-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peaceliker #4838 üzenetére
Elég agresszívre lett a MIUI ram kezelése és az akkukimélője belőve,de ha kicsit állítgatod,akkor a gyakran használt appokat nem fogja olyan korán kilőni.Ha kicsit visszább olvasol,ott van egy hozzászólásom amiben le van írva,hogy mit tudsz kezdeni az appok korai bezárása dologgal.
Amióta állítgattam kicsit az akkutakarékossági beállításokat a fontosabb appjaimnál és lezártam őket az alkalmazásváltóban,azóta sokkal ritkábban töltenek újra az appok.
Persze még így se az igazi,de sokkal jobb mint amilyen alapjáraton volt. -
kelly416
veterán
válasz
Peaceliker #4832 üzenetére
Ez nem win. Itt nem kell üresen tartani a memóriát. Sőt. Lételeme az, hogy majdnem tele legyen. A miui kicsit win-esen akarja kezelni, de ettől még nem kell egyfolytában azt nézni, mennyi szabad. Nem mész semmire, csak magadat idegesíted.
Szerk.:
Meglestem, 4/64-es modell van nálam, 1.2 szabad, pont mint Nálad, de semmi nincs kilőve. Aliexpress, banggood, gearbest, geekbuying, chrome, aimp, messenger, óra, beállítások, youtube, viber, quickpic, mobilbank, vonatinfó, fordító, mifit, távirányító, gmail, torque. Az előbb játszottam biliárdos játékkal, az csak azért nem fut, mert élet vagy futó vagy kilőtt alkalmazásnál jön csak, háttérben megáll az idő, úgyhogy azt az egyet kilövöm mindig. -
juve600
nagyúr
válasz
Peaceliker #4354 üzenetére
-
Headless
őstag
válasz
Peaceliker #4354 üzenetére
xda tele van aosp alapú romokkal ott nincsen ekkora optimalizáció... Vagyis miui okozza ezt.
AEX,RR,AICP,Lineage,stb...
-
kelly416
veterán
válasz
Peaceliker #4162 üzenetére
De, be volt kapcsolva. Kikapcsoltam, most kíváncsi leszek az eredményre.
Feltettem az alkalmazást is, beszámolok majd róla, ha lesz érdemi infóm.
Köszi mindkettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Ford topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest