- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
mira72
őstag
-user error az hogy sokan keresik a pixel hibákat, amik mindennapi használatnál NEM fognak előjönni.
-wifi... nem tudom.. nekem nics bajom vele
-porosodás.. 2 ugyanaz a szállítmányból nem hiszem hogy egyik porosodna másik nem, esse tudom miért vagy van vagy nincs ..
-halk.. nekem nem, akinek az annak az meg fülészet, de ezt már mondtam.. bár én szomszéd szobából a legyet is kihallom és nem elefánt fülek miatt
-hátlap.. lehet tépi ész nélkül mint egy állat, akkor jó hogy nem megy vissza rendesen mert elvetemedik, vagy mint a hülye aki a párna alatt töltötte azt 90 fokos volt az akkuja vagy mennyi,, itt a fórumon írta régebben valaki... nem user? de sztem az
bár a hátlap igen, érdekes, nem 100x-i leszedésre találták ki, nekem kb 3x volt lent, pedig követem a romokat...-hangerő gomb.. olcsó húsnak...
Szal ennyi pénzért ezt kapod, hátlap illesztést biztosan user hibának mondanám, mert annyira hülye senki sincs hogy megveszi a már elálló hátlappal szerintem... max ha tépi mint az állat akkor lesz olyan.
talán a porosodás ami lehet valami, de nem tudom, szerintem az is használattól függ, máshogy tesszük a zsebbe, asztalra, stb.. lehet ha így áll bemegy a por, ha amúgy, akkor nem.. gondolok arra nekem fejjel ( jack-al ) lefele van a zsebembe, mert ugye ha kell, bégnyúlók és nem kell forgatni... van aki lehet körülményesebb..
tegnap írta valaki hogy sos help kell neki, hogy jön le a tinta a hátlapról, az is blade hiba, mert nem viszi le a benzin, mert azzal próbálta? azt utána meg nem illeszkedik?
na, lehet érthető voltam, lehet nem.
tuti van szórás benne, de ehhez az árhoz ez tartozik, harmadáron kapjuk meg mint a "nagyok"
ja, kijelző.. de erről is már írtam véleményt valamikor, az okosok wc tesztjére.. üljön rá és nézegesse a sub.pixel hibákat aki akarja, szerintem volt 1-2 barom aki használatba nem vett észre hibát, azt még kereste is..
na mind1.
ez van
ez ilyen meg a bambiui: ez az én véleményem, én meg vagyok a telóval elégedve ( kop-kop ) .. aki nem, az sztem ne küzdjön, annak a SGS se lenne jó
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Kompakt vízhűtés
- Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával