. Ezt szeretjük. Olcsó, jól szól. Ha bele kéne kötni, akkor mondhatjuk, hogy nem túl izgalmas.
3. Népszerű. Nem véletlenül. BX5 felett van szerintem. Magán szoc problémám, de én nem szeretem (ezzel ne foglalkozz).
4. Passz. Irány a hifis topik!
Az a vélemény egy tévhit, amit valamiért lehetetlen az emberek fejéből kiírtani. Csomó színes hangú monitor van, a szar bizony hifis cuccokon is szar, stb, stb, stb.
Alaplapi hangra kötnéd? Extrák (bt, táv, akármi) kellenek?
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz Mukuly #45063 üzenetére
Jó lesz a 980T. Féltelek a Logi után a B77-től. Igazából a Modecom MC-HF50.2 is igen jó lenne, csak sajnos sok belőle a hibás. Ha jól emlékszem ketten vettek a topikból, azoknak komoly zajuk volt, amit én próbáltam annak meg tolerálható mértékben, nem túl zavaróan. Ha könnyen (pl. helyben vagy gar futár) lehet cseréltetni, akkor én lehet tennék vele egy próbát.
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz lezso6 #45022 üzenetére
Közben megtaláltam, hogy az Edifier hangfalak elég könnyen beszerezhetőek.
Az R1800 TIII csak amazonról (de onnan több helyről is), a gyártó oldaláról pedig elég sokat be lehet szerezni.
Ezek jöhetnek szóba:
R1800 TIII - 120 GBP
R1280DB - 120 GBP (van rajta optikai bemenet)
R1800BT - 150 GBP
R1850DB - 160 GBP (van rajta optikai bemenet)Melyiket ajánlanád, amelyik jó ár/érték arányú? Ha van rajta optika, TV-re rá lehet kötni, ami végülis előny lenne. Egy kb 15 m2-es szobával gondolom nem lenne gondja filmezés közben.
Köszönöm szépen a türelmed és a segítséget! -
RM1
aktív tag
Amennyire én tudom a belépő szintű kártyáknak nem túl jó a fejlhallgató kimenete. Minőség még ok, de hangerő szempontjából lehetnek problémák. Videó is készült a témában. Mac kimenete amúgy tényleg elég jó magában is, magasabb impedanciás fülesekhez viszont érdemes külön erősítőt venni, vagy komolyabb kártyát. A videóban UAD-ot említenek, laikusként is meg tudom erősíteni, tényleg nagyon jó.
-
AMDFan
addikt
Talán a menemszol.hu fórumban olvastam valahol, hogy ezeknek a belépő hangkártyáknak a fejes kimenete adott esetben gyengébb is lehet mint pl egy sima macbook pro jack kimenete. Én ugyanezt tapasztaltam, az Maudio Mtrack füles kimenete gyengébb volt mint a macbookomé. Próbálj meg ott rákérdezni.
-
Dimaj
aktív tag
Ide is beírom ,mert ide is tartozik, és nem tudom hol kapok esetleg kézzel fogható segítséget .
Az létezik ,hogy a Steinberg UR242 3,75mw tud kiadni magából fejhallgatóra¿ Megpróbáltam utána nézni , redditen volt egy comment, aki ezt írta . Sajnos a gyártó sem tünteti a hivatalos oldalukon. Legalább amit néztem neki vetélytársnak , Roland rubix24 et ,ott írja a hivatalos oldal hogy 20mw 50 ohm, bár az is gyenge..
Egyébként most olyan megoldást keresek ami IPad kompatibilis,(iOS) (hozzá lehet csatlakoztatni) és van rajta 6.3 trs balanced az aktív monitorok nak , és viszonylag jó fejhallgató erősítő van benne. Úgy alakult hogy mivel már nagyon nem használok PC-t, így szeretném iPad rol kényelmesen intézni a zene hallgatást is. Aki tud ajánlani valamit a fent megfelelőknek, ne tartsa magába . Ár : 55k max[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
-
Mukuly
lelkes újonc
hálás vagyok a türelmedért!
egy 12 négyzetméteres kiszobába kell és nekem a lényeg az hogy szép tisztán szoljon magasabb hangerőn is nem kell hogy rezegjen az balak vagy zübörögjön a fal, legyen egy kis mély azért ahol annak lenni kell, de a tiszta hangzás a mérvadó nálam!
-
Bodz
nagyúr
válasz Mukuly #45061 üzenetére
Mindkettő 4" mélyközép hangszóróval van szerelve, szóval a szub basszust el lehet felejteni. Az R980T ennek kompenzálására (még a bass poti legalsó állásában is) a mély többi részére egy elég jelentős kiemelést használ. Na így tud méretéhez képest nagyot szólni. A B77 meg nem (annyira), ennek megfelelően azt kapod, amire valójában képes az a 4" mélyközép. Viszont úgy összességében tisztábban szól, meg szerintem jobb hangfal. Persze ehhez el kel fogadni az előbb említett valóságot. Neked a 980T egész biztosan jobban fog tetszeni a Logitechről váltva.
Hogy amúgy mit szeretnél, neked mi a fontosabb, azt én nem tudhatom.[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz #05304832 #45053 üzenetére
Solo 6C, ha kicsit rádobsz még, akkor Eclipse 180. Kisebb méretben esetleg Behringer Studio 50USB, Alesis Elevate 5, Samson MediaOne M50. Még kisebben Edifier R1800 és R1600TIII.
(#45054) llwynog: Amelyik keskeny és van rajta fejes kimenet. Teljesen mindegy, nincs miből válogatni.
(#45056) Mukuly: Edifier R980T?
[ Szerkesztve ]
-
Mukuly
lelkes újonc
Hello Mindenkinek!
A kérdés a következő szeretném lecserélni a mostani 2.1 (Logitech Z523) 2.0-ra.
Az ár olyan 20k.Amiket nézztem:
- Genius 1250B
- Microlab B70
- Microlab B77
- Genius sp-hf 1800a
- Modecom mc-hf30Válaszokat előre is köszönöm!
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Ősi noname hangszórópár helyére keresnék kiscsaládnak otthonra számítógép mellé hangfalpárt.
Használat kimerül a YouTube - kis játék - TS3 háromszögben. Fontos az előlapi fejhallgató kimenet és a kesekny(ebb) kivitel.
Árnak egy 5±3ezret mondanék első körben.Előre is köszi a tippeket!
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
_NCT
addikt
-
Feck
tag
(#45026) lezso6: Jogos! Visszaolvasva jó nagy marhaságot írtam, kicsit sok volt már az "üdítő"...
(#45027) AMDFan: Ó, látom mindent meglehet oldani, és ez nem is pénz érte
(#45029) Bodz: A listára tettem a Presonus-t is
Valamikor teszek egy meghallgatózós körutat, ezekből talán sikerül már választani (az ár növekvése szerint):
- M-Audio BX8 D3
- Prodipe Pro 8 V3
- JBL LSR308
- KRK Rokit 8 G3
- Presonus Eris E8A Focal Alpha 80 pl. már egy más szint, lehet csak a szívem fájdítanám, ha belehallgatnék. Ez a 100-150k ársáv az, aminél megállnék most.
-
RM1
aktív tag
Mackie Hitspace-ben tuti van, KRK is jó eséllyel, de ott komolyabbakat is meg tudsz hallgatni nyugodt körülmények között. KRK még a zajban is van, ill. Friendlyhouse-ban, de utóbbi helyen régebben csak mono-ban lehetett a hangfalakat meghallgatni, nem tudom ez változott-e azóta.
-
-
_NCT
addikt
Köszi, ez eléggé tetszetős darab. Néztem még az ajánlott KRK ROKIT 5 G3 vagy Mackie MR5 mk3 párokat, de csatlakozás szempontjából nekem nem előnyösek erősítő nélkül.
Még Microlab SOLO 9C-t nézegettem igaz kicsit magasabb árfekvés.
Közben rájöttem az előbb jó nagy hülyeséget írtam erősítő+hangfalpárról.
-
_NCT
addikt
válasz AMDFan #45043 üzenetére
Egy Samsung ue48h6200-asom van, optikai kimenettel +jack-el. Szerintem is a Genius 5050 után mindenképp előrelépés lehet egy normális hangfalpár. Csak azt nem tudom még hogy szükségem van-e 50ezres belépőszintű monitor hangfalra, vagy az itt is ajánlott Microlab/Modecom is elég lehet. Mivel az összefoglalóban olvastam hogy a mély nemárt ha 8" körül van, így lehet a Microlab 6C ki is esik.
Vagy harmadik, egy 30ezres erősítő + 2db 10-15ezres passzív hangfal.... Nem tudom melyikkel járnék jobban.
-
AMDFan
addikt
Én azt mondom, hogy érdemes. A 100e Ft alatti kategóriában az aktív hangfalak között akkora különbség van hangminőségben, hogy ahhoz képest elhanyagolható, hogy a TV DACját hallgatod-e vagy egy külső DAC-ot. Ha normális, modern TV-d van, akkor annak a kimenete nem lesz rosszabb mint egy átlagos laptop integrált kimenete. A hangminőség mindenképpen jobb lesz egy minőségibb hangfallal, ami problémás az az, hogy a zenehallgatáshoz mindig kell a TV-nek mennie.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
Nem igazán: a TV-knek az analóg hangkimenete is jellemzően elég ratyi, DAC-al ugyan jobb, de az kényelmetlen a hangerőállítás miatt, másrészt a TV adások hangja is csapnivaló
Filmnézéshez ezért célszerűbb a hangszórókat a PC-re (vagy médiajátékosra) kötni, de az igazán jó megoldás mindig egy házimozi erősítő + passzív hangdobozok (és esetleg külön mélynyomó). Az ontopik hangrendszerek nem igazán ideálisak erre semmilyen szempontból.
-
_NCT
addikt
Amúgy TV-re dugva, érdemes stúdió hangfalra költeni, vagy inkább a konzumer kategóriából érdemes válogatni? Nem dolgozok hanganyagokkal, de örülnék ha kicsit színesebb lenne a vászon zenehallgatásnál.
-
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Van itt esetleg Microlab Solo 9C tulaj?
Meg lehetne vele oldani ezt az igényemet? [link]
Főleg a HDR és az automata ki/bekapcsolás érdekelne HDMI-n keresztül, mert gondolom a többivel nincs probléma.
Sokkal szívesebben vennék egy ilyen 2.0-s microlabot mint egy hangprojektort.
Köszönöm!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
duo
addikt
ahhhhh a kettő ennyi??? -ajándék. ez a tascammal egyszerűen verheteten számomra. az a baj vele hogy nincs ingerenciám feljebb lépni. zaja gyakorlatilag nincsen, közelről és távolabbról is tök értékelhetően szól. betyáros. ennyiért meg főleg.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
_NCT
addikt
válasz lezso6 #45030 üzenetére
Szia,
Nem, hanem ha erősítőt vásárolnék ócóér, akkor a 5 db genius alól kiesett hangszórót + sub-ot kötném rá. De mivel nekem még a v1 volt és ezek a hangszórók alulméretezettek voltak, el is vetem szerintem. Hasonlattal élve, lenne egy felpimpelt trabantom, csak azért mert a szívemhez nőtt....
Szóval köszönöm az ötleted, DAC ki is ment a fejemből. TV kimenetnél csak 3.5"-os Jack és Optikai kimenet van (már ami az audio részét illeti).
[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
Ha már olcsó studio monitorokról van szó én a Prodpie Pro8-at is jó szível ajánlom , van rajta trs xlr - és rca bemenet is így nem kéne átalakítóval szórakoznod.
Ha valami katasztrófa miatt vissza kéne váltanom a belépő kategóriára újra azt venném, az új tulajdonosa is elégedett vele.
-
Jól értem, kvadrofont akarsz, azaz 4.0-t? Szerintem ez annyira nem jó ötlet, főleg ennyi pénzért.
Ha TV-re szeretnéd kötni, akkor kell egy DAC is, mivel a TV-ken már csak digitális kimenet szokott. Mondjuk Microlab Solo 6C + FiiO D03K Taishan, ez pont kijön 50k-ból.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Hétvégén elhalálozott a Genius SW-HF 5.1 5050 v1-es hangrendszerem. Próbáltam életre kelteni, eddig nem sok sikerrel.
Az évek során kristálytiszta lett, hogy az 5.1 rendszert ennyi pénzből nem igazán lehet megvalósítani, pedig próbáltam mindent, a várva várt térhatás sohasem jött el, de legalább zenehallgatás minősége is rossz volt. A mélynyomó viszonylag jó, durran, röffen, csörren, de nem volt az igazi élmény... Mivel még albiban lakom, így most pl nem is lehet megvalósítani, hogy szétszórjam a hangszórókat.
A javítása nem tudom mennyire gazdaságos, valahol zárlat lehet.
Jelenleg 2 opciót látok: veszek valami low-end erősítőt 30-40 között és a megmaradt hangszórókat használom , vagy veszek az itt ajánlottak közül 2 sztereó hangfalat, max 30-50k-s sávban, de 50-nél már erősen húznám a szám...
Főleg elektronikus zenét hallgatok, illetve néha pop, r&b. Samsung smart tv-re szeretném csatlakoztatni, PC-re nem, mivel pc-n inkább fülessel hallgatom a zenét.
Szerintetek mi lenne a helyes irány?
[ Szerkesztve ]
-
Feck
tag
válasz lezso6 #45024 üzenetére
Ez az átalakító nem csap zajt?
Én jelenleg azon is gondolkodom, hogy érdemes-e zenével foglalkoznom hosszútávon... Mert időm aztán engedi.
Úgyis decemberre lenne esedékes az esetleges studio monitor. Szívem szerint elengedném az egészet, de nem tudom. Főleg, mert írtok folyamatosan[ Szerkesztve ]
-
-
-
Feck
tag
Anno az M-Audio egyik terméke akkora csalódás volt élőben hallgatva, hogy soha többé nem néztem a márka felé ettől persze még lehet jó ez a konstrukció. Ránézek mindenesetre, és köszönöm a hozzászólást
Tudom, és elsősorban az R2R-11 fejeshez lett vásárolva (AKG K712, és esetleges későbbi melegebb hangú füleshez). Tudom, hogy normális monitorozáshoz kellene egy ennél is komolyabb DAC, de most abból szeretnék főzni, amim van. És ahogy jelenleg a helyzetem fest... ebből egy újabb fejes lesz. -
stuka20
senior tag
Fentebb már írtam. Kérdezem a hozáértőktől, mi a véleményetek az alábbiról. Benne van az ajánlottak között, de engem érdekelne, hogy van-e mélyebb basszus is benne, mert nekem az (is) fontos lenne.
https://www.edifier.com/int/en/speakers/r2000db-bookshelf-bluetooth-optical-rca -
Dimaj
aktív tag
Ott a jól bevált m-audio bx8, ami az ajánlóban is szerepel, ennek nincs kiemelve semmije, viszont nagyon jó dinamikus mélyei vannak. Mellesleg olcsóbb is a többinél . Egy átalakító kell mindenképp a r2r11 hez mivel azt nem aktív monitor hoz találták ki,hanem fejhallgatozashoz.
-
Feck
tag
(#45012) ricsard88: Nekem is asztali gépem van.
Ó, néztem már ezt a Focal Alpha 65-öt , de... ez már az a kategória, ami az előbb említett probléma végett felesleges beruházás volna (bár igaz lehet ez bármelyikre ilyen alapon). Akárhogy is, essen majd a választásom bármire, olyan lesz, mintha behúzott kézifékkel akarnám megváltani a világot...(#45013) Bodz: Tényleg megfontolandó! Akkor már csak a pénztárca szabhatna határt.
Minél többet olvasok a témáról, annál jobban megy el a kedvem az egésztől. Ezek az ormótlan paneldobozok nem elég, hogy napjaink egyik legjobb "hangrendszere", ráadásul még "csöves erősítő" is hajtja őket!A Mackie nálam lassan teljesen kiszáll a játékból. Yamaha HS 7-8 RCA híján kiesett. A KRK R6 G3-at is nézegetem, de túl sok pozitívat nem olvastam róla, és a kiemelt magas sem az én asztalom.
Bármennyire is fáj, talán jobb, ha egy időre elengedem a témát, oly sok kompromisszummal járna mindez. -
Frogged
aktív tag
válasz ferzoli #45014 üzenetére
Hát a semminél több az a szivacs is de azért egy olcsóbb öntapadós tüskét megérdemelnek főleg ha asztalon lesznek, nekem meg hálálták .
Én ilyet vettem anno : https://www.streamaudio.hu/dynavox-univerzalis-keszulek-hangfal-tuske-ontapados-nagy-meretu-talppal
De van picit olcsóbban a kácsánál is.
A legtöbben félválról veszik a rezgés csillapítást.
Tudom sokan ezért meg lincselnének de én azt tapasztaltam hogy többet tudnak javítani a hangzáson mint a kábelek.[ Szerkesztve ]
-
ferzoli
Ármester
és Frogged
Eddig még nem lőttél mellé, nincs is több kérdésem, meggyőztetek.
Alctron EPP005 elég alá, vagy mit érdemes, valami kisebb asztali rezgéselnyelő talp van kedvező áron, amivel fül magasságba emelhető?
Ilyesmi mondjuk tizedáron?[ Szerkesztve ]
-
-
Feck
tag
Átköltözhetek a kisebb szobámba, ott nincs falszomszéd, távolabb is van a cső. Viszont a fenti és lenti szomszédokat nem lakoltathatom ki... Vagy... eladom a lakást a francba, és kiköltözöm egy Szeged környéki tanyára Vaaagy vigasztalódom egy új fejhallgatóval, amit még korábban beszéltünk egy másik fórumon. Kattognak a fogaskerekek rendesen, hogy mitévő legyek...
Igen, és imádom is az R2R 11-et! A Mackie színezett mélyei talán már negatívan befolyásolná az összképet, de ezek a megállapítások főleg az MR5-re igazak nagyon, a nagyobb tesókat hangolhatták másképp.
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
-
Feck
tag
válasz lezso6 #44976 üzenetére
Köszönöm az instrukciókat (AMDFan-nak is)
Ezt nagyon jó volt olvasni, így kicsit más megvilágításba helyeződtek a dolgok. A szomszédságot zavaró tényezőket illetően is. Még ami aggaszt, hogy körülbelül fél méterre van tőlem a radiátorcső. Ez viheti majd fel, ill. lefelé a hangokat?
Megfogadtam a tanácsot, így a "8-as rendszerek közt kezdtem el aktívan nézelődni, ezzel együtt rendesen kibővítettem a rászánt keretemet
Mackie MR8 MK3
Mackie MR824
KRK Rokit 8 G3Azért szűkítettem le két gyártóra, mert a leírtak alapján ezek még az inkább szórakoztató, zeneibb jellegű studio monitorok ebben az árkategóriában, pláne a Mackie. Nyilván meg kellene hallgatni őket. Annyiból húzok a KRK felé, hogy talán kevésbé súlyosak a mélyei (és tudtommal a mély hangok a leginkább zavaróak a környezetnek, ráadásul halkan hallgatva tisztább lehet a kép egy olyan rendszeren, ahol gyorsak és feszesek a mélyek. De javítsatok ki, ha ez a fejtegetés butaság, nem volt dolgom sok ilyen eszközzel).
Még egy kérdés motoszkál bennem. Én az összekapcsolást kizárólag RCA kábellel tudom megoldani. Származhat ebből bármi hátrányom, hogy nem a TRS (balanced), ill. XLR (balanced) játszik?
[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
-
Bodz
nagyúr
válasz Baliga Tamás #45003 üzenetére
Kissé világosabb, de ez azért (is) érződik ilyennek, mert megfogottab és gyorsabb a mélye.
-
Baliga Tamás
senior tag
Sziasztok Bodz és Lezso6 kollégák..!
Mackie MR624-ről mi a meglátásotok/véleményetek..?
Asztalom 2,40m széles 60cm mèly - előttem egy hatalmas ablak tól-ig..! Javarészt munka melletti zenehallgatás ill. néha egy kis lövölde volna a cél; a forrás egy Xonar Xsense cserélt Opamp-okkal vagy egy Xonar ST Deluxe lenne ugyancsak upgrade-elve kicsit..!
Jelen van még az elképzelésemben egy Mackie MR6 mk3 vagy egy KRK Rokit 6 G3 - de így hallatlanul az esztétikai szempontok alapján a legszebb az MR624..!
Köszi![ Szerkesztve ]
A gyökerek közül csak a krumplit bírom...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Szólánc.
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Milyen videókártyát?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Xbox Series X|S
- Politika
- Két új Poco érkezett - jönnek Magyarországra is!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest