- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
A mérleg és a band 5 az amazfit termék, a band 9 meg gyanús, hogy 70mai lehet, ha már a band 8 is az. Lehet hogy ezért nincs meg az átjárás.
Én majd megnézem zepp, zepp life alatt a kézi hozzáadásnál, hogy milyen eszközöket támogat, és abból választok. De még bírja a mostani, ezért nem aktuális. -
Nagy szar az egész
nekem van hogy 15x próbálok szinkronizálni mégsem megy át az adat. De egyébként nincs is sok értelme. Sőt már az órát csak edzéshez veszem fel, hogy lássam a pulzusom. A mérleg adatait a zepp appban nézem és az óra nem tud róla és kész. Részemről lement a hype.
-
axlfsi
veterán
Melyikkel? Sima MiBand vagy az 1S? En a regivel, amit egy evig hasznaltam, gyonyoruen tudtam ebredni, valoban(!) addig nem hagyott beken, mig ra nem koppintottam vagy raztam meg a kezem.
Egy honapja nem hasznaltam semmit, tegnapelott megjott az 1S. Beallitottam 3(!) ebresztot is, egymastol 10 percekre eltolva de lazan elaludtam reggel... nem ertem mi lehet a baj...
Sot, most azt olvastam, hogy az ebreszto funkcio nem mukodik, ha azt tapasztalja (ugy gondolja) a Band, hogy en ebren vagyok (kvazi napkozben csak siman emlekeztetesre nem lehet mar hasznalni az 1S-t, ellentetben a regi karkotovel...). -
DaDa
senior tag
HM...ez érdekes. Feltételezem, hogy a teló BT menüben csatlakoznak egymáshoz. Nekem mind a két app fent van a gyári is és ez is. Én általában úgy szoktam, hogy előbb a gyárival szinkronizálok egyet, hogy a kapcsolat biztos oké-e és ha igen akkor mászkálok a másik appban. Érdemes letörölnöd mindkét alkalmazást vagy cache adatot törölni. majd először a gyárival próbálkozni. Amíg ott nincs kapcsolat rendesen addig a másik sem fog működni.
-
csasaKKP
senior tag
Lehet placebo-hatás, de tényleg akkor ébresztett, amikor kevésbé aludtam mélyen, sőt, sokszor pont akkor ébresztett, mikor már nyitottam ki a szemem. A baj az volt, hogy sokszor viszont fél órával ébresztett hamarabb, minthogy fel kellett volna kelnem. Nem a kütyü hibája, valószínűleg pont akkor lehetett a kevésbé mély alvási fázis, de én kikapcsoltam ezt a funkciót (Early bird alarm a neve).
A rezgés elég erős ahhoz, hogy felébredj rá, ha a kezed a fejed alatt van, akkor meg már pattansz is ki az ágyból...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest