- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras.m
csendes tag
válasz
Criminal017 #15274 üzenetére
köszi szépen !
-
tboj
tag
válasz
Criminal017 #15034 üzenetére
Köszi a válaszokat! Akkor a keresés folytatódik. Közben azért berendeltem egy ebay-est kipróbálni.
-
válasz
Criminal017 #15018 üzenetére
Köszönöm szépen. De az a "baj", hogy már a mostani Mifit is módosított, hogy a Bip kiírja a hívó fél nevét és az sms-eket is ékezethelyesen jelenítse meg. Hm. Más megoldás?
-
SZATA
senior tag
válasz
Criminal017 #14535 üzenetére
Megoldás nincs rá?
-
csonka
tag
válasz
Criminal017 #14424 üzenetére
Köszi!
Együtt működik a két program? (MiFit és Notify) Mármint ha mind a 2 telepítve van, gondolom lehet szinkronizálni mind a 2-t külön - külön, ugye?
-
teppik_amon
tag
válasz
Criminal017 #14422 üzenetére
Ó hogy ez nem esett le nekem! Köszi
-
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #14335 üzenetére
A 3.0.1-ben gyorsan ki is javították, már meg lehet nézni az előzményeket.
-
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #14333 üzenetére
Neked nem áll le a 3.0.0 mifit ha a lépések számára nyomsz? Elvileg ott kéne mutatnia az előzményeked, de nekem force close. Band-t leválasztottam, adatokat töröltem, újra elindítottam, de még így is.
Viszont leválasztás után kiírta, hogy most a telefonnal fogja mérni a lépéseket, meg clear data után első indításnál is, ez talán a 2-esben még nem volt. -
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #14326 üzenetére
Nekem az app-ban még nem jelezte, de letöltöttem. Színes ledes 1-re is van firmware, most frissíti. Közben kész lett, 1.0.15.0 lett a verzió rajta.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
Criminal017 #14326 üzenetére
Halihó!
Az új mi fit-ben nem találom az ébresztés beállítása lehetőséget. Valaki tudna segíteni ?
Köszi előre is ! -
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #14233 üzenetére
Akkor passz, most beállítottam egy egyszerit holnap reggelre, aztán kiderül. Színes ledes 1-es band.
-
havri1
félisten
válasz
Criminal017 #14229 üzenetére
Nejem azt mondja (másik telefon, másik band, ua az app), hogy ha hétfőtől-péntekig állítja be az ébresztőt, akkor mindig ébreszt. Ha csak 1 időpontot, akkor nála se.
Kipróbálom, bár nálam ez a módszer nem jó, minden nap máskor ébredek -
havri1
félisten
válasz
Criminal017 #14066 üzenetére
Mondjuk az "Áll" és "Ül" között kíváncsi vagyok, hogyan tesz különbséget :p
-
havri1
félisten
válasz
Criminal017 #14066 üzenetére
Az ilyenek helyett inkább a stabilitásra mennének rá. Pénteken frissítettem a MiFit - et, mert ősrégi MiFit notify annak ellenére, hogy megbízhatóan működik, csak az android 7-el már sokszor FC-zik.
Persze az új MiFit lefrissítette a band fw-t is. Működik. Értesít stb. Csak egy dolgot nem csinál : nem ébreszt. 3-ból 3x fail. -
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #14043 üzenetére
Kizárólag a kínán kívüli jogi környezet.
Maga a hardver ugyanaz, de kínán kívül terjeszkedni nem nagyon lehet kisház-kisszék-tyúkláb papírokkal és szoftverekkel, különösen USA-ban, az egy nem semmi idiotikus jogrendszer.
Hidd el, a hardver a legkevesebb, itt idióta jogszabályoknak kell megfelelni, és potenciális pereket kell elkerülni.
A saját magának rendelő kisembernek mindegy, de ha valamit hivatalosan forgalmaznának, ott egészen más a jogi környezet.A Yi ip kamera más tészta, az tényleg szerveres, de ott a kínai hardverrel csak a kínai szerveres szoftver csatlakozik, az international hardverrel meg az international szerveres szoftver, ott nem keverhető, nagy jelentőséggel bír. Nem úgy mint a miband, ott egy féle hardver van, a különbség csak a jogászkodás.
-
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #14033 üzenetére
Nem felhőn _fut_, kikapcsolt neteléréssel is működik, bluetooth-on kommunikál.
Ha van net, akkor a mi fiókba szinkronizálja az adatokat/beállításokat, hasonlóan a google és apple icloud rendszeréhez. De nincs külön amerikai mi cloud, a mi store-os és az "international" play-es mi fit szoftver is ugyanabba a mi fiókba szinkronizál.
CE jelölés nem kell amerikába, az egy EU-s jelölés (Conformité Européenne), nem foglalkoznak vele. Oda inkább FCC tanúsítványt feltételeznék, mivel a BT az egy rádiós eszköz.
Hidd el, a hardver ugyanaz, kizárólag a jogi környezet miatt más a kétféle termék. A nem "international"-t elvileg nem szabadna forgalmazni amerikában, csak a megfelelő tanúsítványokkal/dokumentációval rendelkezőt, a kínai változatot simán lekapcsolhatják ott a vámon, az angol dobozos angol papírost meg nem.
Ennyi a különbség. Aki meg nem tud a play-ről feltelepíteni egy szoftvert QR kód beolvasás nélkül, az meg fizesse ki a felárat az angol papírért és a papírra nyomtatott másik QR kódért (az international QR kódja a play-re mutat). -
fant0mi
őstag
válasz
Criminal017 #14039 üzenetére
Nem tudom, en mindig elhajtom oket. Bunko vagyok.
Nanoshine vagy mi a turo a neve az egyik felenek. -
Imy
veterán
válasz
Criminal017 #14035 üzenetére
MiBand2-re van valami normális protektor? Mert anno azaz fél éve a fóliák nem igazán jöttek be.
-
Imy
veterán
válasz
Criminal017 #14024 üzenetére
A 2-es is sokat elmegy. Volt MiBand 1-em, majd 2-öm. Eladtam, vettem egy Apple Watcot, de 5 hónap után eladtam, s visszatértem a MiBandhez.
Az egyik oka hogy visszatértem, hogy 2 naponta tölteni kellett és nem használtam ki. Igaz piszok szép, de ...
-
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #14029 üzenetére
Mi band-nél milyen szerver van?? Nem kevered a Yi IP kamerával? Ott van ilyen különbség.
A mi fit-nél nincs szerver, közvetlenül kommunikál bluetooth-on.
Nem is hallottam még hogy lenne több verzió, szerintem ez egy trükk hogy pár dolcsival többet kisajtoljanak a fogalmatlan amerikaiból aki nem tud a mi store-ból letölteni egy alkalmazást.
Mi Fit-ből mondjuk tényleg 2 féle van, a play-es kicsit kevesebb funkcióval de google fitnesz van benne, a mi store-ból származóban van több minden (cipő, mérleg, futás menü, stb.) de google fitnesz csatlakozás nincs.
De mind a két programmal megy az összes miband, nincs hardver különbség.
Mondjuk annyi talán lehet, hogy ha angol nyelvű papírfecni van benne akkor az azon levő QR kód a play-re mutat, a kínai papíros meg a mi store-ra. De nekem nem érne majd 3$-t hogy ne kelljen beírni a play keresőbe hogy mi fit. Sőt, majdnem 5$-t, mert a giztopon meg 19.99$, és új regisztrálóknak van valami 5% engedmény is rá. [link] -
kuthim
tag
válasz
Criminal017 #14029 üzenetére
Koszonom szepen a valaszt. Akkor inkabb az International valtozatot rendelem meg.
-
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #14020 üzenetére
-
RBJ
addikt
válasz
Criminal017 #14020 üzenetére
Biztos kivonja a vízbűlazzoksigényt.
-
RBJ
addikt
válasz
Criminal017 #14016 üzenetére
Mert gondolom semmi értesítést nem használ.
-
Imy
veterán
válasz
Criminal017 #14016 üzenetére
Az 1s-ben nagyobb az akksi, nem?
-
bl4ze
veterán
válasz
Criminal017 #13698 üzenetére
Hölgyek, urak ! Asszony cégtől kapott egy ilyen miband 1 cuccost.
A gyári normál, ingyenes Xiaomi app nagyon pontatlan. Lépésszámláló is, de főleg az alvás monitor.
Alszol egész éjjel és fals elalvás, ébredés stb. adatokat dob ki.Van valami jó, jobb app - vagy mi a trükkje, ha van ? Ez így nagyon nem pontos és jó így
Előre is köszi
-
havri1
félisten
válasz
Criminal017 #13698 üzenetére
Így van, 2x rendeltem már tőle, fekete is van, és tuti eredeti.
És olcsóbb is. Én még 2.86 US$ ért vettem darabját, és volt a 4 db-ra 1.51US$ szállítás is.
Most olcsóbb, és free shipping. -
S-eye
senior tag
válasz
Criminal017 #13677 üzenetére
Kb. 4 órát volt bent a hűtőben. Most már tölt, de nem akar kapcsolódni.
-
szabacsik
őstag
válasz
Criminal017 #13516 üzenetére
Megtisztítottam. A fura az, hogy teszteltem a sima miband-al ami a töltőn is hajlandó csatlakozni a telóhoz az 1s viszont olyankor csak kikapcsol. Rendben kipróbálom az ötleteket. Köszi. Majd jelentkezek. Remélem még menthető .
-
Bambuszpro
tag
válasz
Criminal017 #13483 üzenetére
Sajnos nem jó még így sem. Egész este bent volt de reggel kivéve és töltőre rakva sem ad semmi életjelet.
De azért kösz a tippet. Remélem majd azért a TinyDeal valamicskét vissza térit mert szerintem nem normális ,hogy kb 2 hónap alatt megadja magát.
-
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #13337 üzenetére
Oledes ez is, nem fogyaszt sokat, a band2-ben 70-es van. Band2-re 20 napot írnak, erre 15-öt, de nekem az már simán elég ha 1 hetet kibír. Asszony huawei B0 óráját hét közben is kell tölteni, bár az még nagyobb kijelző, és abban is 70-es akku van, ha az kibír neki 3-4 napot, akkor ez még többet fog.
(#13338) Funthomi:
Én is csak a leírást nézem de gyanús, ha full of energy-vel ébredsz...
"Zeband can track your sleep time intelligently. You can check the sleep tendency chart via apk so as to help you improve your sleep quality. By setting Vibrate Mode, you will start a new day full of energy without waking your mate up." -
havri1
félisten
válasz
Criminal017 #12954 üzenetére
3672km 13 hónap alatt
Képet majd szgépről. -
attiati
veterán
válasz
Criminal017 #12861 üzenetére
Akkor igazából a kijelzős miband2 önállóan, telefon nélkül is használható ébresztőnek?
Úgy értem, hogy soha nem kell hozzá telefon. -
Upo
addikt
válasz
Criminal017 #12790 üzenetére
Régebben fordítottam pár dolgot (motherboard monitor, xlistplay pl. ami hirtelen eszembe jut, meg apróságokat magamnak). A miui fordítósra bejelentkeztem, de valami motivációs levelet vagy mit még kéne beküldenem, oda még nem jutottam el. Erre is külön végig kellene játszani a procedúrát, vagy ha amazt elfogadják akkor a többi már gyorsabban megy?
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
Criminal017 #12740 üzenetére
Xiaomi Marketet a telóra telepítetted fel és onnan indítod, vagy gépen (böngészőben) kell keresni?
-
royalka
őstag
válasz
Criminal017 #12481 üzenetére
Mi lehet a probléma hogy ilyen javítást javasolsz?
-
bandigyerek
senior tag
válasz
Criminal017 #12468 üzenetére
Isten vagy! Rendeltem. Thx!!!
-
royalka
őstag
válasz
Criminal017 #12468 üzenetére
-
bbbeee
újonc
válasz
Criminal017 #12213 üzenetére
Köszi. Akkor nem is keresem. Az ios "zártsága"azt jelenti, hogy nem is várható, hogy egy későbbi app-verzióba behozzák a többi notificationt?
-
Tyca
senior tag
válasz
Criminal017 #12188 üzenetére
kipróbáltam androiddal, csak akkor találta meg a pántot, ha nem futott a gyári Mi Fit és más 3rd party app se...viszont nálam nem működött jól, küldtem magamnak egy mailt a gmailes fiókomba, de nem jelzett rá, pedig felvettem a gmailt az alkalmazások közé...na hátha még fejlődik a progi
-
Tyca
senior tag
válasz
Criminal017 #12188 üzenetére
a gyári Mi Fit kell ehhez is?
-
steevo0
tag
válasz
Criminal017 #12168 üzenetére
Akkor jó, megnyugodtam.
@ Razzorr, elvileg tud mozgás közben is, de egyelőre néha még nyugalmi állapotban sem mér eredményt. Holnap reggeli futás után, már többet tudok..
Ezen kívül, várom, hogy rendesen működjön a Notify and Fittnessel, mert ott van folyamatos/periodikus mérés is.Más.
Majd elfelejtettem, pedig fontos és engem idegesít, hogy a rezgő jelzés során, rezonáló hangot ad. Nem csak a vibra motor morog, hanem valamit megrezget magasabb frekvencián..remélem, "csak" az enyém ilyen..
Illetve, pulzus adatokat, továbbra sem tárol a Band. A Mi Fit-ben nem jelennek meg a Band-en mért értékek, csak a telefonról indított mérések.
Pedig vártam, hogy szinkronizálásnál, szépen berántja a Mi Fit majd őket.. -
Imy
veterán
válasz
Criminal017 #12076 üzenetére
HHa eddig androidon használtam, és áttértem egy iOS-es telefonra, akkor androidosról el kell távolítanom a Bandet?
-
RBJ
addikt
válasz
Criminal017 #11925 üzenetére
Több mint egy éves, telefonos töltővel nyomva és tádááám semmi baja.
-
oris
aktív tag
válasz
Criminal017 #11937 üzenetére
Itt vannak szétszedés utáni képek, aki ért hozzá, annak talán árulkodó valamelyik alkatrész:
http://www.xiaomitoday.com/xiaomi-m1-band-disassembly-video-internal-components/ -
válasz
Ez komoly? Én már amióta megvan (kb 15 hónapja) telefonos töltővel töltöm, és semmi baja. Szerencsém lenne?
-
peestike
senior tag
válasz
Még jó hogy említetted! Köszönöm! Eddig 2X töltöttem fel dual-os blitzwolf töltővel. Kárt nem tett benne, de akkor inkább maradok a laptop usb-nél.
-
retesz147
addikt
válasz
laptop USB3.0-ról mehet a töltés? leállítja magától, vagy mindenképp vegyem le majd 2 óra után? kb 1 hét múlva fogom tölteni először, mert használtan vettem és full töltött volt...
Köszi!
-
debcamp
aktív tag
válasz
Criminal017 #11927 üzenetére
Teljesen bele van nyomva. Többször ki-be húztam a töltő bölcsőjéből vagy mi az..
Nem villog /világít sajnos a Band hiába van a gépbe dugva, ami üzemel itt mellettem. Olyan usb portot használok a itt korábban is, tuti működik.
Elsőre is abba dugtam, amikor villogott is de ezt már leírtam az előbb.Üzemmód váltás? Az is új, múlthéten jött meg, párszor telefont töltöttem vele, azzal nem volt gond. így nem igazán tudom mire gondolsz. Újabb, 10ezres silver Powerbank gomb, USB, micro usb, 4 led.
-
debcamp
aktív tag
válasz
+andrisbandi
Köszönöm a gyors választ.
Xiaomi (tehát tesó) új 10ezres Powerbank mehet?Akkor gép usbre teszem. De nem kellene villogni vagy vmi töltés közben?
-
andrisbandi
őstag
válasz
Criminal017 #11919 üzenetére
Marketing húzásnak tűnik ez az egy hónap csúszás. Így még azok is kíváncsian várják majd, akiket nem sikerült lenyűgözni a kijelzővel.
-
RBJ
addikt
válasz
Criminal017 #11832 üzenetére
gyári jó munkás ember is fürdik
-
Gergosz2
veterán
válasz
Criminal017 #11655 üzenetére
Miband2 alatt a webshopok a TPSiV pántos verziót értik. Pl. Gearbest-en is így van fent.
-
razzorr
őstag
válasz
Criminal017 #11271 üzenetére
ok,köszi a tippet.
-
válasz
Criminal017 #11113 üzenetére
Mérleg van?
-
radicspeter1
őstag
válasz
Criminal017 #11058 üzenetére
Király, köszi szépen!
-
sublett
tag
válasz
Criminal017 #10919 üzenetére
Ezt a "csatlakoztatva hagyjuk"-ot hogy érted?
-
gemini
aktív tag
válasz
Criminal017 #10770 üzenetére
Köszönöm, így már sokkal egyszerűbb lesz.
-
cris78
őstag
válasz
Criminal017 #10479 üzenetére
Köszönöm!
-
Mephistoone
senior tag
válasz
Criminal017 #10221 üzenetére
Köszi
-
sublett
tag
válasz
Criminal017 #10172 üzenetére
Stabil EU 7.1.1.
Ha software hiba az még s kisebb gond -
ZolkoW
őstag
válasz
Criminal017 #9891 üzenetére
én a csuklóm belső oldalán hordom, így nem működik a megnézés, kézben is próbálgattam, szóval úgy van kitalálva, hogy kívül hordjuk, azt hiszem. de nem zavar, a lépésszámolás eléggé sokadlagos nekem.. (elhiszem, hogy mindegy, hogy van a pántban, ha amúgy kívül hordod)
-
Marci79
senior tag
válasz
Criminal017 #9839 üzenetére
5.1.1-el nem megy (SmartLock). Tapasztalat. :/
-
Upo
addikt
válasz
Viszont a gyári lollipopos feloldás az vérgagyi a xiaomishoz képest. Lányom redmi2-jén úgy megy, hogy ha kétoldalt széttárja a karját, egyiken a band, mésikban a teló, akkor feloldáskor kéri a mintát. Ha közelebb viszi a telefonhoz, akkor kérdés nélkül feloldja a kijelzőt a mintakérésből is. Tehát igen jól érzékeli a távolságot. Tehát ha beszélgetsz valakivel és megfogja a telódat, akkor nem tudja feloldani. Androidon meg bt hatótávolságban fel is oldja, akkor is, ha 2 szobával arrébb van a band. Ha hatótávon kívül kerül, akkor hiába kerül vissza, mégis kéri a kódot. És olyan is van benne, hogy ha úgy gondolja hogy x ideig nem használtad a telót akkor sem oldja fel, kéri a kódot. Gyakorlatilag szinte értelmetlen az egész. Azt hittem hogy mindenhol így működik mint a lánynál, vettem egyet magamnak is, és a nem miui-s telón ilyen gagyin csinálja. Először azt hittem hogy valami baj van, aztán utánaolvastam, és jött a kopp.
-
gianone
őstag
válasz
Moto G-n már 4.4.4-en is ment, aztán 5.0-án is, majd 5.0.2-ön nem, 5.1-en megint. Ne filozofáljatok, vagy megy, vagy nem.
-
válasz
Criminal017 #9835 üzenetére
Smart Lock Android 5.1 felett van csak.
-
válasz
Criminal017 #9829 üzenetére
Várd meg még a jövőhetet, nekem is van ami még nem jött meg, legyen az BG, vagy ali.
Aliról 3 termék nem érkezett meg, mindhárom 11.11 rendelés.
BG-n jobb fent tudsz írni nekik help..., én még soha nem nyitottam paypalon vitát, mindig megoldották. -
virkir
veterán
válasz
Criminal017 #9567 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy azt kivéve.
Első vásárlásomra megcopattak, retek hozzáállással, onnan a büdös életben semmit nem veszek. -
rhen
senior tag
válasz
Criminal017 #8763 üzenetére
Ez az első verzió ami támogatja a Band 1s-t. Ezért a frissítés.
Futás közben méri a pulzust.Persze írnak bugfixet is. Én megvárom szerintem a Play-es verziót.
-
Outlander
addikt
válasz
Criminal017 #8621 üzenetére
Gizchina annyit írt h "hearth monitor" meg a képek alapján is külsőleg ez a max valtozás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest