- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
jocek13 #34285 üzenetére
Én se venném az MTK-s Note 3-at bár a hirdetésből semmi nem derül ki (lehet akár kate, kenzo vagy hennessey), de még a feltöltött kép is stock.. ilyen eladótól jégkockát se vennék..
Az első meg már nem él.
A harmadik meg.. lezárt és nem tudja a kódját.. amúgy is gyengébb mint a Note 4 meg ilyen készüléket, amiről nem tudja az ember, hogy a BL nyitva van-e és hogy mégis milyen kódot "felejtettek el" ha egyáltalán.. zavarosban halászás, én úgy gondolom.Ha tudni szeretnéd mi a különbség két telefon közt ajánlom a gsmarena.com-t, van összehasonlításra lehetőség, egymás mellé lehet tenni a készülékeket és egymás mellett láthatod a készülékek főbb jellemzőit és a stock rendszerekkel készült fotókat is összevetheted pl.
Hogy mire kell figyelni? Hogy tudja az eladó mit ad el.. én spec. preferálom a Qualcomm SoC-os készüléket az MTK-val szereltekkel szemben. Ismerje az eladó a telefonhoz kötött Mi fiókjának a jelszavát és mindenképp lépjen ki a telefonból a telefonon is (Mi és Google fiókból meg lehetőleg minden fiókból) meg az i.mi.com-on is eressze el a telefont a Mi Cloud-ból hogy teljesen a tied lehessen a készülék, ne szivasson meg a egyik FRP se. Eladás előtti teendők a Logout blogomban. Mivel neked fontos a DualSIM így 64GB-ost ajánlok keresni - már ha a Note 4-nél maradsz.
-
kanyi51
senior tag
válasz
jocek13 #34285 üzenetére
Érdekes a kérdés, a magam részéről a redmi 4-est nem venném meg, elvileg csak custom rommal lehetne valamit kezdeni de.... nem kell.
A redmi 3-as meg MTK-s proci, nem tudom mennyire megfelel az.De várj Crok kolléga válaszára, én nem venném egyiket sem de ez saját véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest