Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
[Ixub]
üzenetére
Azért abban se bízz, hogy gari után nem fog előjönni ismét a hiba és akkor megint pár hét kieshet. Annyival nem olcsóbbak amúgy, PDP, Hori van ami normálisabb (talán..., nincs tapasztalatom, van aki meg van vele elégedve fórumok alapján, van akinél pár nap használat után kuka vagy hibás, ami azért ciki egy kevesebbet vásárolt márkánál, hogy ilyen visszajelzéseket kapni). Na és persze ezek a szimplán vezetékesek 15e-nél kezdődnek, gyári meg 18-20 körül már van.
-
[Ixub]
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi, de nekem nem kell kettő. Nem is akarok rá sokat költeni, de két hetet se akarok nélküle üldögélni.
-
Golyo69
senior tag
Ma nekem is megjott a füles a KV-tol.
Eddig tetszik. Bedugtam az USB-t, box egyből frissítette.
Azóta beallitottam azt amit itt beraktatok hogy a redditen ezt ajanljak es nekem tetszik a hangja.
COD-al, Dirt-el es kis PES-el teszteltem :)
Persze a cod cw volt az igazi teszt. Nagyon jol halottam mindent . Eddig nem bantam meg :) régóta akartam mar Wireless fülest de sokallottam az árát. Ez még pont hatareset.
-
[Ixub]
tag
Milyen olcsó utángyártott kontrollert érdemes venni? Gariztatás idejére kéne, hogy tudjak addig is valamit csinálni.
-
S@c@
őstag
Marvel's Avengers series x updaterol van valakinek beszámolója? Nagyon szeretném megvenni, de még nem esett be a lélektani határomra... 5k környékére

-
.bTr
tag
Sziasztok!
Nekem is megjött ma az új Xbox Wireless fejhallgató.
Nagyon pöpec kinézetre és minőségre, de nekem vannak gondok vele.
Rendszeresen akadozik a hang, van hogy elmegy 1-1 másodpercre. Néha hallani, hogy adatvesztéses szakadás mert a hang is torzul.
Ami furcsa még, hogy amikor beüzemeltem, frissítette magát, de ha bemegyek az eszközökhöz, ott ugyan azt írja nincs frissítés, de ha rámegyek végtelenszer tudom frissíteni.
"0.0." verziót ír nekem rá.
Valaki akinek sikerült már beszerezni tapasztal ilyet?
Most rádugtam USB-n keresztül is, hátha jobban megismerkednek...
-
[Ixub]
tag
Nem megy a store kb senkinél, most beszéltük haberokkal.
-
prokxy
veterán
Store Nektek megy?
Az Atmost próbáltam állítani, de sehol nem találom, Store is Something went wrong-ozik itt nekem. Volt már full shutdown, restart, madzag ki-be, stb. Hálózat pedig van.
-
[Ixub]
tag
Drift [link] nincs 2 hónapos.
-
Sefneni
őstag
-
Chumlee
senior tag
Valaki másnak is be kellett lépni az Modern Warfare-ben Activision fiókjával? Nekem eddig össze volt kötve az xboxos meg a pc accountom. Belépek és minden oda , skinek, fegyver camok minden is. De rendesek a Cod Point megmaradt...
Egy éve játszok vele, platinum már elég sok fegyver most meg...
Nem elég hogy egy rakat sz@rok a szerverek, de még ez is. -
Kedden rendelt füles ma meg is jött a Konzolstúdióból.
Teszteltem is a kicsikét. Nagy basszus kedvelő vagyok, de az alap game beállítás még nekem is durva volt első hallásra, rendesen sajnáltam a fülest és még a bass boost-ot lehet húzni ugyebár +12es értékig, abba bele se merek gondolni milyen. Próbáltam több beállítást, de végül igyekeztem a neten találtakból összegyúrni egyet amin picit kevesebb a basszus picit több a magas és az atmos-t átállítottam perfomance-ból Game / detailed-re. Egyelőre úgy néz ki most meg lett találva nagyjából az aranyközépút, de el tudok sajna ezekkel pöcsölni.. Decemberben vett CX-et mai napig állítgatom..
HyperX-et átdugtam a Wireless után és azért így hirtelen ég és föld a különbség, pedig azt hittem jól szól a Cloud Pro, de sokkal erőlteljesebb minden téren a Wireless. Egyelőre nem bántam meg! 
-
Cicero
őstag
Tomb Raider Anniversary 2007. júniusában jelent meg (te jó ég, olyan rég
) -
EasyLife
aktív tag
Xbox Game Pass Ultimate 7 napos
CJD7M-P3KFP-KFM42-3F292-6DT9Z -
Bluverkill
tag
Azt tudtuk hogy exkluzív lesz. Hiszen ez a Project Athia.
-
Silεncε
őstag
Hát erre a Square prezire kár volt időt pazarolni
-
modflow
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Őrültem, hogy a burkolatot/dobozt lefertőtlenítettem és elraktam, miután kivettem belőle a fejest.
Nem nyúlkálok hozzá. Félek covid-tól.
(De tényleg.)Digitálisan van neten magyar útmutató?
-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hülyesééég!

-
vendingo
veterán
Euronics is elkezdte a fejhallgatók küldését, enyém holnapra várható, hétfőn rendeltem.
-
modflow
veterán
Nekem is ma érkezett meg a fejhallgató.
Még csak PC-n tudtam kipróbálni pár percre.
Néztem a videót, olvastam a szájukról de én nem érzékeltem késést szerencsére.Viszont hogy tudom kikapcsolni?
Van több fejhallgatóm is, de azok mondják hogy éppen mi a jó ég van, pl. "Power On"
Három hangjelzést hallok, de melyik a kikapcs?
-
30z.Samu
titán
válasz
soundsonic
üzenetére
Azt még ésszerű árazás mellett be is vállalnám.

-
l.skywalker
Topikgazda
Necromunda: Hired Gun | Reveal Trailer link
-
30z.Samu
titán
válasz
soundsonic
üzenetére
Köszi!
Megveszem, rá két hétre beteszik GP-be. 
-
Voy15
tag
válasz
soundsonic
üzenetére
De jó is lenne ha a régi TR1, TR2, TR3 kapna egy remake-et
-
oriic
HÁZIGAZDA
ID @ Xbox Showcase announced for March 26.
- New trailers & gameplay for 25+ games, including Xbox console exclusives like S.T.A.L.K.E.R. 2, Second Extinction, The Ascent, and more.
- Announcements about indie titles coming to Xbox & Xbox Game Pass.
-
törölt tag
válasz
soundsonic
üzenetére
Ja persze jó deal, csak azt sajnàlom hogy ennyire későn jött.
-
30z.Samu
titán
válasz
soundsonic
üzenetére
Úúú, instant get.
Köszi, hogy írtad. 
-
Moby
veterán
válasz
hadam98
üzenetére
Ő az AMD-féle FSR-re gondol, mert nem tudja, hogy a DML az "csak" egy keretrendszer, az nem upscale-el fel semmit, maximum ha megcsinálja valaki a DML segítségével (az MS ezt demózta, de a modelleket az NVIDIA-tól kapták "kölcsön" hozzá), az FSR meg egy kész megoldás, mint a DLSS.
-
30z.Samu
titán
válasz
soundsonic
üzenetére
Az most annyiért van?
Menj már! Lehet bezsákolom én is, kellene egy kis UC hiány csillapító. 
-
törölt tag
válasz
soundsonic
üzenetére
Ez màr hiàba jött ki. Mire megjelent màr megvettem mindet, talàn még olcsóbban is.
-
soundsonic
aktív tag
Bezsákoltam a tomb raider trilogiát 6800é
Na meg erősen gondolkodom, hogy ha lesz készleten a vodánál xsx akkor azt is megrendelem. -
HaKo
aktív tag
Sziasztok!
Mai nappal én is csatlakozok az Xbox tulajok táborába.
Sikerült az Euronics-nál megcsípni egy Series X-et. Ez lesz az első Xboxom, nagyon kíváncsi vagyok rá, este beüzemelés.
musztiii Által már a GampePass is megvan, ajánlom mindenkinek!
Igazából PS2-ről váltok, pont 20 éve vettem azt, és mai napig működik.
Elég nagy ugrás lesz.
beyruth82
Jó döntés! Én is sokat agyaltam melyik legyen, S vagy X (vagy PS5
) Aztán a nagyobb tárhely, és mivel hosszú távon gondolkodok vele, ezért lett az X. Igaz, hogy 4K megjelenítőm nincs, de egyelőre nem is kell, helyette inkább vettem egy kormányt a boxhoz.
-
Bluverkill
tag
24 milliós Forzában is benne van. De szerintem ez akkor is egy szép eredmény. Főleg hogy sokkan temetik a Rare-t.
-
törölt tag
válasz
Bluverkill
üzenetére
Ebben gondolom az 5 perces jàtékosok is benne vannak, mint én.
-
beyruth82
veterán
válasz
AssAssynn
üzenetére
Köszönöm a korrekt és kimerítő választ.Döntöttem már és lefoglaltam 1 X-et a supergamer.hu-n 189e ft annyiert egy alap gamer pc-t sem lehet összerakni mert az én videokarimat áruljak most újonnan 190 ezerért
és akkor a többi komponens?
Ráadasul fejleszteni sem kell az xbox-ot.Még használtan is simán el tudom adni a videokártyám 100 ezerért( 3 hónapos és 3 év gari van hozzá) a konzol több mint fele meg is van már így. -
ProEvoFan
nagyúr
Fasza, ti arról beszéltek, hogy XSS vagy XSX a jobb....én meg azon gondolkodom, hogy kellene egy XSSt vennem húsvétra az XSX mellé, és mehetne a célnak megfelelő normális online coop a gyerekekkel.

-
AssAssynn
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
Na, mint olyan írom, akinek van S és X egyaránt.
Hát győzködnöm kellett magamat, hogy az X-et tartsam meg hosszútávon, mert annyira jó az S.
Végül inkább azért az X maradt, mert marha jó áron jutottam hozzá használtan. Egyébként is ajánlom a használt piacot, mert olcsóbbak, és a garancia úgy is hivatalos MS gari, amit minden gond nélkül tudsz intézni.
Egymás mellett, összehasonlítva persze jobb az X (ki hitte volna), de ettől függetlenül nagyon szeretem az S-t is.
1.- mind a grafika, mind a felbontás tekintetében van különbség, de korrekten lett megcsinálva, vállalható mindkettő.
2.- nagyon játék függő, nekem simán rajta van úgy 6-7 játék, hogy azt írja még a fele tárhely szabad.
Van egy-két nagyon tárhely igényes játék, de én azokat egyelőre elkerültem még. És ahogy írták az S változatra letöltött játékok kevesebb helyet foglalnak.
3.- én sem értettem az elején, szerintem hülyeség ennyi felé szétszedni. A lényeg: ami neked kell az a Game Pass Ultimate (röviden: GPU), és ehhez hozzátudsz jutni itt a hardveraprón megbízható eladóktól kb. 1100 Ft/hónap áron. Mindenki így használja.
4.- GPU-ban van több 360 játék, azokkal is lehet játszani.
5.- alapból több új játék első nap jön GPU-ba, de az előfizetéssel (GPU) néhány játékot (/vagy mindet?) kedvezménnyel tudsz megvenni. Nagy leárazásokat azért nem ismerem, mert én új vagyok a témában.
6.- a pontos összehasonlítást nem ismerem, de az biztos, hogy az S/X az a PC töredék áráért hoz szép grafikán, nagyon simán, egyenletesen futó megjelenítést. Az S áráért mondjuk egy használt netezős laptopot tud venni az ember, az X áráért egy használt, belépő szintű gépet, szóval ezeknek mindenképpen jobb az ár/érték arányuk. -
NJanika
aktív tag
Szerintem meg akkor hasonlítsuk a PS5D-t a SeriesX-hez.
Mert ott is csak 100$ a különbség max.Pst nem lehet kapni .
30k egy olyan játék szintű játék amiből havi több is bekerül a Gp-ba.
Controller még mindíg borzasztó és nekem a PS4es karrierem elején azonnal kellet vennem egy Nacont, hogy ne szenvedjek a gyárival.
Nincs benne lemezmeghajtó .
Nincs visszafelé FPS támogatás.A PS5 ugyanez kivéve, hogy még drágább is ,de legalább van lemezmeghajtó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lemezes mK11 ultinál data disc mire van? Ha net nélkül telepíteném a játékot?
Mert arra rá van írva, hogy másodikként kellene használni, de nem is kérte telepítéskor.
prokxy: Majd lesz D4.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ne is mond, D3 után nagyon kéne már vmi normális H&S.
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Zseni!

Csak jelenne már meg, idén talán az egyik legjobban várt játék számomra (Mass Effect remaster mellett). Nagyon sokat várok tőle, valszeg ez lesz az igazi cyberpunk játék amire sokan várunk. -
l.skywalker
Topikgazda
Ez az Ascent egyre jobban tetszik
[link] -
Silεncε
őstag
Na, nekem is feladta a KV a fejest, pedig alig egy hete rendeltem. Nájsz

-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem például az arámi nyelv sokkal jobban tetszett, így azt tanultam. Többre sajnos nincs időm. De ha lesz akkor is a Baszk nyelvet fogom tanulni, mert az tetszik. Meg egyébként minek tanulnék olyan nyelvet, amit a hülyék is meg tudnak tanulni? Sajnos a játékokban egyik nyelv sem szerepel, mert az egyik holt nyelv, a másikat meg jó ha 800 ezren beszélik. És ez görénység a kiadók részéről.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Robotporszívók
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![[link] [link]](https://news.xbox.com/en-us/wp-content/uploads/sites/2/2021/03/HeroImageTwitchEventAnnounceV3.jpg?w=1776)
) Aztán a nagyobb tárhely, és mivel hosszú távon gondolkodok vele, ezért lett az X. Igaz, hogy 4K megjelenítőm nincs, de egyelőre nem is kell, helyette inkább vettem egy kormányt a boxhoz.
Jó játékot!
Van egy-két nagyon tárhely igényes játék, de én azokat egyelőre elkerültem még. És ahogy írták az S változatra letöltött játékok kevesebb helyet foglalnak.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)