- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oldman2
nagyúr
-
aytukabozs
addikt
válasz
Dißnäëß #13796 üzenetére
EZ ALAPJÁN tökéletes oda is a Global
-
vargalex
félisten
válasz
Dißnäëß #9825 üzenetére
A javaslattal akkor lehet baj, ha olyan helyen van, ahol nincs 3G lefedettsége a Telekomnak. Mert ugye akkor 2G-re fog visszakapcsolni.
Az én készülékem egy Note 4x (így nincs B20) és bizony édesanyámnál Sárospatakon házon belül már csak EDGE van.
Egyébként én szintén Telekomos vagyok, de soha nem tapasztaltam a kolléga által írt problémát. -
picimitch
tag
válasz
Dißnäëß #9819 üzenetére
Köszönöm a választ. Úgy érzem sokkal nem vagyok előrébb a megoldásban sajnos. Mint ahogy írtam, nem az enyém a telefon, a húgom nem biztos, hogy örülne a bootloader nyitásnak és főzött romozásnak (garanciavesztés esélye stb) mivel szinte új a telefon. Ettől függetlenül nagyon csalódott, és szeretnék segíteni az ügyben. Főleg, mivel én beszéltem rá a készülékre, a remek ár-érték aránya miatt.
Ha más is járt így telekomnál, és tudja a mit lehetne tenni, ne tartsa magában. Köszönöm szépen. -
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Dißnäëß #9514 üzenetére
Az tény, hogy hardveresen erős a telefon, és ehhez egy jó árat tudunk párosítani.
Csakhogy a szoftver, messze van a nagyon jótól és a sépcitől, meg a hibátlantól stb.
Olyan idióta beállítások vannak benne, amiket normál esetben nem is kellene beállítani, hanem maguktól kellene normálisan működniük. Nem kellene agyon romolgatni, meg szoftverezgetni, meg a tököm tudja, ha lenne rá egy normális gyári rom.
Azt sem kellene hetente frissíteni, mert annak sincs semmi értelme, hogy valamit megjavítanak, miközben mást meg elrontanak.
Az akku bitang, nekem 4 napot megy általában. Ehhez kétség nem férhet szintén.De nálam a Zenfone 5 szoftvere az etalon. Nah az a hibátlan rom. Olyat várok el minden gyártótól.
Én lefosom a hardvert, mert nem buzulni, meg fps-eket számolni, meg antutuzni vettem a telefont, hanem használni. Hiába az erős hardver, ha a használhatóság rovására megy a dolog, márpedig arra megy sajnos.Mondom ezeket úgy, hogy android 7 van fent developer Miui 9 társaságában, és nem melegszik nem fagy, nem indul újra a telefonom, a hangja viszont nálam is tényleg kérdéses.
De rettentő sok a kis, apró, bosszantó hiba aminek egy részét, ha megoldom jön helyette másik.
Nekem felemás a képem a telefonról. Nagyon sok nagy jó oldala van, de nagyon sok hibája is van, és igen valóban azért pörög ennyire a topik, mert mindig van valakinél valami, ami nem jó, nem tud, nem működik.Ha nem lennének ezek, nem pörögne ennyire.
És javasolni fogom az oldal üzemeltetőinél, hogy ne csak a hardveres részt vesézzék ki, meg a kamerát,
stb. a teszteknél, hanem pl. azt is, hogy vajon az értesítések megjelennek? E-mailek megérkeznek, messenger üzenet, viber üzenet megjön? Ha igen oké, ha nem hogyan kell beállítani? Mutatja az olvasatlan üzeneteket az app, és a led értesítő? És azt hogy hány üzenet érkezett? És azt, hogy ha van fogadatlan üzenet, vagy hívás, akkor, ha feloldom a képernyőzárat, de nem nézem meg a fogadatlan dolgokat, akkor vajon késsőbb még mutatja az értesítései led, hogy volt valamim stb. stb. És még sorolhatnám a tömérdek olyan apró problémákat, amik kissé levonnak a telefon(ok) értékéből. -
kelly416
veterán
válasz
Dißnäëß #9025 üzenetére
Szerintem tedd be egy mikróba a Note2-t és a régebbi telódat is pár másodpercre, utána kidobhatod a kukába nyugodtan. A note 4-et meg add el még most, ha telefont szoktál dobálni, mivel egy flipes tok nem fogja megvédeni. Vegyél inkább egy CAT-ot. Vagy szokj le a dobálásról.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Dißnäëß #9025 üzenetére
Illetve tanulva a telódobálásos habitusomból, kinéztem egy ilyen tokot hozzá. Valami bőr/műbőr kinyithatósat kerestem. A kép csak illusztráció, írja is alul, hogy ez készülékspecifikus tok, szóval elvileg 100% passzol a telóra majd. Érdemes, rendelhetem szerintetek ?
Második kérdésem: üvegfólia. Mostanában ezt olvasgatom. Hol tudnak feltenni rá nekem szakszerűen egyet ? Most van a Note 2-esem tartalék fóliáiból egy rajta, icipicit karcsúsítottam rajta 2mm-t itt-ott, 99%-ban jó, de sajátot néznék ide és akkor már üveget egyúttal. Westend-ben a Media Markt oldalában a földszinti mobilos elhajtott, hogy ő Xiaomival és kínai szarokkal
nem foglalkozik. Nem akartam leállni vele vitázni, hogy az alma is az ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest