- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidacska
tag
válasz
Laza... #4052 üzenetére
Értesít a Viber csak olyan eseményre is amire nem kellene.Akarmit csináltam a idő nálam nem mozdul semerre. Az alkalmazások jelzési idején nem lehet változtatni.a sima alarm az megy ahogy mondod de én az alkalmazásoknak szeretnek adni egy intervallumot amikor jelezzen a band felé vagy mikor ne.
-
htc07
addikt
válasz
Laza... #3776 üzenetére
én szoktam látni windowsban a bluetooth eszközök közt.
és másik telefonnal is simán párosodott a mi appal (igaz, a saját felhasználómmal léptem be a másik telefonon).
ami az érdekes, hogy a másik telefonra szinkronizált adatok az én telefonomon nem jelentek meg (aznapra 0 lépést írt).
-
doongoo
addikt
válasz
Laza... #3502 üzenetére
H60-L12 - B313 a konfigom. Semmi probléma ha mindent beállítok (indításkezelőben alkalmazás engedélyezve, védett alkalmazássá beállítva, értesítéskezelőben engedélyezve, felugró ablakot is engedélyeztem neki ill. ahogy írtam a biztonság alatt is megadtam neki az értesítéshez hozzáférési jogokat, továbbá megbízható alkalmazássá állítottam be)
Most tettem fel a legfrissebb verziót, jó ez is, azaz ha nem hardveres gond, akkor a beállításokkal lesz valami...
Ugye előtte törölted a play store verziósat a telóról, mielőtt az értesítésest feltetted?Azért itt van a link az egygel korábbihoz is: 1.3.912 + értesítések
-
doongoo
addikt
válasz
Laza... #3490 üzenetére
Én azzal használom. A 3 mp-es értesítést kikapcsoltam és helyette az alkalmazás értesítések között adtam meg neki a jogokat (mindhárom Névjegyzék nevű appra) és így OK. Még 1.3.912-es értesítéses verzió...
Beállítások-biztonság-értesítési hozzáférés alatt kell bepipálni BL..... service hozzáférést az appnak
-
Pool_
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest