- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Gman999 #5840 üzenetére
Szvsz az eddigi állapotokkal is maximálisan elégedettek lehetünk. Nem is olyan rég jött ki Bruno V1.3 romja, és más romok is vannak. Sebesség nagyon rendben van mindegyikkel. Hibákkal se állunk szerintem rosszul, és azokkal is együtt lehet élni. Az egyik ez a kamera dolog, aztán néha meghülyül az akkukijelzés, meg a vezetéknélküli kommunikáció (de ez csak akkor ha sokat kapcsolgatom ki-be a wifit, BT-t, GPS-t össze-vissza... egy idő után megunja
), meg újraindítás után be kell kapcsolni, hogy rezegjen. Én összvissz ennyivel találkoztam. 1.2-t használok, lehet, hogy 1.3-on jobb a helyzet, de nem érzem szükségét a váltásnak. Csak azért írom le ezeket, mert szerintem kár ezzel foglalkozni. Egyrészt mert eleve nem éppen egy kamerára kihegyezett telefonról van szó. Ha annyira fontos a fotózás, akkor nem ilyet vennék. Másrészt, el kell fogadni (esetleg próbálj ki nem gyári kamera appokat, hátha segít), ennyi pénzért szerintem még így is leborulhatunk
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Gman999 #5211 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ez így jó, ha csak linux alatt működik, az természetesen nem normális, csak mint lehetőséget vetettem fel. Plusz ha ugye kipróbálod linuxon, és ott működik, akkor valószínű, hogy nem a telóval van a gond, hanem az OS-el (driverhiány, vagy akármi szóba jöhet).
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Gman999 #4931 üzenetére
V1.2 JB használok, nekem is vibrál max fényerőn. Írtad, hogy véletlenszerűen jön elő, nos, szerintem nem, csak arról van szó, hogy nem minden színnél/képnél látható, de egyébként mindig ott van a jelenség. Ha nagyon sasol az ember, még alacsonyabb fényerőn is látszik, főleg pl. annál a szürkénél, amit tlac linkelt. Emiatt kár idegeskedni, szerintem mindenkinél fennál a dolog, meg hát max fényerőt csak tűző napsütésben használ az ember általában, akkor meg észre se veszed.
A com.android.phone leállt az teljesen normális, hogy felugrik, le kell OK-zni, és aztán nem foglalkozni vele
Az viszont, hogy resetelődnek a beállítások meg hogy nem látja az SD-t az már nem normális, enyém még sose csinálta egyiket se, ezzel lehet, hogy gariztatni kellene.
-
tlac
nagyúr
válasz
Gman999 #4931 üzenetére
a pin beírása után kiírja hogy a com.android.phone leállt
jb-nél sajnos ez normális, de egyébként a hiba után rendesen működik
ics-en nincs ez a hibaRáadásképp néha enyhe villódzást vélek észrevenni a képernyő alsó részén (mint amikor régen az alacsony hertzes monitor mellé pillantottunk)
max fényerőn használod? vedd eggyel lejjebb és írd le, hogy látod-e még
-
válasz
Gman999 #3972 üzenetére
A memóriateszthez akku ki.
Falshtool-t elindítot, a scattert fájlt betallózod, majd a memory teszt-nél az emmc-t választod.
Start után rádugod a telefont, és elindul.
Hosszú ideig for tartani...Utána pedig a gyári rom-ot lehet újraflesselni, mert nem fog indulni a telefon.
-
Moleman
addikt
válasz
Gman999 #3953 üzenetére
Partícionáld át, és nem lesz gond a belső memóriával, bármi is a kínja most.
-
válasz
Gman999 #2132 üzenetére
Fő verziószám esetén nem biztos, hogy a /data visszaállítása után menni fog minden zökkenőmentesen, erre inkább a titanium backup-ot (TB) javaslom.
A TB esetén azonban eléggé hosszadalmas a visszaállítás. (Egyenként rábökögetni, a "telepítés" gombra aztán "kész" gombra...)Biztos ami biztos, csinálnék egy TB mentést a jelenlegi rendszerről, és egy CWM mentést is.
Ezek után már bátran állnék neki a JB frissítésnek. (Tudván, hogy bármi geb@sz után visszaállíthatom a már bevált ICS-et).
-
válasz
Gman999 #2129 üzenetére
Ha friss módon csináltad az átparticionálást, akkor mindegyik, BM3.0 és feletti rom (ide értve a JB-t is) fel fog menni, nem kell többé átparticionálni.
Ha akarsz, csinálhatsz factory reset-et, de alapvetően a BM romok is megteszik ezt. Sőt, a 3.0-tól kezdve az aromainstaller esetén van opció, az adataidat megtartására.
Azonban a CWM-ből vissza tudod állítani az adataidat, ha csak a /data particiót állítod vissza. -
válasz
Gman999 #2127 üzenetére
Nem túl bonyolut a dolog. Lehet, hogy elsőre ijesztő, de csak 1 módon tudod elrontani ezt a telefont szoftveresen: ha a preloader-t és a dsp-t egy nem v970-hez tartozó fájllal flash-eled át.
Ez nagy előnye az mtk platformnak.
Persze hardveresen földhöz vágva gyorsabb a kinyírás, de gondolom ez most nem célJavaslatom:
1, CWM felrakása. Ha ez már alapból van (pl. tmallbox-os telefonoknál leginkább), akkor egy CWM backup után már sok félnivalód nincs2, Az SD kártyáról elindítod a lementett megfelelő zip-et. Gyakorlatilag ennyi a "romolás".
Ha az átparticionálástól félsz, arra van más mód is, mint a flash-elés. (persze némi kiegészítéssel és megjegyzéssel.)
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Gman999 #1143 üzenetére
Nem kukacoskodni akarok, de $3 az pont nincs ingyen. Mondhatnám a hülye példát, hogy akkor napi szinten küldhetsz nekem $3, mert szinte ingyen van.
De a lényeg, hogy vagy legyen akkor ingyenes vmelyik szállítási mód, vagy ne írják ki. Nem az összeg bánt, hanem az "átverés".
-
-
Lehet, hogy azért, amit junkpod írt feljebb.
Próbáld ki a k9-et, ha azzal se' megy, akkor máshol kell keresni.
Apropó! BM3.0, vagy milyen más rom esetleg amin próbálkozol?szerk.: módosítás: nekem minden gond nélkül bejelentkezik, letölt, de a már régebben is tapasztalt hiba - nevezetesen, hogy a levél olvasásakor elhalálozik-, az fennáll.
-
Frisi
tag
standby- 1-es kártyán beszélsz,2-es lekapcsol a hálózatról ha azon is hívnak nem vagy elérhető,beszélgetés vége,visszalép.
Full actív- 1es kártyán beszélsz,2-esen jön a hívás,kijelzi nem dob le a hálózatról.
Asszem röviden ennyi.
Most egy Samsung C5212-őt használok ez active.
Bocsi az előbb privit írtam. -
lolchief70
aktív tag
Köszi a gyors választ!
Pixelhiba sincs gondolom mert írtad volna ugye?
Csak egy dilemmám van a készülékkel eddig, ez pedig a gari kérdése.
Itthon ugye nem kapható, ha pedig gond van vele küldözgetni China-ba...
Az ördög sajnos nem alszik, régebben a Blade-el is befürödtünk sokan az első szériával.
Hogy működik és milyen a Kínából rendelt Zte supportja?Dual Sim dual Standby nálad?
-
Ghostdog77
tag
-
Krilehor
tag
Szerintem félreértettük egymást. Nem a poweramp használatával van gondom, azt másfél éve használom a bladdel elégedetten. A gondom az hogy a telefon egyáltalán nem kezeli a headset hosszú nyomást és a dupla/tripla nyomást. A kérdés az h ez másnál működik-e vagy nálam van gond, esetleg a rom vagy a kernel nem támogatja ezt a funkciót
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest