- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovas93
tag
Sziasztok! Olyan apró hibákat vettem észre a telefonomnál, hogy a kezdeti 1,5-1,6 GB szabad ram helyett már csak 1,2-1,4 szokott lenni ha mindent bezárok. Próbáltam az alkalmazás adatokat törölni, futó alkalmazásokat bezárogatni, gyorsítótárakat törölni, de akkor sem tudtam nagyon 1,4 fölé tornászni. Sok jelentősége gondolom nincs, de azért érdekes. A másik viszont elég zavaró tud lenni, mégpedig az, hogy az ujjlenyomat olvasó nem mindig villantja fel a kijelzőt is feloldáskor. Feloldja a zárat, de csak a gomb megnyomása esetén villan fel a már feloldott kijelző. Ezt ritkán csinálja, és egy újraindítás mindig megoldotta, de elég kellemetlen tud lenni, mikor váratlanul jelentkezik. Megoldásokat, javaslatokat mindkét probléma kapcsán szívesen fogadok. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Építő/felújító topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- PH! Darts
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest