Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Olyat tapasztalt már valaki ezzel a telóval, hogy egész egyszerűen nem jelez híváskor? Beérkezik a hívás, mert a nemfogadottak közt ott van, szóval nem a hálózat megy el és csak sms-t kapok, hogy valaki keresett. Most már 100%, hogy csinál ilyet, mert valamelyik nap mellettem volt az asztalon, amikor hívtak és nem törént semmi, pedig fogadta, csak nem jelzett, se csengés, se képernyőbekapcsolás. Majd dudált az illető, erre kimentem a kapuhoz és mondta, hogy hívott is. Ránéztem a telefonra és jé, tényleg. Többször előfordult már ez, de mindig azt hittem, hogy pont nem voltam telefonközelben (pedig elég hangosan cseng, de én meg tudok szétszórt lenni).

Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Assetto Corsa EVO
- Képregény topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest