-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
debcamp
aktív tag
válasz
debcamp #11923 üzenetére
Na Uraim!
Nem tudom volt-e köze hozzá, de már működik a band!
Annyi volt ,hogy számos bosszankodás, olvasás és praktika kipróbálása, pl több órás hűtés is, ide oda kapcsolgatás/ dugdosás után valahogy kilyukadtam a telefonom bluetooth menüjében ahol váratlanul egy tutorial fogadott (és akkor bevillant, hogy mióta megvan, bluetooth-t nem használtam soha), majd miután végig skippeltem, elkezdett rezgni, villogni, frissíteni és végül párosodni a band a telefonnal és voálá!Nem tudom ,hogy miért volt fontos neki párosodni mielőtt elfogadta volna önzetlen töltésem vagy bármi, de megoldódott.
68%-on volt az akku kibontást követően. Mégsem reagált a töltésre, nem villogott meg semmi akármit csináltam stb.Végül:
A Mi fitben kell e valamit (be)állítani, ha az ajánlott és testre szabhatóbb Mi Band Tools-t vásárolnám meg?
Ajánlott? Ebből melyik verzió ajánlott? Jelenleg a playen a 1.4.5 van.Band Firmware: 5.15.12.10
-
andrisbandi
őstag
válasz
debcamp #11307 üzenetére
Ha csak az ár számít, ez a legjobb ajánlat.
Amíg nem volt garanciális ügyintézésem a Gearbesttel, addig ajánlottam a boltot.
Most egy 115 dolcsis telefon miatt viaskodok velük. Teljesen használhatatlant küldtek, de nem akarják visszafizetni, az újaraküldést erőltetik. Természetesen nem fogadom el. A Paypallal átnyúlatok a fejük felett, és minden költségemet visszaszerzem. -
-
andrisbandi
őstag
válasz
debcamp #11232 üzenetére
Az 1s-t, a pulzusmérőst veszik a legtöbben.
Nekem még a sima van, kb fél éves. Soha nem veszem le. Hibátlan, szeretem. Telós értesítésre, és ébresztésekre használom. Csak néha nézem meg mennyit gyalogoltam, vagy aludtam, érdekességképpen.
Gari mindenhol van, a külföldi boltoknál is. De kicsit körülményes intézni, plusz pénbe is kerül, amit később vissza lehet igényelni. Szóval ha a gari szempont, akkor egyszerűbb belföldről megvenni a kütyüt.
Androidon a "gyári szoftver", amit a Playről tölt le az ember azzal nincsen gond, nem is volt soha.
A nagyobb tudású, vagy honosított Mi fit-tekkel van néha probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest