Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
EmThor
üzenetére
https://www.8bitdo.com/ultimate-3e-controller-xbox/
Már a Wireless Charging miatt is tetszik.
-
zsoe85
csendes tag
válasz
EmThor
üzenetére
Köszönöm, innen lenne a GPU egy évre ami havi 4750 Ft.
Amit nem értek ha veszek Essentialt (gondolom olyat nem lehet hogy 2 x 12 hónapot egyszerre?)
Ha lehet:
2 x 12 hó essential 34000 Ft / 24 x 2 = 2833 Ft / hó egy éves GPU?
Ha nem akkor
1x 12 hónapra essential 17000 Ft / 12 x 2 = 2833 / hó fél éves GPU?
Lehet buta a kérdés -
eL Geri
őstag
válasz
EmThor
üzenetére
Én amit nézegetek egy ideje, azok nem kaptak most "eddigi legjobb árat", pedig én csak úgy vásárolok
Ilyenekre gondolok: Gears 5, Stray, Cyberpunk 2077: Phantom Liberty...A Warhammer 40,000: Space Marine 2 megkapta az eddigi legolcsóbb árát (ez már kezd alakulni), de hosszú a backlogom, ráér még.
A Game Awards-on kapott a Rezi 4 egy eddigi legjobb akciót, még mindig él. Na azt húztam be akkor, a GOLD csomagot. Azzal elleszek most, meg az egy hónap GP-vel.
-
eL Geri
őstag
válasz
EmThor
üzenetére
Igen, szerintem is jól látod, elindult a karácsonyi vásár.
Mellékesen megjegyzem azt az észrevételemet, hogy mióta drágult a GP, és már nem is olyan best-buy, azóta szerintem a Microsoftos játékok se kapnak olyan nagy leárazásokat, mint anno.
Pl. lett új TV-m egy ideje, de már nincs GP-m (mondjuk most van egy hónapra, de az nem sok). Így újra elővenném szívesen a Gears 5-öt, pl. 3e Ft-ért meg is venném. Már volt régebben 3225 Ft, de mostanában csak nem viszik lejjebb ilyen 6-7e Ft-nál. Csak egy példaként.
-
Zó
aktív tag
válasz
EmThor
üzenetére
Ez jó ár (bár a a nálam látható 5,7-et nem 5-re kerekíteném), ha azt nézem, hogy amikor még kereskedlemi forgalomban volt itthon az eredeti, drágábban vettem. Ha meg azt nézem, hogy egy tök jó Hall Effect-es GameSir-kontroller mennyi 2,4 GHz-es adapterrel, akkor azt meg annyiért vettem, mint annak idején csak adaptert a boxos gamepadhez. Mivel a kontroller fogyóeszköz, elgondolkodtató alternatíva, hogy a PC inkább külön third-partyt kapjon.
Nyilván a BT is megoldás a boxos kontrollerrel, de azokat nekem mindig ki kell hosszabbítanom a stabilitáshoz (5.3-as, a topikban korábban linkeletet is). Lehet, hogy van olyan prémium dongle, melyet nem kell, de amit nekem ajánlottak (és nem tudom, hogy bevált-e volna), az megint csak annyiba került, mint a kontroller+adapter. Persze az olcsóbbakat sem próbáltam mind végig. És két kontrollert sem egyszerre PC-n, couch-coop az konzolon szokott menni.
Mindenesetre az MS-féle adapter valóban stabilan működik, ha valaki azt választja.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
EmThor
üzenetére
Köszönöm, de meguntam a subHD fosfelskálázást. Amikor megvettem a Series X-et majd mindent 4K körüli igényes minőségben játszhattam, ezt vártam volna végig jogosan. Aztán ahogy haladtunk előre a generációban úgy lett konzolon egyre szarabb a képminőség a túltolt PC masterace-re kihegyezett új grafikus enginek miatt. Ez egy röhej. Egy fullos TV-m van, amin mára javarészt subHD low-medium grafikára kényszerültünk a konzol miatt... Miközben látom hogy PC-n (még egy középkategóriáson is!) szó szerint GENERÁCIÓNYI a különbség látványra a profi AI alapú felskálázók miatt, stb. Még mindig vannak akik áltatják magukat, hogy oké ez még így konzolon, de ez kb addig tart amíg meg nem nézik jobban mire is képes egy mai átlagos modern PC konfig. Ég és föld.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
Várj, várj, a lényeg kimaradt. Egy teljesen jól működő 10 éves Skylake konfigot használtam, egy baj volt vele, hogy a Win 11 natívan nem támogatta, én meg nem akartam mókolni. Tudtam, hogy a Win 10-re még lehetett volna kérni egy éves támogatást, de előbb-utóbb úgyis váltanom kellett volna (azóta az AMD procik árai is szépen kúsznak fel, ahogy látom), így ez még pont időben történt.
PC sok minden másra is kell, a játék igazából másodlagos, eszembe nem jutna plusz százezreket kifizetni 50-60 fpsekért cserébe, amikor bőven elég nekem az, amit ez tud, ha néha játszani is támadna kedvem, ami az utóbbi időben elég kiszámíthatatlan.
Ott a digi PS5 is, azért nem azt adnám el, mert most is ugyanannyiba kerül újonnan, mint amennyiért talán el tudnám adni a Series X-et.
Szeretem az Xboxot, nem véletlenül vagyok már második generációs, a válaszom nyilván félig-meddig cinikus volt, de igazából lassan tényleg csak az ide megvásárolt, nem PA játékok miatt van itt az asztalon.Szóval itt most nem egy sokadik PC vs Konzol eszmecserét akartam indítani. No, de ne offoljunk tovább, mert ki leszünk kapva.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
EmThor
üzenetére
Csak addig olvastam, hogy Sony meg N következetesebb... Ok, akkor vegyed a PSpro-t 800 euróért (most emeltêk tovább USA-ban) + állványt hozzá, ami kb 40%-al tud csak többet mint az 5 éves alap konzolok, vegyed a Nintendo konzolját 450-500-ért ami előző generációs szinten van a mai PC handheldekgez képest technikailag, és a 80-90 eurós játékait hozzá...
Lol, következetesen, mindenki emeli az árakat.
-
Norb79
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
Nekem 12-13 éve egy vezetékes X360 kontroller a pc-s kontrollerem, de kicsit már driftel és hát a gombák is kezdenek nullára kopni.
A vezetékesen alul nincs elemtartó, illetve a kábel bele van gyártva. Nálam ezen bukott meg eddig a csere, hogy minden másolatnál rádugható a kábel. Ennél hogy van megoldva? -
Dinomano
őstag
válasz
EmThor
üzenetére
PC szerintem nem ennyire gázos. Mondjuk, az igazsághoz hozzátartozik, hogy PC esetén (mivel általában beugrószint körül voltam mindig.) grafikailag én hajlok a kompromisszumokra PC-n. Az optimalizáltság nagy skálán mozog PC-n, de közel sem annyira gáz, mint régebben. Én évek óta elvagyok egy régebbi I7-es gamer laptoppal (16 GB RAM, GTA 1050Ti). Még elindulnak újabb játékok is, igaz minimumon.
-
-
sz_b
csendes tag
válasz
EmThor
üzenetére
Lehet hogy én maradtam le valamiről de ezt a 4 játék megy xboxra dolgot hol hallotad? Nem kevered véletlenül Phil Spencer-rel? Ő mondta hogy először 4 játék megy ps-re (hifirush, grounded, pentiment, sea of thieves a többit meg majd kitalálják (tudjuk mi lett a vége…)
-
boxmaci
aktív tag
válasz
EmThor
üzenetére
Szerintem egyszerűen csak a játékok PC verziója fog futni az új MS Xbox-on is. Minek csinálnának külön konzolos verziót, ha már egy meglévő PC-set kell csak minimálisan átalakítani UI szinten? Annyi lesz csak, hogy minden játékához írmak egy konzolos felületet amit joypaddel fullosan lehet irányítani, meg a játékok kapnak több optimalizációt a fix hardver miatt. Amit még eltudok képzelni, hogy a játékok előretelepített módon fel lesznek töltve az MS áruházba és nem kell telepíteni, vagyis csak egyszerűen letöltés mint most. Mivel továbbra is egy módosított Windows fut majd rajta, így valószínűleg mindent csak az MS jóváhagyásával lehet telepíteni a konzolra. De pl full PC modok, egyéb szoftverek lehet nem lesznek az MS Xbox-on, mert akkor nem tudnák kontrollálni, biztonságosan tartani a hardvert és egyéb dolgokat. Jó lenne már erről egy rendes bemutató.
-
Steve1207
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
én elképzelni nem tudom ha ott indítasz majd egy játékot milyen beállításokat adsz meg grafikában... - semmilyet, pc-n se feltétlen kell már vagy 10+ éve, amikor a többség konfig alapján belő egy optimálisat első induláskor. Amúgy meg, ahogy pl egy handhelden, van egy alap optimális profil és azzal indul. Ha meg nem tetszik akkor tudod babrálni.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
EmThor
üzenetére
A Sony felépített egy nagyszerű PS felhasználói bázist és most kb azt teszi mint az MS mikor kijött a Series generáció, kitikkasztja. Nincsenek exkluzív jatékaik, az pár darab pedig nem igazán mérvadó. Most még nem annyira érezhető ennek hatása, de feltehetjük a kérdést amit korábban a PS tábor szokott fordítva feltenni, exkluzívok nélkül ki vesz majd PS-t? Mert már nemcsak PC-re de Xboxra is kiadják a játékaikat, és nem jópofiságból, egyszerűen nincs más választásuk.
A következő generációs konzolok nagyon érdekes terület. Most amit lehet tudni az alapján a Sony kihoz majd egy olcsó PS6-ot közepes konfiggal, az MS meg egy high-end Xbox-ot PC funkciókkal drágán. Lehet, hogy nem lesz ennyire szélsőséges a két hardver, de lehet mégis. Mi felhasználók jól járunk, mert lesz bőven választék a konzolokból, főleg az Xbox PC-ket is hozzá számolva. A Sony valószínűleg azért fogja olcsóbban adni a következő PS-t mert nem nagyon tehet mást. Ez lehet a húzóereje, a multiplatformosodás miatt más nem nagyon maradt. Az Xbox meg drága lesz, PC játékokat futtat, minden lesz rajta, csak kérdés milyen lesz rajta a felhasználói, úgymond konzolos élmény.
-
consono
nagyúr
válasz
EmThor
üzenetére
HA csak PC lesz az Xbox, miért az MS-től és nem mondjuk a Valve-tól vennénk játékokat? Az a de facto standard PC-n... Onnantól kezdve eszembe sem jutna a Microsoft. Vagy vennék PS-t (most már van talán 6-7 játék rá, amivel játszanék), vagy ha már PC, akkor ott vásárolnék, ahol éppen jobb akciók vannak. Mint ahogy most is, a PC-s játékaimnak kb. 5% alatti része van az MS Store-ból.
-
Dinomano
őstag
válasz
EmThor
üzenetére
Végül is, ha úgy vesszük, akkor azt is mondhatom, hogy megszűnik az X-box, ha nem lesz dedikált fizikai hardver. (Oké, lesz esetleg egy steam-szerű keretrendszer. Mondhatom, hogy továbbviszi a brand-et...)
(Az Atari is gyárt még játékokat, de hardvert már nem. Oké, nem csődbe ment a Microsoft, mint anno az Atari, de a végén ugyanúgy ott a veszteség érzés, nem?)
"Esetleg lesz egy emulátor is pc-n amivel játszhatsz a nem pc kódolású xbox/x360/x1//x|s játékokkal is?"
Azért ez PC-n nem megugorhatatlan dolog, eleve a PC-ből nőtt ki az X-box is. Egy architektúrán mozogtak. Nem olyan speckó hardverekről beszélünk, mint PS1, PS2, PS3...
-
F.B.I.
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
Ami elvárható egy ilyen áru fejestől (max 40K ugye) azt tudja (ha játékról van szó és nem szimfónikusok): van elég dübörgő mély, van normális közép….talán “csillingelő” magas tartomány lehetne jobb de játéknál nem fontos. Én semmilyen hátrányát nem hallom. CoD Warzone esetén jól hallani és pozicionálni az ernyősöket, a futkosókat, talán annyira nem tudod elkülöníteni, hogy 1 vagy 2 emelettel feletted de tudod, hogy fent.

Filmet jó vele nézni, nálam zenét hallgatni is kielégítő (Yotube Music kiváló minőség beállítás). Szóval ennyiért nem kell csodát várni de amire tervezték, arra tökéletes (Steelseries NOVA 3X).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
EmThor
üzenetére
"A megvolt B-E elolvastam,"
Szóval nem. Utánaolvasni nem ugyanaz szerintem. A játék az E endinggel fejeződik be, és nem ugyanazt kell csinálni mint A-ban, totál új dolgok vannak mindegyik ending végigjátszásban, sőt új szereplők is. (még ha vannak ismétlődő részek is, ez tény)
-
tomee007007
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
Ez nem semmi eredmény, nagy gratula
Én az elmúlt 5 évben nem vittem végig ennyi játékot
A fejesekre kicsit visszakacsintva, a Nova 7X Xboxra nagyon jó, ha valaki a tényleg a dübörgő basszust és az éles magas hangokat preferálja, de van elég sok más opció, ami kifinomultabb, és házon a Nova 5X pl. jobb FPS-hez a precízebb pozícionálhatóság végett. Bár pont ez az az árszegmens, amiben kevés az Xbox kompatibilis versenyző. -
tomee007007
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
A Nova széria egyébként alapvetően nagyon jó, dinamikus, full V-karakterisztika, szemben a régebbi Arctis szériaval, ami alapvetően lágyabb, természetes hangzást képvisel.
Az Audeze-től a Penrose-t már nem lehet kapni újonnan, a Maxwell az utódja, de az is már elég koros, és bár részletességben ma is TOP3, de funkciók és pozícionálhatóság terén mára a versenytársak lekörözték. -
homerhamm
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
Akkor nem is találgatok, hogy ez Szicília melyik része lehet.
A Starfieldnél unalmasabb játékot pedig én még nem láttam. Egy karaktert nem tudnék belőle felidézni, csak a nagyvárosban a banyatankokat. Nekem az nagy csalódás volt. Nem tudtam úgy normálisan menni, hogy ne fulladjon meg a karakterem egy kis sétától. Az a sok bolygó is minek kellett bele?
-
homerhamm
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
Én nagyon remélem, hogy nem lesz egy foshulladék a játék, mert majd szeretném megvenni, ráadásul a jövő hónapba én is eljutok oda igaziból is.
Kíváncsi leszek a játék Szicília melyik részét fedi le, bár tisztába vagyok, hogy ez nem ow játék. Ha lehet a játékba autózni, tuti több város is lesz benne. Várom a játékot.
-
tomee007007
addikt
válasz
EmThor
üzenetére
Nem, csak azzal van gond, ami HUB-ról megy.
Lehet az usb- protokoll nem tudja már 3 felé szétdobni, de akkor meg szerintem egyáltalán nem működne. Nem hiszem hogy táp gond lenne, ezek a dongle-ök max 0,5 - 1,5 W-ot fogyasztanak, ha három be vanm dugva, az sem éri el a HDD/SSD 15 W körüli igényét. -
boxmaci
aktív tag
válasz
EmThor
üzenetére
Az Xbox exkluzívja már a Game Pass. De ha csak az idei évet nézzük akkor is van még jópár fajsúlyos játék ami exkluzívnak tekinthető, legalábbis egy ideig biztos csak Xbox-on játszható a konzolok közül, pl Avowed, Towerborn, Mechabreak (ma!),és az early acces programnak köszönhetően a Grounded 2, Subnautica 2 is. De mint mondtam az jóval nagyobb húzóerő, hogy sok nagy játék jön Day1 GP-be.
Szerk: a Keeper is csak Xbox. Szóval úgy tűnik még több is az exkluzív a Series konzolokra mint a konkurenciára. Lol.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Tesla topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7