- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz
peestike #13287 üzenetére
Én ilyet vettem: www.ebay.com/itm/322165190219
A célnak tökéletesen megfelel.
-
Upo
addikt
válasz
peestike #12786 üzenetére
Nekem is jött a 2.1.8, de a képernyőzár feloldásnál benne maradt a baki. Az unlock range alatt van 3 lehetőség, Far, Near, és Bezárás.
Ez nyilván a Close fordítása, ami nem csak bezárást jelent, hanem azt is, hogy közel/közelben. Nyilván nem szólt senki, hogy ez az angolban is több jelentésű szónak a másik jelentése. Nem is tudom hogy melyik fordítás van az app-ban, azért nem ártana javítani.
-
Tyca
senior tag
válasz
peestike #11744 üzenetére
az értesítésekre tök jól működött a Tools, azért töröltem, mert visszaálltam régebbi firmware-re és ahhoz még van olyan Fit, amiben jó a notify kezelés. Két progit meg meg futtatok párhuzamosan, ha nem létkérdés.
Szóval jó cucc a Tools, csak a legújabb firmwarerrel nálam nem jó az intelligens ébresztése -
cidalain
veterán
válasz
peestike #11624 üzenetére
tedd fel az app store-os gyári appot, frissítsd fel a miband SW-ét, szedd le a gyári appot (adatok törlése, alkalmazás eltávolítása), és utána felteheted a Miuihu fórumról a magyar nyelvű MiFit appok egyikét.
Én nagy megelégedéssel használom az 1.8.711-et. egyenlőre nekem nem létszükséglet a MiBand Tools megvásárlása, mindent tud a magyarosított gyári app (újabb gyári appokból hiányzik egy-két funkció)
(közben megjavult nálam a futás helper is, adatok törlése megoldotta)(#11627) dorika87
pulzusos 16 dollár körül van, sima 12 Gearbesten, kínai raktárból (free posta, no áfa, kb 3 hét.)
és gari erre is van, csak kínában lehet érvényesíttetni (bár volt olyan akinek szó nélkül újraküldték amikor elromlott - videót kellett csinálni a hibás működésről - , és a rosszat nem kellett visszapostáznia, ilyen 15 dollárok környékén nem szarakodnak azzal hogy a hibásat visszaküldd kínába) -
Gergosz2
veterán
válasz
peestike #11621 üzenetére
pontosan, de
Aztán gondoltam megveszem a tools-t, amiben meg minden beállítást megcsinálok, amit gondolok.
Ezzel várj szerintem, nézd meg, hogy elég-e neked a sima gyári. Én megvettem a notify-t de a gyári app--pal nem nagyon szeretik egy,mást a telefonom így nem használom. De a gyári is bőven elég nekem.
-
andrisbandi
őstag
válasz
peestike #11350 üzenetére
A playes Mi Fit progit kell először föltenni. Azzal kipróbálod a pántot. Utána lehet mellé telepíteni más progit. A mi band tools ki is írja, h a Mifittől veszi át a pánthoz tartozó beállításokat.
A Gearbest az egyik legolcsóbb kínai webshop.
Ennek megfelelően, ha baj van, szinte csak a Papypal bevonásával hajlandóak orvosolni a problémát.
Jelenleg egy teló árát próbálom kiverni a GB-ből, a PP segítségével. Úgy néz ki össze fog jönni. -
Laza...
addikt
válasz
peestike #11347 üzenetére
Ez tud vérnyomást is mérni, igaz, nem mi band
-
andrisbandi
őstag
válasz
peestike #11347 üzenetére
Androidos telón lehet minden funkcióját kihasználni.
- Van a "sima" Mi band, azt már nem keresi senki.
- Aztán a sima, de színes ledes. Ennél be lehet állítani külső progikkal milyen értesítés milyen színnel jelezze a pánt. Átlagembereknek értelmetlen ez a funkció. Hosszú újúban nem látszik, valamint csak az üzenet fajtáját tudni belőle, a tartalomhoz úgyis elő kell venni a telót.
- Az 1s a mostani legújabb. Csak fehér ledes van, ez pulzust is tud saccolni. Nyugalmi helyzetben pontosan. A Mi band tools progival érdemes kiegészíteni a playes Mi fit-tet.
Az aprón 5 ropitól árulják. Szeretik és sokan keresik/veszik. A legolcsobb a Gearbesten.Kettes Miband nincsen (még).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest