Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
S@c@
őstag
Ez az Outriders nem is rossz, 1 óra játék után érződik, hogy nem tripla AAA-s játék. Animácók, átvezetők nem túl acélosak, egy két fps drop is van xsx-en, de a grafika szerintem szép. A játékmechanikát valóban gyakran megöri az elején a játék a sok átvezetővel, de utána ez kisimúl és mehet a hentelés meg az egyedi képességek. A történet a karakterekről még 1 óra után nem merek nyilatkozni, de teljes áron ez biztos kevesebb pontot kapna, mint így GPU-ban. Viszont így lehet egy kellemes játék.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Utálom ezt a napot...
-
Elderath
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
hirtelen mondom wtf aztán ránéztem dátumra. Annyira buta dolog ez
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, elkezdtem a Nier:Automatát, mert egész sokan írták róla, hogy milyen jó játék, mennyire jó a sztorija meg a játékmenete, de így 2 óra után nem nagyon látom ezt. Egyrészt nekem kicsit túl japános, másrészt eddig nem tűnt túl különleges játéknak. Később beindul valamennyire a dolog, vagy nagyjából olyan marad mint eddig?
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Megjött tegnap a Series X, musztiii-nak köszönhetően 1 éves GPU-m is van már!
-
Kéne egy kis helyreigazítás. 3.-án lejár a GPU-m. Most a legolcsóbban, hogy tudnám meghosszabítani?
-
30z.Samu
titán
válasz
szimszonos
üzenetére
De az Ubi játékok pont olyanok, amik megérik az árukat, mert nem 6-8 óra alatt pörgeted őket végig.
-
-
szimszonos
őstag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Azért ha akar az ember a gp-ben is talál jó pár "nagyobb volumenű" játékot.Változatos a felhozatal sok-sok AAA kategóriás játékkal,amik nagyrésze MS belsős fejlesztés de ezzel semmi gond.Nekem csak a Ubisoft játékok iányoznak,Far Cry és AC széria miatt.Persze izlések és pofonok.Így hogy már az EA,Bethesda studió játékok is benne vannak így már nagyon ütős a felhozatal.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Szerintem így az elején ezt még nehéz lenne megmondani. Meg gondolom nagyban függ az egyéni stílustól.
Én például tricksterrel kezdtem még a demóban. Ami sokak szerint nagyon jó cucc, de nekem nem igazán jött be.
Illetve a változatosság miatt tegnap én technot indítottam, ami viszont sokkal jobban tetszett. Párom Devastatort kezdett, ami szintén bitang, de ahhoz meg nagyon kell érteni. Főleg az elején a közeli skill miatt. Szólóban talán necesebb, ha valaki nem egy top játékos. Jól jön mellé a support, pl. fagyasztás egy komolyabb bossnál.
Pyroval nincs semmi tapasztalatom, de ahogy láttam elég komoly dolgokat tudnak azzal is művelni.
Megy ugye karakteren belül sem mindegy, hogy mire fejlesztesz.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Elderath
üzenetére
kimaxolom a cooldownt+anomalyt és ugyanott vagyunk

amúgy wt5 most...de én változást nem vettem észre az elmúlt 4ben
sōt mivel jobb lootot dob magasabb tieren így a sniper már oneshot míg az elején nem igazán haltak egybe
lehet az elején jobb lesz megfarmolni egy magasabb tiert és késōbb majd dobálja a jó geart -
Elderath
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Aha majd erre visszatérünk ha feljutsz magasabb world tierre

-
ρσгτσ
addikt
Sörfőző (nem szörföző
) szimulátor is érkezik...de csak 2022 -ben. -
ggbuffon1897
őstag
válasz
craftsman01
üzenetére
Mesélj már miért lennék megmondó emberke..
Csak mert nem teljesen értem h az emberek miért várnak el a mai világban -amikor egy halom egyéb alternativa létezik- gyakorlatilag otthoni szórakoztató központ kiszolgálót egy konzoltól ami legfőképpen játékra van tervezve amire való? A tvmen is van böngésző, mégse esek az LG-nek, h a 360ezres oleden is olyan lassú mint a dög. Nem arra való és kész, max kisegítő, ha nincs az embernél más.
Assassynn: elfogadom, bár én napi 8-10 óra meló után gép előtt cseppet sem vágyok arra, h még otthon is leüljek a gép elé akár netezni, játszani meg főleg. Utóbbi esetben sosem váltottam vna konzolra Pcről.
Természetesen én estére kényelmes (lusta) vagyok már mint a szar ezert ez relativ. Nekem a laptop is mar csak azert van hha football managerezni akarok vagy valami strategiat, akkor tudjam játszani.
-
craftsman01
senior tag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Na mégegy megmondó emberke.Nagyon unalmasak vagytok már a baromságaitokkal.
-
törölt tag
On June 8, The Elder Scrolls Online will be Optimized for Xbox Series X|S and will utilize the native power of the consoles to dramatically boost the game’s fidelity and performance.
-
AssAssynn
addikt
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Én például ki nem állhatom a telefont használni, pedig 6,7" és elég gyors. Bármire rá akarok keresni, inkább indítom a gépet.
Amúgy meg egy box elég jó tévé okosító is egyben, úgyhogy szerintem nem gond, ha futtat több extrát is a játékok mellett. -
ρσгτσ
addikt
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Mindegy, hogy TV vagy monitor. Mindegyikre meg lehet oldani. PC nélkül is. 30 éves cuccra is. A fent említett 100 ezres TV -k esetében is, ahol például saját felület miatt nem támogatott az HBO GO (ilyenek is vannak).
De...szerintem ezt mindenki döntse el maga. Szívesen segítek az alternatívákban, ha valaki nem tudna kiigazodni.
Már sokszor sok mindent leírtam itt. Nem szeretném ezzel ismét szennyezi a témát.
-
ggbuffon1897
őstag
Sose értettem 2021ben azon kívül aki monitoron játszik ki akarja tenylegesen használni a konzolon lévő netflix,hbogo applikációkat.. még a 100ezres okostvn is megvannak ezek a funkciók/applikációk. Web browsert meg pláne.
Johogynem videot akar vágni rajta meg hasonszőrű dolgok.
Konzol = játék, slussz passz
Netezni egy telefon is untig elég, meg jóval kényelmesebb is mint meló után tovább görnyedni a gép/monitor előtt
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem arról volt szó, hogy márciusban kapunk egy fejlettebb Xbox androidos appot? Holnap már április.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Persze.
Engem nem zavar, de azért kíváncsi vagyok.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Edge browser -en keresztül gondoltam. Vagy legalábbis szerintem arra írta wesder.
wesder:
Jah értem. 👍 -
ρσгτσ
addikt
Most már videón is:
-
Elderath
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
De van méghozzá brutál jó. Később unlockolódik. Amúgy most értem át demo utáni mapra. Sokkal jobban néz ki.
-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Áhh semmi "értelme". Maximum pszichésen érzed magad jobban tőle.
-
ρσгτσ
addikt
Van azért egy-két beton boss ebben az Outriders -ben. Főleg amikor egy kemény mókussal lerohan minket az egész csapat.
Szerk.:
Lehet az én figyelmem kerülte el...ti láttatok valahol más kinézetet erre a célzó jelre? Ez a kis fehér pötty nekem elég kevés. Pl. kereszt, vagy esetleg más szín...stb. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hát nem árt. Meg a jó szettek.
2. rész nem igazán fogott meg engem. Az első jobban tetszett. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
"szétszedtem a geart és "pénzt" kaptam
btw mi értelme az eladásnak,ha a dismantle dupla annyit ad"Nem ugyanazt adja a szétszedés és az eladás.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
AMD Power
üzenetére
Rajtam is látszik. Fél éve nem voltam edzeni. Olyan hasam lett, hogy amikor a tükörbe nézek reggel, szivesen elsírnám magam. Pedig a kaját is visszavettem, de sajnos könnyen hízok.
1 hónapja rákaptam, hogy este sétáljak vagy gyors gyalogoljak 1 órát, de hát sajnos nem sokat ér. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Van egyfajta craft rendszer benne, de csak bizonyos küldi után.
-
hombre[EU]
nagyúr
ebben az outridersben nincs is craft rendszer? szétszedtem a geart és "pénzt" kaptam
btw mi értelme az eladásnak,ha a dismantle dupla annyit ad -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
a pvp biztosan jobb, de ahhoz rengeteg óra kell
ennyi elég volt, már csak a színek/számok változtak a gameplay nem igazán -
Hunt3r22
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Valahogy én sem szenvednék a 6,1', ahogy mondod, otthon a nagy tv-n.
Nyílván más, ha az ember elutazik és hotelban van stb.. ott 1-1 órára jó lehet. Na majd egyszer én is kipróbálom.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Pedig a Division a single befejezésével kezdődik.
DZ-ban csapattal nagyon nagyot lehet csapatni. -
AMD Power
titán
válasz
pauliboy23
üzenetére
A rekord 140-be 4 nyomás. 
ProtiHUN
-
Elderath
addikt
"ALAN WAKE 2" is the first Remedy game published by Epic Games Publishing according to Jeff Grubb
Istenem mit nem adnék egy nextgen AW2ért
-
Elderath
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az aztán közel áll stílusban az outridershez

-
persil
nagyúr
válasz
Elderath
üzenetére
Teljesen jogos, csak arra akartam utalni, hogy ez "elfogy". Nem adok neki max egy hetet es a fele jatekos mar reg kimaxolt endgame kontent mellett fog unatkozni. Ebbe a mufajba kell a heti/havi/nehany havi tartalom, mert elhal.
Felreertes ne essek, ha jol szorakoztok vele, akkor en vagyok a legboldogabb, de lassuk be, hogy minosegben sehol nincs a mufaj jobbjaihoz es a mostani oromkonnyek fele csak fellangolas, mert vegre lattunk valami ujat.
Ui.: Ami ilyenkor jonni szokott: de kis studio, csak x ember, csak x budzse, blabla... Senkit nem erdekel. Jatekosok vagyunk es a vegeredmeny szamit, semmi mas. Ha harom kavicsbol raktak ossze, ha 70 mrd dollarbol.
-
hombre[EU]
nagyúr
a környezet nem csúnya (ahhoz képest), lehet még szebb,mint a gears tágabb részei
mondjuk a facial animation nem egy világbajnok
vagy csak "rossz" karaktert indítottam
én egy komolyabb célzás kusztomizálást hiányolok (valahogy nincs meg eddig a perfekt balansz) meg a fovon is tudnék finomhangolni...a gunplay olyan generic coopos -
törölt tag
Gondolom nem monitorról tolod a jàtékot, igen csak csúnya közelről.
De egyébként leszàmítva hogy csúnya, meg az animàciók is bénàk, a gameplay egész jó, stabil 60fps, csak ez a töredezetség ne lenne, hogy ha fel kell màszni valahova, akkor bejatszàs, ajtót nyitsz bejàtszàs és töltőképernyő, hidat ugrasz àt, akkor is. Openworldnek làtszik, de korànt sem az, és ez zavar a leginkàbb.
-
Moby
veterán
Kicsit nyomkorásztam ezt az Outriderst, de nekem ez nagyon bejön
Én nem is igazán értem az itteni hozzászólásokat, hogy ez B kat, meg satöbbi. Jól fut, jól néz ki, meg is, ilyenkor meg is lepődök, hogy eből az (általam is) sokat szidott S-ből ilyenekt ki tudnak így gurulni...oké láttam én ezen már szebbet, de az ilyen gearseket már évmilliók óta reszelik, az azért nem akkora csoda. Na mindegy, csak gondoltam legyen ellenpólus is, szerintem ez tökre rendben van, csapatban meg valszeg addiktív lesz, mint a picsa. -
NemMo
őstag
Kinek hogy tetszik az Outriders? Én kivárom a holnapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Óra topik
- Robotporszívók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazán az első végigjátszás után kezdődik el a játék... Vagy a második után. Kell bele 5-6 óra minimum, hogy elinduljon.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sōt mivel jobb lootot dob magasabb tieren így a sniper már oneshot míg az elején nem igazán haltak egybe
btw mi értelme az eladásnak,ha a dismantle dupla annyit ad"
1 hónapja rákaptam, hogy este sétáljak vagy gyors gyalogoljak 1 órát, de hát sajnos nem sokat ér.

A rekord 140-be 4 nyomás.

l.skywalker