- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Az miert hogy egyes hogy vasoknal az ellenoldal idokesessel hallja a hangomat? Elég zavaro igy beszelni. Különböző szamokrol van szo.
-
Upo
addikt
Tesztnél próbálgattam, 5 és 0 között váltogatott. Egyszercsak kijelentette hogy test ok. Akkor megnyomtam a kalibrálást, vártam, nem takargattam a szenzort, aztán kiírta hogy calibrate ok vagy valami hasonlót. Akkor kiléptem és kész.
Ahogy írták, a hangszóró rács alatt van a szenzor, a jobb széle körül. -
psg5
veterán
válasz
Viktor0610 #3037 üzenetére
Valamiért hajlamos vagyok nagyon rászorítani. Igazából annyira nem érdekes, hanem néha van olyan, hogy zsebbe tenném fülessel a fülemben és nehogy akkor is a zsebemben elnyomigáljam ha leülök, na ettől tartok, mert az fontos. Próbálni nem próbáltam még így zsebben csak hogy ez így előjött gondoltam nehogy zsebben is ilyen legyen.
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.
Van egy Redmi Note 5-söm,tudom nem ebbe a topikba való,de a páromé,és szeretném megjavíttatni. Írtam a topikjába is,de kicsit kihalt. Így ide fordulok mert itt is sok a Xiamoi fan és még is újabb készülékről van szó.
A beszédhangszórója halt meg. Tud valaki egy értelmes s megbízható embert aki megtudja javítani/cserélni?
Budapesti lakos vagyok,így itt lenne jó nekem.
Köszönöm a segítséget. -
Mit jelent a rászorítod a füled?
Mert a vállal tartást nem szeretik a Xiaomik. (Vagyis a bennük lévő közelségérzékelő.)
Arra figyelj, hogy az érzékelő a hangszórórács jobb oldalán van, az mindig legyen takarásban.A villogó vakuhoz:
Alkalmazások/Rendszeralkalmazás-beállítások/Hívásbeállítások/A bejövő hívás beállításai/Villogó vakus jelzés csörgéskor -
psg5
veterán
Nos nekem nem enged tesztet hanem csak a calibrate az aktív gomb.
#3023 Upo azt esetleg letudnás írni mire figyeljek kalibráláskor, mert tesztet nem tudok végezni, hogy egyébként jó-e.
Szerk:
kikapcsoltam a duplakoppotnást és így végülis van test a calibrálásnál. Ugyan a test gomb nem aktív és ok gomb sem, de ha letakarom felül a telefont látszik, hogy "0"-ra vált. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3012 üzenetére
11.0.7.0 verziótól kezdve nincs benne.
Elsőként azt tettem fel, utána találtam meg a Changelog-ot, amiben ez az egyik Feature (mármint, hogy kivették).
Ez "de okos ötlet"... megnézem, köszi a Tippet!
-
Faby
senior tag
válasz
Winnie The P #3021 üzenetére
Alapból nem, reklámok vannak benne.
Meg lehet venni a reklámmentességet, de nem olcsó, viszont szerintem megéri.
Vagy alternatíva, nekem az Adaway is, meg az Energized Protection is 90%-ban el tűntette a reklámokat belőle. -
Upo
addikt
Nem használok duplakoppost. Meg tudom nyomni a gombot. Nekem meg véletlenül ne kapcsolja be ha csak hozzáérek akaratlanul a kijelzőhöz. Hangerőgombra szoktam még beállítani, de itt mintha ilyen nem lenne. Bár annyira még nem kerestem.
De remélem a kalibrálás megoldja, mert előtte se volt gond a proxy szenzorral. -
Upo
addikt
válasz
Oldman2 #3011 üzenetére
A 11.0.7-ben is van, csak a beállítások menü nincs meg. Nekem 11.0.5-el be volt állítva és azóta is rögzíti a hívásokat a 7-esen. Activity launcherrel meg be lehet menni a call recording menübe a 7-en is.
Magisk alatt mit értesz amúgy? Nekem semmi magisk gond nem volt 5-ről 7-re frissítésnél, most is működik. Az új idióta menüs managerrel meg már a cib bank se hisztizik hogy rootolt a telefon. -
crok
nagyúr
válasz
ronin79 #3020 üzenetére
Neked most az indonéz van fent neki meg lehet az EEA vagy Global (bár nem említi) és szerintem akkor nála ilyen nem lesz, ilyen nálam sincs most az EEA-ban - alapból bevan kapcsolva és megy de kapcsoló nincs rá, én se találok sehol.. érdekes. A helye a Settings - Apps - System App settings - Call settings - Incoming call settings lenne.. de ott csak a Flip to silence + Quite ringer when lifted + Increasing ringtone volume + Flash when ringing opciók vannak. Amin van MIUI Dialer ott a MIUI Dialer - Settings-ből is elérhető ez a menü, a Google Dialer-ből nem.
@psg5: esetleg egy kalibrálás: a Tárcsázóban *#*#MIUI#*#* (*#*#8464#*#*) és a jobb felső sarok három pont menü Proximity sensor calibration pont: előbb tesztelteti veled (közelíteni a kezet vagy tárgyat) aztán a szürke Calibration gomb engedélyezett lesz, kalibráció után a 26-os Proximity sensor test-ben meg lehet megint nézni.
-
ronin79
addikt
válasz
Callahan89 #3016 üzenetére
Nyitott BL, twrp. A rom nem indiai, Indonézia. Nfc-t még ma nem próbáltam, de működnie kéne, ha mégsem majd jelzek.
psg5
Közelségérzekelő be van kapcsolva? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy ha beszélgetéskor jobban a fülemhez nyomom a telefont (gondolom ez miatt) akkor néha bekapcsol a lámpa vagy elindul a stopper ilyesmit nyomok meg gondolom a fülemmel.
-
ronin79
addikt
válasz
Viktor0610 #3014 üzenetére
Tudom
még nekem sem akarózik belefogni, két jar fájt kéne kicsomagolni és módosítáni a system/frameworkben de évek óta kiszálltam xda-ról, nem készítek már romot, kernelt, semmilyen modding
Lusta vagyok és már nem érdekel az Android
Így inkább az egyszerűbb út, tegnapi indi rom, miuis appok a Google helyett és van tökéletesen működő hívásrögzítés meg magyar nyelv is -
-
ronin79
addikt
válasz
Viktor0610 #3012 üzenetére
Bármelyik romra telepíthetőek a miuis appok, ha valakinek nem jó a Google és hiányzik pl a natív hívásrögzítés.
-
-
Oldman2
nagyúr
Fent van a TWRP, a 11.0.5-ös xiaomi.eu ROM, mert ebben (még) van hívásrögzítés és a Magisk.
-
Faby
senior tag
True Phone.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=hu
Sajnos a hívásrögzítő funkciója root nélkül nem megy, amúgy - szerintem - a legjobb dualsimes tárcsázó és névjegy alkalmazás.
Full magyar támogatás a keresőben, és nagyon jól testre szabható. -
Google névjegyzék helyett nincs valami épkézláb megoldás? Nagyon szerencsétlen szegény. Hiába keresek, nincs találat semmire. Ákos névre keresve kaptam Nagy Mária találatot...
-
crok
nagyúr
válasz
tysonn198810 #3003 üzenetére
Zseb mód? Beállítások -> Zárképernyő -> Zseb mód (legalul)
Viszont ha elemeled a füledtől és nem villan az érdekes. Van fólia a készüléken? Lehet takarja és zavarja a közelségérzékelőt, ezért a zseb mód ha be van kapcsolva azért írja hogy "ne takard el" mert azt érzékeli hogy le van takarva.. meg azért is nem villan fel magától.
-
tysonn198810
tag
Hali! Ezt a ne takarja le a beszéd hangszóró funkciót ki lehet lőni valahogy a telefonból? Rem idegesítő...
Ugyanitt, ha befejezem a hívást és elemelem a telefont a fulemtől, mit kell beállítani, hogy felvillanjon a kijelző és le tudjam rakni?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest