- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz aytukabozs #35788 üzenetére
Már a Note 5 se kap 12-t.. én meg szerintem visszamegyek MDroid Oreo-ra nem nagyon maradt ugye Pie amit tovább akarnának vinni.. Most kb. ez van:
- vagy kivár aki akar és lesz olyan Android 10 ami stabil lesz és nem lesz benne lag meg bug (olyan lagot csinál egyik-másik Android 10-es telefon (nem csak a mido, vatta új készülékek is)) hogy hiába tapizod a kijelzőt egyszerűen nem történik semmi, de hosszú másodpercekig.. Twitter/Youtube tele van most..
- vagy valamelyik MIUI portot használja aki akarja (én személy szerint nem ajánlom, ki tudja mikor hagyja azt is abba aki csinálta aztán lehet továbbköltözni, abban is vannak piti és nagyobb bugok is (alsó gombsor világítás pl. csak egy csúnya workaround-al megy amihez én csináltam Magisk modult.. de nagyon csúnya megoldás))
- vagy én lehet visszamegyek LOS16-ra (LilBlinx) vagy az AOSiP Derpfest Pie-n maradok (most tesztelgetem) mert ezek elég stabilnak tűnnek, max. kernelt cserélek alatta a havi security patch release után..
- de amin most még annál is jobban elgondolkodtam az az MDroid vagy vissza a LOS Ext-re vagy egyenesen MIUI 11
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politikai mémek
- Opel topik
- Vallás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest