- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi szépen, a megoldás ott volt az orrom előtt, de ha te nem mondod, akkor magamtól sosem jöttem volna rá.
Fel is toltam a 2.3-as Bruno ROM-ot, az email probléma megoldódott, ezzel a ROM-al nem áll le az email kliens
Viszont a külső SD kártyát továbbra sem látja a telefon
Próbálkozzak újabb ROM felrakásával, vagy máshol van a probléma
-
-
Ügyes vagy
Melyik Mobileuncletools verziót használtad, amivel nem lett jó a cwm update?(#2490) kiskatz
Ez lehet hardverhiba is, de lehet szoftveres is. Azonban a szoftveres a kisebb valószínűségű, mert a bm3.1 esetén ilyet még nem olvastam.
Mivel a logok keresésében nem vagyok jártas, ezért biztos csinálnék egy mentést cwm-ből, és legyalulnám a rendszert (értsd: gyári rom fel), majd kipróbálnám, hogy ott megy-e. Ha nem, akkor sanszos a hardverhiba.
(bár adb-n keresztül egy adb logcat | grep Bluetooth adhat vissza földi halandó számára is érthető infót, lehet, hogy ebben tlac jobb ötleteket tudna adni)
-
Egyenlőre végeztem a Titanium backup visszaállítással.
Antutu 6317 lett. (Nekem spec. ez mond semmit)
Nagyon fura, hogy a ledek fényereje magas. A piros/zöld kombó is, illetve a soft gombok háttérvilágítása is szemmel láthatóan erős. Ez hátrányosan hathat az akkuidőre.
Kerestem valami /system/etc/hw_config fájlt, de nem találtam, szóval valahol máshol kell állítani a ledek fényerejét. Majd még kutakodok.Zavar, hogy nem eszi a 32BG-os kártyát... és mivel nem tudok még posztolni az xda-n a fejlesztői részlegben, ezért bug-report-ot sem tudok küldeni.
(Tlac, ha esetleg megtennéd... megköszönném)A t-s kártyával valóban (még mindig) jön a hirtelen leállás (FC) a pin kérés előtt.
Amúgy megy szépen, már ha egy fél napos működés után lehet erről határozott kijelentést tenni.
-
Maximum1
őstag
Azt az Android Phone adb interfészt tüntesd el az eszközkezelőből, nálam is megszívatott, igaz Win 7, de egy a gyártó.
Itt a driver ha kell még.
CD Gadget az rendben van. -
Maximum1
őstag
Köszi azt megtaláltam: * # * # 3646633 # * # *
Viszont ott van 2 érték is az első Value is 0-255 ez 0 van ez mit csinálhat?
Találtam ott egy ilyet Speech Logger-en belül Enable Voip switch , nem lehet hogy ez kell a Viber és a Skyphoz?, itt írtak többen is hogy nem jó valami vele. -
junkpod
veterán
Olyan van hogy kep sötét mar de gomb meg pár mp világit de ilyenkor még gombbal fel is éled. Ha már csak powerre éled akkor soha nem világít.
Virágbolti telepítés előtt le kell lőni.
Miért kellene a fizetős appokhoz tb? Playről is felmegy. TB csak bekavarhat, nem érzem a létjogosultságát, hiszen googlinál vannak a személyes adatok, appok meg újra tölthetőek, legalább nem rakok vissza minden felesleges appot -
Mielőtt a 3.0 kikerült vona, átírta az egyik fájlt, amit felkészített arra, hogy az aromainstaller felismerje az átparticionálást.
Ha már régebben csináltad az átparticionálást, akkor kelleni fog a belső sd memória-tárhely letiltó szkript.
Ha új módon csináltad, akkor az aromainstaller felismeri.
Ha jól követtem nyomon az eseményeket akkor ennyi a különbség.
(megerősítés/cáfolat jöhet)Tehát elméletileg nem kell újra megcsinálni a particionálást, de ha szeretnéd, hogy az aromainstaller automatikusan felismerje az átparticionálást, akkor javasolt.
-
msfeco
tag
Én ezt használom (de számomra nem egyértelmű, hogy te is erre céloztál?)
[link]nálam ez hetek óta tökéletesen működik, mind a két fél hangját megfelelően rögzíti.
Hátránya (ha ez hátrány), hogy a hívás pillanatától kezdve rögzít, tehát ha hívsz valakit és várod, hogy fölvegye addig is rögzít amit éppen magadban motyogsz vagy éppen mással beszélsz. -
Abban a blob-ban vannak az adataidat, úgyhogy azt ne töröld. Ezért van, hogy csak 13MB a backup könyvtár tartalma.
Ha megváltoztatod a backup módot tar-a, akkor a blob-ban nem kell keresgélned, és a backup fájlok összmérete jó magas lesz. (lehet, hogy ez az amire vágytál)B.Ú.É.K. !
-
anglergab
addikt
Minden a kódolástól és a bitrátától függ.
Szerintem Full HD-t is lejátszik, ha megfelelően van kódolva és nem túl magas a bitráta (ez pl. a színkódolástól is függ), pl. DVB-T
1440×1080i H.264 (MPEG4-AVC) High Profile @ Level 4.0, AAC hang
Ez a DVB-T-nél ~ 2.8 MiB/s (22.4 Mbps). Persze ebben minden, a több hangsáv is benne van.
A videó 2 MiB/s körüli lehet, vagy még kevesebb (főleg, ha felskálázott).
Valószínűleg High Profile (HP) @ Level 4.1-ig támogatott hardveresen a dekódolás. -
Igen, az elsődleges legyen FAT32 partíció a járulékos SD kártyán.
Ha nem vonod össze a partíciókat a belső tárhelyen, akkor előbb utóbb szükséged lesz a link2sd-re, ahhoz mindegy, hogy FAT32 vagy ext2 (nem javaslom az ext3-at, mert az naplózó) formázod a második partíciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest