Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
spanilana
csendes tag
Tudom, hogy ez egy mobilfanatikus oldal. Még mindig nem értem, ennyi pénzért örülni kéne, hogy van ilyen a piacon
Ezt a telefont azok fogják megvásárolni akik anyagilag esetleg nem engedhetik meg a drágább (esetekben kevesebbet tudó), vagy azok akiknek van esze nem kidobni 150k egy telefonra (telefon, sms) ennyi pénzért már egy komolyabb laptopot is vehet az illető. Tudom már kismilliószor leírtam, mikor lesznek képek??????????????? (nem akarok senkit megbántani, de ahelyett, hogy picsogtok a kijelzőn és a processzoron meg a rommal ahelyett felrakhatnátok pár képet)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt a telefont azok fogják megvásárolni akik anyagilag esetleg nem engedhetik meg a drágább (esetekben kevesebbet tudó), vagy azok akiknek van esze nem kidobni 150k egy telefonra (telefon, sms) ennyi pénzért már egy komolyabb laptopot is vehet az illető. Tudom már kismilliószor leírtam, mikor lesznek képek??????????????? (nem akarok senkit megbántani, de ahelyett, hogy picsogtok a kijelzőn és a processzoron meg a rommal ahelyett felrakhatnátok pár képet)