- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wincmd32
tag
Szia!
Én is gondolkodom rajta, hogy a TMALLBox-bol rendelek egy ilyen készüléket.
mi volt a baja a tiédnek?
Többiek közül valaki még rendelt onnan? sok a hibás? elég peches szoktam lenni 3-ból 2x mindig amit elsőnek veszek vissza kell vigyem cserélni valami miatt szal kicsit rá vagyok már parázva az uj telo vásárlásra.. -
vegyszer
addikt
ha néhány hétre elfelejted hogy van.
nem rakod áramra, és az akku feszültség túl alacsony, akkor tölteni sem lehet.
(bebikázni viszont akkor lehet az akkut, csak romlik az élettartama, de ah volt használva előtte, akkor nem erről lehet szó.)Akksi nélkül, a pc-re dugva, mintha flashelni szeretnéd, ad életjelet?
(ne csinálj vele semmit, csak dugd fel, és hallgasd meg a Win felismeri-e, mert ugye akkor zajong) -
A BM rom-ot CWM recovery alól lehet telepíteni, amihez a zip-et (nem a 7z-t!) másold az sd kártyára.
Flashtool-lal a CWM-et kell feltenni, mégpedig azt, ami tt található: [link]
Ne zavarjon meg, hogy ez a belső átparticionáló csomag.
Abban benne van egy CWM és az átparticionáláshoz szükséges egyéb fájlok.
Csomagold ki a zip-et a számítógépre.
Tallózd be a azt a scatter file.t, ami a csomagban van.
Így pipáld be a dolgokat. (Látható, hogy ott a recovery is.Vedd le a gépről a telefont.
Telefonból akku ki.
Nyomj a download gombra.
Csatlakoztasd a telefont usb-n keresztük a sztgéphez.Ha megtörtént, akkor a zöld ok után leveheted a telefont a gépről, akku vissza.
Recovery módba belépni: power + hangerő fel.
Nyomj egy factory reset-et!Ezek után az install zip from SD card --> choose zip from SD card --> kiválasztod az általad feltenni kívánt ROM-ot, és OK.
Elindul a telepítés.Fontos!
A custom installálásnál tudsz kérni olyat, hogy mentse le az IMEI-t és az NVRAM-ot. Árdemes lementeni! -
Keeperv85
nagyúr
Amit a CWM mentett, azt a CWM is tudja visszaírni. Nem mellesleg a Titanium mentés felesleges a CWM mellé, mert menti az egész data meghajtót, ahogy van (mármint a CWM) és így nem kell a Titanium, mert azt is vissza fogja állítani, ha visszaállítod. A CWM kell a rom felrakása mellé, illetve nem árt, ha fenn van, pont az említett esetleges visszaállítás mellé.
-
dody07
tag
-
Akkor végülis ugyanazt javasolták, mint mi.
Nyugodtan tedd fel cakummakk a gyári rom-ot. Ha nem akarod, akkor az első kettő elől vedd ki a pipát. (preloader, sdp_bl; ezek helytelen átflesselése után tényleg tégla lesz a telefon; megjegyzem én már vagy 15x újrahúztam a rendszert).Ha utána elindul, akkor kezdhető minden a 0-ról.
Az sem ördöngősség, Gipsztigris is megcsinálta.
-
Jajajj...
A hard reset elméletileg megoldja:
Kapcsold ki a telefont (ki is szedheted az akkut)
Kapcsold be a telefont
Amikor meglátod a zöld robotot, akkor nyomd meg a hanger fel gombot és a power gombot egyszerre egy rövid időre.
(Nem emlékszem pontosan hogyan csináltam, de egy ilyet már sikerült helyre rakni) -
Ezek szerint befejezte a mentést.
Jobb oldalon alul a reboot gombra kattintva előjön, hogy újraindítás, újraindítás recovery-be (vagy hasonló)
Válaszd az újraindítás recovery-ben pontot.
Aztán möglátjuk. (Illetve megírod)szerk: lehet, hogy még minden fent van, csak valami blokk került a rendszerbe.
-
Összegezve az eddigieket:
- recovery módban a zöld robot és a zte felirat váltogatja egymást --> telefon nomál móban nem indul. (újraindulgat)
- factory módban indítható. --> Ekkor látja a számítógép (pl MTKDroidools program) a telefont?
- Mentéseket sikerült kinyerni a telefonról? -
Ez a factory mód éppen hasznos is lehet. (Nem kell megnyomni benne semmit, főleg a format emmc-t nem!!!)
Ha kikapcsolt állapotban megnyomod power+hangerő le gombot, akkor oda fog belépni.
Másképp nem tudom leírni, min ahogyan a blogomban ott van.Az MTKDroidtools nevű programmal csinálj egy mentést, ez legyen az első, biztos ami biztos alapon.
Ha az megvan, akkor lépjünk tovább.
Ha netán nem sikerül és nincs mit vesztened, akkor mehet a hard reset. -
Egy driver relepítése csak nem teszi tönkre a telefont.
Viszont mintha már lett volna hasonló jelenség valakinél, akinek folyamatosan a zöld robot jelentkezett, és csak újraindult.
A hard reset segített, és visszajött a CWM recovery-je hirtelen.MIELŐTT azonban nekiállnál, a factory módban menthető az egész telefon tartalma.
Én biztosan azzal kezdeném, hátha hard reset után eltűnnek az eddigi adataid.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest