Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
válasz
Tobika1 #5214 üzenetére
Csövi Tobika és mások is,
Ugye jó lenne a skatet fülessel mp3 lejátszónak is használni. De én is hallok zavaró alapzajz fülessel. A gyárin is, de más fülessel is próbáltam. Érdekelne hogy a mindenkié ilyen-e vagy csak az enyém... mert akkor lehet meg lehetne próbálni gariztatni...
Ha esetleg kéznél van egy füles belehallgathatnátok, és megoszthatnátok a tapasztalataitokat.
Azért nem túl hangos ez szóval ne az Üllői úton próbáljátok hanem egy csendes szobában. Egy Galaxyba belehallgattam, az abszolút semmi ilyesmi zajotkat nem csinált.(Gyári rom, próbáltam winampot, gyári lejátszót és a meridiant is)
A skate leparkolja a hangszórót/fülest ha nincs hang. Ha van hang, bekapcsolja, és bekapcsolva is marad 1-2 másodpercig, amikoris fehérzaj hallható. Ha van valamilyen más ,cpu-t vagy ram-ot igénylő alkalmazás is fut, akkor mindenféle vinnyogás, recsegés is hallható. Mp3 lejátszás közben nem csak a fehérzaj jelentkezik hanem egy "brumm"-szerű zaj is. Ez könnyebben észrevehető ha üres mp3-ba hallgattok bele, amit innen letölthettek: http://www.xamuel.com/blank-mp3s/
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Silvercrest Rajztábla
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest