-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
cannyon
aktív tag
-
Vikusz77
tag
válasz
Weeman1 #10936 üzenetére
Kösz mindhármótoknak!
Nem szeretném kibontani, mert nincs rá szükségem, el akarom passzolni. De akkor első körben megnézem valaki olyan telefonján akinek kompatibilis az android és a bluetooth. Aztán ha nem látja az a telefon sem, ekkor kibontom és megnézem mi a pálya.
Nekem azért furcsa, hogy egy műszaki cikk nem tárolható 3 hónapig a gyártástól számítva. Ha így van, igazán ráírhatnának valami lejárati időt. -
andrisbandi
őstag
válasz
Weeman1 #10196 üzenetére
Ezt írja Joccc07 fórumtárs létezik megoldás a bt hibára;
Vagy a CM letöltös oldalát nézd meg, mai dátummal is látok feltöltést. Hátha a te telódhoz is van.
-
andrisbandi
őstag
-
Upo
addikt
válasz
Weeman1 #10135 üzenetére
6.0-ban a smart lockal voltak gondok, a bt kezeléssel nem.
Nekem is volt, hogy nem akarta párosítani és írta hogy sok eszköz van. Volt hogy többszöri próbával nem akart menni, de egyszer valahol alul volt valami szöveg amire rányomtam, és ott ki lehetett választani BT address alapján a band-ot, akkor párosította.
Olyan is volt, hogy késő délelőtt óta próbálkoztam, negyed-fél óránként újra próbáltam a párosítást, és nem akarta egész nap. Úgy feküdtem le aludni. Másnap reggel ébredés után kipróbáltam, elsőre azonnal párosodott.Néha rejtélyes a kütyü, de legyőzhető.
-
Upo
addikt
válasz
Weeman1 #10097 üzenetére
A notify pro már nem támogatott, tedd fel a notify V2-t. Ha a pro-t megvetted, akkor a V2 is átvált a fizetős verzióra, nem kell még egyszer megvenni. A pro már a fehér ledest se támogatja, az 1S-t meg aztán pláne.
A pro már nincs is fent a play-en, de írta a leírásában mikor megjelent az 1A (fehér ledes)
-
andrisbandi
őstag
válasz
Weeman1 #10097 üzenetére
Csak egy ötlet, nem vagyok szaki amúgy.
Upo fórumtárstól gyógyír hasonló esetre;
Miband 1s eltávolítása a telóról.
Utána alkalmazásoknál kényszrített leállítás (notify pro), majd adatok törlése.
Következő indításnál be kell jelentkezni a mi fiókba, párosítani az eszközt, talán jó lesz. -
twine
veterán
válasz
Weeman1 #9951 üzenetére
Miután megcsináltalak vele...
Bocs cimbi, de ezt muszáj volt...
Annyira adta magát
Piiisz(#9952) markussandor: tiszta sor,,, ezért is írtam, hogy lehet hogy megoldották, engem mégis zavar, hogy a csatlakozókat víz érheti...(oxidáció stb.. ) nem akarom én senkibe bele beszélni...biztos csak az én "betegségem", hogy elektromos csatlakozót ne érjen semmiképp víz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest