Hirdetés
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Apple iPhone 11 - népalma
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
ROM főzés:
Kérhetek valakit, aki nem hajt el a francba, hogy EGY egyszerű kérdésre adjon nekem választ, mert meghülyít a cucc??
Adott ugye a ROM Kitchen, ami majd szépen megfőzi nekünk a kívánt cuccot. SEMMI mást nem csinálok már, mint fogtam egy már főzött romot (alfa4) és bemásolás után megnyomtam a 1-es gombot, követtem az utasításokat. Ezután ellenőriztem a scriptet, nincs hiba ugye. Aztán anélkül, hogy bármit módosítottam volna, 99. Megcsinálja az új zip-et. Fel az SD-re. Flash... és itt megállt a tudományom. Szépen teletelepül és reboot után a teló többé nem bootol be. Megáll a zöld droidnál és onnan többé sehová sem megy. Megpróbáltam másik, még gyári rommal is. Dettó.
Ennyire hülye vagyok?
Megvolt a wipe is terméseztessen. Semmi változás. Nem értem mi a franc baja van. Valaki aki nálam jártasabb a témában KÉREM okítson már ki.
Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Akciókamerák
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ford topik
- Elden Ring
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest