- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
Sziasztok!
Olvasgattam valamennyit visszafelé, nem találtam ilyet, ha mégis volt, sorry.
Adott egy AX36000-as routerem, moddolt 1.0.227 kinai rommal.
Minden szuperul működik, egy dologgal lett most hirtelen problémám. A telekomnál lecseréltettem a TV boxot androidosra. Szeretném ezt a boxot a saját routeremről használni (több telekomos szaki is megerősítette, hogy működnie kell(ene). mindent beállítgatva a legtöbb dolog rendben működik (YT, Kodi hálózatos meghajtóró, és a TV programban a műsorújság is azt mutatja, ami valóban megy éppen az adott csatornán), de TV adás nincs. Ha a routeren bekapcsolom az IPTV opciót (amire a telekomos azt mondta, hogy nem kell neki) arra a csatlakozóra ahova a boxot dugtam, újraindítás után kb fél-egy percig van adás, majd újraindítja magát a box, és onnantól semmi...
A telekomnál azt mondták, hogy az én routeremen kell megoldani, az eszközük nem okozhatja ezt (2db box van itthon, mindkettő ugyanezt csinálja).
Valakinek esetleg valami ötlet erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest