Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
mira72
őstag
-user error az hogy sokan keresik a pixel hibákat, amik mindennapi használatnál NEM fognak előjönni.
-wifi... nem tudom.. nekem nics bajom vele
-porosodás.. 2 ugyanaz a szállítmányból nem hiszem hogy egyik porosodna másik nem, esse tudom miért vagy van vagy nincs ..
-halk.. nekem nem, akinek az annak az meg fülészet, de ezt már mondtam.. bár én szomszéd szobából a legyet is kihallom
és nem elefánt fülek miatt
-hátlap.. lehet tépi ész nélkül mint egy állat, akkor jó hogy nem megy vissza rendesen mert elvetemedik, vagy mint a hülye aki a párna alatt töltötte azt 90 fokos volt az akkuja vagy mennyi,, itt a fórumon írta régebben valaki... nem user? de sztem az
bár a hátlap igen, érdekes, nem 100x-i leszedésre találták ki, nekem kb 3x volt lent, pedig követem a romokat...-hangerő gomb.. olcsó húsnak...
Szal ennyi pénzért ezt kapod, hátlap illesztést biztosan user hibának mondanám, mert annyira hülye senki sincs hogy megveszi a már elálló hátlappal szerintem... max ha tépi mint az állat akkor lesz olyan.
talán a porosodás ami lehet valami, de nem tudom, szerintem az is használattól függ, máshogy tesszük a zsebbe, asztalra, stb.. lehet ha így áll bemegy a por, ha amúgy, akkor nem.. gondolok arra nekem fejjel ( jack-al ) lefele van a zsebembe, mert ugye ha kell, bégnyúlók és nem kell forgatni... van aki lehet körülményesebb..
tegnap írta valaki hogy sos help kell neki, hogy jön le a tinta a hátlapról, az is blade hiba, mert nem viszi le a benzin, mert azzal próbálta?azt utána meg nem illeszkedik?
na, lehet érthető voltam, lehet nem.
tuti van szórás benne, de ehhez az árhoz ez tartozik, harmadáron kapjuk meg mint a "nagyok"
ja, kijelző.. de erről is már írtam véleményt valamikor, az okosok wc tesztjére.. üljön rá és nézegesse a sub.pixel hibákat aki akarja, szerintem volt 1-2 barom aki használatba nem vett észre hibát, azt még kereste is..
na mind1.
ez van
ez ilyenmeg a bambi
ui: ez az én véleményem, én meg vagyok a telóval elégedve ( kop-kop ) .. aki nem, az sztem ne küzdjön, annak a SGS se lenne jó
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest