Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephistoone
senior tag
Kíváncsiságból feltettem a 2.0.10-es verziót. Felment az új firmware is. Mi band toolssal szépen ment az EB ébresztés az első nap és ment az alvásmonitorozás is. dirty telepítés volt 1.8.711-re... (app.miui.com)
-
fant0mi
őstag
Mint emlitettem, a playbol magatol frissult 2.0.0-ra. Viszont most kuzdok a smart unlockkal. A band not connected, amig el nem inditom a mifitet. Az 1.8-nal ezt nem igenyelte... hajam hullik tole mar.
-
S-eye
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy kapcsolatba hozható-e vele, de mióta feltettem a 2.0-ás Mi Fit appet, azóta baromi rosszul méri a lépéseket a Band, kb csak 10%-át az összesnek. Visszatettem a régi 1.8.xxx verziót, de még mindig rosszul méri. Firmware 1.0.12.0 Aktív nálam a Mi Band Tools, és nemrég frissítettem Android 6.0.1-re, de ezek nem valószínű, hogy zavarják a Band szenzorait. Ötlet?
-
gianone
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
A max. az más, mint a pillanatnyi. Bizonyos intervallumok alapján mér és számolja ki. Tehát pl. az mondja, melyik volt a leggyorsabb 500 m-ed, és ott átlagban mennyit futottál. Adott pillanatban akár sokkal gyorsabb is lehettél.
-
gianone
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Természetesen nem. GPS-es futóóra méri az átlagsebességet (vagy létezik régebbi technológia is), pillanatnyit meg csak nagyon spéci. A legolcsóbb GPS óra 20-30 között van akcióban külföldi webshopokban.
Ramius nyilván nem akar telóval futni.
-
Ramius
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Azt bármilyen sport tracker app tudja, az nem jó?
-
Quadgame94
őstag
Érdekelne hogy a futási sebességet méri? Ha nem esrtleg tudtok olyan karpántont vagy eszközt hasonló áron?
-
miki16
csendes tag
A magyar Mi Fit 2.0.1.0 ba lehet google fitneszel szinkronizálni? ha igen akkor hol?
Vagy csak a Play áruházas Mi Fittel lehet? -
Ramius
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Ezek után sem működik sajnos.

-
fecs
senior tag
Android 2.0-s Mi fit-ben hol keressem az ébresztő funkciót?
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Nagyobb-hosszabb szíjjal lehet valahol venni 1S-t? Vagy esetleg csak külön szíjat,de gyárit?
-
fant0mi
őstag
Na, ez lefrissitett magatol a playrol, hiaba nyomtam mar regota, hogy nem kell. Most mar 2.0.0-m van. Nincs benne csirkelab.
-
Ramius
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
De eddig rendesen mutatta, minden este. Aztán egyszer csak elvágták és azóta nem. De nem csak nálam, páromnál sem jelezte, pedig nála kizárt, hogy ne legyen mély alvása.

-
oris
aktív tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
2.0.5 Mi Fit mellett Mi Band Tools -nál működik a smart alarm. Ma reggelre élesben tesztelve. Viszont pár perce ismét frissített a Mi Fit, 2.0.10 lett a verzió (Algorithm version 1.0.60 , firmware: 4.16.3.7). Változást nem vettem észre, ha csak azt nem, hogy az alvás monitorozás valamivel pontosabb lett (lefekvés után 15 perccel felkeltem egy percre, ez a 2.0.5 alatt nem volt benne a grafikonban, de a 2.0.10 mutatja).
-
Ramius
őstag
Sziasztok. Olvastam korábban itt, hogy másnál is előfordult, hogy nem mutatott mély alvást. Lett rá megoldás végülis?
-
Mephistoone
senior tag
válasz
radicspeter1
üzenetére
Akkor ezzel az fw-vel mar a mi band toolsal sem lehet eb-t beállítani?
-
drmotto
őstag
Üdv!
Eredeti pántot hol érdemes most venni? -
radicspeter1
őstag
Viszont a 2.0.1-el jött új fw frissítés, és mellesleg 1S vonalon hearthrate fw is.
-
IG55
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Engem is késve ébresztett ma. Talán pont 11 perccel.
-
SztiviVander
addikt
válasz
fant0mi
üzenetére
nem jött új fw a play-es 2.0-val. a karkötő fw-e tudja, ahogy eddig is tudta. pont ezért érthetetlen miért vették ki a mifitből. de amugy az az érdekes hogy most az új mifitben bár nincs meg a beállítható EB opció, de mégsem a beállított időpontban ébreszt. 7:15 -re van beállítva héköznapokra (az előző verzióban 7:00 volt, szóval nem abból örökölt beállítás), erre tegnap 6:58 -kor ébresztett, ma 7:26-kor. a tegnapi még elment volna early birdnek (ami ugye beállított idő előtti fél órában nézi hogy mikor optimális ébreszteni), de ez a 11 perccel utána ez mi? valami új late bird funkció? vagy automatikus elkésést segítő funkció?

-
chatran
őstag
IOS-re kijött a 2.0.10. Léynegében lóf@sz se változott. Nem értem akkor minek adogatják ki kéthetente az újabb verziójú app-ot.
-
fant0mi
őstag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Az utolso alvas reszleteinel az elalvas es a felebredes idejenel van kis ceruza ikon.
Az uj verzional egy kerdes. Akinek 2.x Mi Fit van es melle Mi Band Toolst hasznal, az a Toolssal be tud allitani early bird alarmot (smart alarmot)?
A kerdes lenyege, hogy esetleg a karperec is kapott-e az uj verzioval uj fw-t, es az tartalmazza-e az okos ebresztes lehetoseget, vagy csupan a Mi Fitbol vettek-e ki. -
IG55
senior tag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Alvás adatainak kiírásánál rá kell nyomni a változtatandó értékre (elalvás/felkelés ideje)
-
IG55
senior tag
2-es Mifitből kiszedték az elalvási/ébredési idő szerkeszthetőségének lehetőségét is?

-
oris
aktív tag
válasz
fant0mi
üzenetére
A 2.0.5 volt rajta és frissíteni akart 2.0-ra? Vagy a 2.0.5 helyett visszatetted az 1.8-at?
(ááá, bocs, összekevertelek az előtted szóló erzol-lal, az egyforma avatar miatt... vedd a kérdésem tárgytalannak)
Laza...: Amúgy a 2.0.5-ben eddig fel sem tűnt (mert Mi Band Tools-t is használok), hogy a rendszeralkalmazások értesítései nem állíthatóak be... ez elég béna.
-
cidalain
veterán
Sajna nekem a Running helper egyik MiFit verzióban sem akar normálisan működni.
Elindítom, tök jól megy, de amikor befejezem az activity-t, akkor csak a GPS-szel rögzített útvonal látszik jól, minden más érték 0-án van, és kifagy a program. Utána az előzményekre kattintva is kifagy a MiFit.
Ez így nagyon gyér, mondhatni fos. -
peestike
senior tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
így már érthető a dolog kristálytisztán!

köszönöm! -
andrisbandi
őstag
válasz
peestike
üzenetére
A playes Mi Fit progit kell először föltenni. Azzal kipróbálod a pántot. Utána lehet mellé telepíteni más progit. A mi band tools ki is írja, h a Mifittől veszi át a pánthoz tartozó beállításokat.
A Gearbest az egyik legolcsóbb kínai webshop.
Ennek megfelelően, ha baj van, szinte csak a Papypal bevonásával hajlandóak orvosolni a problémát.
Jelenleg egy teló árát próbálom kiverni a GB-ből, a PP segítségével. Úgy néz ki össze fog jönni. -
peestike
senior tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
köszönöm a segítséget.!
kicsit balfütyi voltam, tudom, hogy nincs még 2-es, itt az upgade-elt egyesre gondoltam.
ha jól értelmezem, akkor érdemes 2 appot is egyszerre használni telón?Laza...: köszi a tippet, most inkább egy kisebbfajta "játékot" keresek, vérnyomásmérő van itthon normális.

(gearbest-el most kicsit harcolok per pillanat, nem vagyunk barátok egyelőre...) -
Laza...
addikt
válasz
peestike
üzenetére
Ez tud vérnyomást is mérni, igaz, nem mi band
-
andrisbandi
őstag
válasz
peestike
üzenetére
Androidos telón lehet minden funkcióját kihasználni.
- Van a "sima" Mi band, azt már nem keresi senki.
- Aztán a sima, de színes ledes. Ennél be lehet állítani külső progikkal milyen értesítés milyen színnel jelezze a pánt. Átlagembereknek értelmetlen ez a funkció. Hosszú újúban nem látszik, valamint csak az üzenet fajtáját tudni belőle, a tartalomhoz úgyis elő kell venni a telót.
- Az 1s a mostani legújabb. Csak fehér ledes van, ez pulzust is tud saccolni. Nyugalmi helyzetben pontosan. A Mi band tools progival érdemes kiegészíteni a playes Mi fit-tet.
Az aprón 5 ropitól árulják. Szeretik és sokan keresik/veszik. A legolcsobb a Gearbesten.Kettes Miband nincsen (még).
-
peestike
senior tag
sziasztok!
nézegetem ezt a karkötőt, olvasgatom a fórumot, csak nem jutok dűlőre magammal, hogy milyen is kellene nekem.
tapasztaltabbaktól kérnék segítséget. valójában arra lennék kíváncsi, hogy melyiket ajánlanátok.
jó lenne, ha esetleg tudnám, hogy melyik app értesít valamiről, avagy hívást továbbít a karkötő.
2 vs 1s. gondolom itt színek miatt a 2-es lenne jobb.
melyik alkalmazás lenne a legjobb hozzá? ha fizetős is esetleg, annyit rászánok, ha jó, melyik app?
alvás, lépés, futás ugyanúgy mérnek e a különböző variánsok, mindegy e ebből a szempontból?
nem 20 éves vagyok, esetleges magas vérnyomás kinéz sajna most, van e értelme az 1s-nek?
pulzust simán nyugalomban, kézre húzva kb jól méri e?
most hirtelen ennyi jut eszembe kérdés, az esetleges építő jellegű reagálásokat köszönöm előre is!

-
RBJ
addikt
válasz
andrisbandi
üzenetére
Pont vagy két hete vettem elő. Eddig dec óta pihent. vette a töltést mindkettő.
-
RBJ
addikt
Na most nézem nekem a band om tegnap volt pont 1 éves.

Igaz van tartalékba két fehérledes de még nem akarom elővenni. -
erzol
őstag
Sziasztok!
Sima fehér ledes miband + mifit 2.0.5-nél hol tudom bekapcsolni a gyári email app értesítést?
Alkalmazások között nem találom. -
bb0t
őstag
válasz
Mephistoone
üzenetére
Én próbáltam de nem igazán sikerült beállítanom, hogy jól működjön. Jól értem, a pulzusmérős verzión van early bird? Mert érik az upgrade.
-
Mephistoone
senior tag
Az új mi fitben nuncs early bird. De nekem van mi band toolsom. Es van egy intelligens ébresztés. Ez is megy akkor telefon nélkül ha már beállítottam? Tapasztalat?
-
szoja
tag
válasz
Jacksonrodeo
üzenetére
Valóban, köszi! Most már jó. Csak azt nem értem, a hanghívásnál hogy tudtam mégis bekapcsolni úgy, hogy nem nyomtam rá
De most már működik mindkét értesítés, ez a lényeg. -
bb0t
őstag
Jött a mi band gyári alkalmazására egy frissítés teljesen megváltozott az app, tapasztalatok?
-
vonyarc
tag
Nekem durván behalt az aksim, 2 naponta töltenem kell. Remélem tényleg jön nemsokára a MiBand 2.
-
zserrbo
aktív tag
Nem tudjátok, hogy lehet kikapcsolni a kínai beszédet running mód alatt? Gyakran pofázik és több mondatot is ráadásul. Az 1.8.711-el is és a 2.0.5-el is ezt csinálta. Közben megy az Endomondo is.
-
RBJ
addikt
Érdekes a legfrissebb verzió nem mutatja, hogy töltés alatt van a band.
Nekem lassan, szépen leheli ki a lelkét. Most 12 nap és 10% oszt jónapot. Ifjú korába meg max. 22 nap volt.
Bocsi úgy látom a miband belső menűbe került a dolog. -
chatran
őstag
Megérkezett a fém szíj Gearbest-ről.
-
cidalain
veterán
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
igen, arra.
ingyeneses ki lehet próbálni, de csak 10 percet lehet egybe használni. ha jó meg lehet venni.
még nem volt időm kipróbálni, hogy segítségével be lehet e tolni a pulzust a Runtasticba például. -
cidalain
veterán
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Trackerrel nem nagyon lehet összerakni sajnos (hogy az ilyen infók miért mindig utólag derülnek ki
)
Playen láttam egy progit erre egyébként, ígéretes lehet, de még nem próbáltam. -
HuaweiU8500
senior tag
sziasztok, upgradeltem 1S-re, valakinek van tapasztalata, h miként lehet vmilyen trackerrel összeműködésre bírni? Egyébként mikor mér pulzust?
Köszi -
Charx
senior tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Köszi szépen, próbálgattam a szinkronizálást, sokáig tartott, de meglett a 100% és ott volt az alvás is. Akksi 30%on van, feltöltöm, hátha az a baja.
-
andrisbandi
őstag
-
Charx
senior tag
Kicsit megzizzent a miband. Mit is kell csinálni ha nem méri az alvást?
-
cannyon
aktív tag
-
Weeman1
veterán
Egy linket kérhetek a magyar nyelvű Mi fitt 2.0.5-höz?
-
razzorr
őstag
válasz
spiderpig820
üzenetére
Nos,ma addig próbálgattam ezt az óranézős ficsőrt,hogy működik. Vicces ugyan,de megvan a mozdulat. Nem túl életszerű,de működik. Köszi a tippet.
-
cidalain
veterán
eustock-nál is kapni magyar garival 7400-ért.
aprón általában gari nélkül 7-ért nyomatják. -
Gergosz2
veterán
válasz
andrisbandi
üzenetére
Igen, gearbest-en nagyon macerás a refund.
-
debcamp
aktív tag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Korábban szerettem volna a banggod-ról, akciós is volt, de elsiklott az idő felettem és jelenleg már 28$, ami kb az itthoni hivatalos xiaomi üzlet ára (8400Ft) és akkor már ha itthon venném,garancia is lenne rá. Természetesen ez lenne a nyerőbb.
Ami vonz, valóban az ára. ~4300Ft gearbest-en. Elvileg 360nap gari, de hallottam én is a rosszakat róluk.
Ezért kérdeztem lenne e vmi jobb ennél.. ha nem, bízom benne nem lesz/lenne velük gond. -
andrisbandi
őstag
válasz
debcamp
üzenetére
Ha csak az ár számít, ez a legjobb ajánlat.
Amíg nem volt garanciális ügyintézésem a Gearbesttel, addig ajánlottam a boltot.
Most egy 115 dolcsis telefon miatt viaskodok velük. Teljesen használhatatlant küldtek, de nem akarják visszafizetni, az újaraküldést erőltetik. Természetesen nem fogadom el. A Paypallal átnyúlatok a fejük felett, és minden költségemet visszaszerzem. -
debcamp
aktív tag
Tud vki jobb ajánlatot, mint a még épp elérhető Gearbest-es 15.59 $ a MiBand 1S -ért?
-
razzorr
őstag
válasz
andrisbandi
üzenetére
Még kitartok,csak ha végképp meghal a rendszer,akkor fogok másfele nézelődni.
-
cidalain
veterán
válasz
spiderpig820
üzenetére
Ja, mint kiderult nem tudok orat megnezni

Vagy a kicsi kinaiak nem tudnak: a francnak kell szemmagassagba emelni a kezet. Vagy irjak azt hogy csinalj ugy, mintha szalutalnal, es akkor tudod villogtatni a ledeket. En csak siman felforditottam a csuklom, derekmagassagban, es leneztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- pitaka ès gyàri samsung tok s26 ultrához
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az alvás része viszont még mindig nem az igazi.