Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Na remek
EEA (EUXM) ROM-ra most nézem hogy Mi Pilot-ban megy épp ki egy V12.5.3.0 ROM ami a V12.5.1.0-ra megy fel (blockota, 277MB, linkem még nincs sajnos).. persze a Global (MIXM) még mindig nem kapott 12.5-t se, nemhogy frissítést rá..
Mostmár tényleg nem értem vajon mi lehet a háttérben..
-
Sanyai
csendes tag
Sziasztok! Olyan létezik, h egy alig egy éves telóval aksi problémák legyenek? Van olyan h csak 80%ra tölt fel, ha lecsatlakozok és vissza, akkor feltölt 100%ra, de mihelyt leveszem a töltőröl le is ejti 80%-ra.
-
Üdv! Olyat tapasztalt már valaki ezzel a telóval, hogy egész egyszerűen nem jelez híváskor? Beérkezik a hívás, mert a nemfogadottak közt ott van, szóval nem a hálózat megy el és csak sms-t kapok, hogy valaki keresett. Most már 100%, hogy csinál ilyet, mert valamelyik nap mellettem volt az asztalon, amikor hívtak és nem törént semmi, pedig fogadta, csak nem jelzett, se csengés, se képernyőbekapcsolás. Majd dudált az illető, erre kimentem a kapuhoz és mondta, hogy hívott is. Ránéztem a telefonra és jé, tényleg. Többször előfordult már ez, de mindig azt hittem, hogy pont nem voltam telefonközelben (pedig elég hangosan cseng, de én meg tudok szétszórt lenni).
-
steele80
senior tag
A 12.5 egy hónap használat után. Nekem érezhetően lassabbnak tűnik a rendszer mint a 11 volt. Ami a 11-ben hiba volt az itt is megmaradt és nálam jött egy újabb az ujjlenyomat olvasó már nem olyan gyors mint volt és sűrűn nem ismeri fel az ujjam. Ilyen nem volt a 11 alatt.
-
-
törölt tag
Sziasztok ! Note 9 Pro telóm van nekem is. Találkozott már valaki olyan problémával, hogy gyári beállítások visszaállítása után nem tudott a telefonon bejelentkezni google fiókba ? Sem a sajátomba sem másik fiókba nem tudok. Azt írja " hiba, próbáljak meg újra bejelentkezni "
-
-
ktomcat
senior tag
válasz
Viktor0610 #6580 üzenetére
Akkor ez még nem a nekem szóló várva várt xiaomi.eus frissítés
-
-
ktomcat
senior tag
Megjelent ma SF-en egy xiaomi.eu_multi_HMNote9Pro_HMNote9S_V12.5.1.0.RJWMIXM_v12-11 verzió, nekem ez kell ha xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V12.0.4.0.RJZMIXM_v12-11-ről frissítenék?
-
ktomcat
senior tag
Ubutuntu touch is érkezett bár elég kezdetleges, de úgy tűnik kezd beindulni az élet
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #6576 üzenetére
Igen tudom mi az.
Ki van kapcsolva.Próbáltam úgy is hogy be kapcsoltam és úgy indítottam újra a telefont.
Majd ki kapcsoltam ezt a menü gombot és úgy sem tűnik el. -
-
dokee78
félisten
Le frissítettem.
Hogyan lehet eltüntetni a kisegítő lehetőségek gombját?
Be sincs kapcsolva. -
dokee78
félisten
Ez a ROM való az enyémre ugye?
Rendszerfrissítéshez töltsd le a készülékre a ROM-ot, majd a Beállítások - Rendszerfrissítés oldalon kattints a jobb felső három pöttyre, itt a Frissítőcsomag kiválasztása menüpont alatt be tudod tallózni a fájlt, majd teleptheted.
Telepítés után kell még valamit tenni?
-
crok
nagyúr
válasz
ktomcat #6566 üzenetére
Itt is van az első hivatalos LineageOS 18.1 build joyeuse-ra!
[ https://download.lineageos.org/miatoll ] - Letöltési oldal
[ lineage-18.1-20210924-nightly-miatoll-signed.zip ] - első build ROM ZIP közvetlen link -
ktomcat
senior tag
Jött új AEX build, ha minden igaz hétvége felé érkezik CrDroid is.
- Update Redfin fingerprints to September
- Fixed random freeze/reboot issues while using Voot/Netflix etc.
- Fixed sleep of death issues while using double tap to wake
- Removed Fingerprint on power button option
- Improve Fingerprint unlocking speed
- Enable schedutil predicted load boosting
- Removed L1 hacks(use android 11 firmware if you want L1)Elvileg a safetynet sem hasal el mókolás nélkül.
-
psg5
veterán
válasz
ktomcat #6560 üzenetére
VoWifi nincs.
Miui Global 12.5.1 Stabil
12.5.1.0(RJZEUXM)
Csak egy simet használok, már cseréltem is foglalatot hátha de úgy is.
Már beszélgettünk itt a gondomról, s első körben úgy tűnt, hogy az új frissítés okozza ezt, azonban azóta jött ez az újabb frissítés és ez sem oldotta meg, Viszont ezidáig kizárólag ezen a helyen ahol a nagy árnyokolás van (igaz itt tartózkodom a legtöbbet és itt telefonálok kb 80%-ban) csak itt tapasztaltam a szétkapcsolást és az újraindítást, ezért gondolkodtam el az árnyékoláson. Illetve kb pont a hibát mutató frissítés óta dolgozom ezen az árnyékolt helyen. -
ktomcat
senior tag
Szia!
Én járkálok árnyékolt helyen ahol a telekom (sim2) lefedettség majdhogynem nuku, de emiatt még nem indult újra a telefon.. VoWifi lehetőség van az ezeken a helyeken?
Meg lehet kéne pár plusz infó, melyik rom van a telefonodon, két simmel használod-e, milyen szolgáltatós sim-ek. -
ktomcat
senior tag
válasz
Viktor0610 #6557 üzenetére
a teljesség kedvéért
What is MiAtoll?
Xiaomi released a good number of devices with SDM720G SoC, they also have same display, dimensions, battery capacity, similar cameras, etc.
So, a LineageOS developer (Cosmin) who got the device, made unified trees for those devices!
They are:
• Redmi Note 9S - Curtana
• Redmi Note 9Pro India - Curtana
• Redmi Note 9Pro Global - Joyeuse
• Redmi Note 9Pro Max India - Excalibur
• POCO M2 Pro - Gram
So unified nomenclature goes as:
Mi : Xiaomi (Redmi , Poco)
Atoll : Snapdragon 720G (Platform) -
psg5
veterán
Sziasztok!
Ooyan szerintetek létezik, hogy olyan helyen telefonálok ahol nagy az árnyékolás (durván vasbeton födém stb ahoo nyilván gyenge a telefonos kapcsolat, néha az miatt szakad meg, de hogy a nagy árnyékolás miatt újra is indul a telefon? -
válasz
ktomcat #6555 üzenetére
Tudatlanoknak, mint én:
"Hello guys ! For some days or weeks, I see a new codename : Miatoll. I looked and search but I don't find what device is it. Can you helo me ? I wonder if I can flash my phone with a Miatoll Rom
That's unified device tree for all Redmi Note 9 devices. 9S, Indian Pro, Global Pro (Curtana, Joyeuse, Excalibur)" -
crok
nagyúr
Magisk topik osszefoglalo [link] Gyorstalpalo tesztol, eloszor a KH app mindket folyamatara kapcsolj MagiskHide-ot, aztan te a 9. ponton mar tul vagy (remelem a Magisk app is hide-olva van mas neven), a KH app meg AirFrozen-el letiltas utan nalam megy (szerk.: sot, anelkul is..). Valamit nem pipaltal be vagy a Magisk appod nem rejtett..?
-
F430
csendes tag
Segítségre van szükségem, hát tud valaki ebben.
Rootoltam a telefont és banki alkalmazást szeretnék használni, nevezetesen a kh mobilbankot.Ezen "leírás" alapján csináltam:
[link]A Google pay és a Revolut így működik, de a kh applikációja kiirja, hogy a telefonom rootolt és nem engedi használni. Nyomogatom már egy ideje, nincs ötletem mit kéne még bepipálnom. Hát ha valaki már volt hasonló helyzetben és tudja a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest