Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
Willhunting
üzenetére
Ha minden igaz, akkor a konzolgyártók szerződése miatt nem csinálhat senki "mindent vivő" Lola-T jellegű fejest. Az MS és Sony kifejezetten tiltják, hogy egy eszköz mindkét platformon működjön. Vannak kiskapuk, fejes tekintetében például az Arctic 7x kábelesen megy XSX-en és PS5-ön is, kormányok között ha a Fanatec PS-kompatibilis wheelbase-eire XBox HUB-ot raksz akkor lefedted mindkét platformot (plusz PC)
-
30z.Samu
titán
A Vallhallában kicsit érdekes dolgot vettem észre, bár ezt is csak úgy vettem észre, hogy nem bírtam egy küldetéssel és megnéztem Youtube-on.
Azt kellett kideríteni, hogy ki árulta el Somát, de volt egy karakter, akivel a videóban a tag tudott beszélni, én pedig ha a fejem tetejére is állok, akkor sem jelenik meg buborék a feje felett.
Ha tudtam volna Vele beszélni, valószínűleg nem is kell a Youtube, na mindegy.A barangolás viszont kifizetődő, sokszor jött már jól 1-1 torony meg kikötő és nem kellett a fél mapot átutazni.

-
Steve1207
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Múltkor (valamely reggel) említették, hogy gyorsult, akkor tényleg gyorsabb volt egy ideig és kihasználta a teljes sávszélet. Most rányomtam próbaképp a SniperE-re, szokásos 5--7 mbps-nél nem volt még magasabb érték, pedig szabad lenne az út
Természetesen a sebesség tesztnél hozza a maxot. -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem rossz, tetszik ahogy kinéz. Szerencsére lesz angol szinkron hozzá.
-
hombre[EU]
nagyúr
Scarlet Nexus gameplay ... hát ez egyre jobban néz ki

-
ρσгτσ
addikt
Pár ingyenes játék:
- Japánból Costume Quest
- szintén Japánból Stacking (bár ez nemrég volt itthon is)
- Koreából SWOS -
matex
aktív tag
Mivel eddig csak (jogos) negatív kritikát kapott a letöltés, itt az ideje a dicséretnek is. A legutóbbi konzol update után olyan a letöltés, amilyennek lennie kell. Már 800-900Mb/s-ot is elértem, és nem csak rövid távon. Játék közben is gyorsabban tölt, de játékból kilépve meg teljes sávszélességgel megy.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jött kontroller frissítés. o.O
-
Gregszton
tag
Én múltkor a Play & Charge Kit kábelel simán töltöttem és használtam a fülest.
-
MdewC
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Az az.
Az tuti.Dolgozom mint a gép, de az agyam nem bír már leállni így 6 hónap után...
-
MdewC
nagyúr
Hú srácok!

Kajak nem bírom már ezt a várakozást, sztem soha nem fognak hívni a kv-ból.

Kajak szenvedés van.

-
persil
nagyúr
válasz
atom18
üzenetére
Jobb oldalt a sima hangero tarcsa van, ami logikusan a hangerot allitja.
Amire te gondolsz, az bal oldalt van es a chat/game balanszt lehet vele tekergetni.
De kulonosebb jelentosege csak akkor van, ha epp beszeltek valakivel jatek kozben.De egyiknek sincs 3 allasa, 0%-rol tekered 100%-ig.
Szrk.: Mondjuk csak a hangero letekeresenel halkul el teljesen, a jatek-party tarcsanal nem.
-
atom18
senior tag
Megjött nekem is az új Xbox füles
a kérdésem az lenne, hogy a jobb oldali 3 állás mit állít? Én csak annyi veszek észre hogy ha eltekerem az egyik irányba elhalgat teljesen közép állásba szól normálisan a másik irányba meg több mélyet hallani. -
balazs025
senior tag
válasz
Willhunting
üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha az arctis 7x ilyen lenne.
-
3L1T3
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Meg nem moddolt GTA5-ből kellett volna felvételeket bevágni, mert marhára megtévesztő.
-
ProEvoFan
nagyúr
Hibesbusters végigjátszva. Szerintem jobb lett mint az alapjáték.Végig pörgős és a grafika beszarás mennyire gyönyörű.
Meg ez a csapat viccesebb, szimpatikusabb, mint az ötödik rész karakterei. -
Willhunting
aktív tag
Valaki próbálta már, hogy TV nézéshez használható bluetooth-on csatlakozva ez a csoda fejhallgató? Nem szakadozik, késik a hang?
Kár hogy egy gyártónak sincs olyan vezeték nélkülie ami mindennel is működik (XSX, PS5, tv, pc, mobil). -
frankdelgado
őstag
-
AMD Power
titán
-
Steve1207
veterán
Ikaruga store-on ingyenes Argentínában.
-
hadam98
senior tag
Ez a BF5 Breakthrough játékmód nagyon jó, lehet ölni rendesen
Mikor a játék kijött annyira nem tetszett főleg, hogy kevés tartalom volt, de elég rendesen felfrissítették és nagyon szórakoztató lett. Mondjuk azért az 1 még mindig jobb
-
persil
nagyúr
válasz
bilon73
üzenetére
Azert azt tegyuk hozza, hogy ~15 orat bir ki egy toltessel, amit az eddigiek alapjan hoz is, siman lehet vele szamolni, hogy mikor kell feltenni tolteni, illetve azt is emlitsuk meg, hogy 30p toltessel kerul bele 3-4 oranyi powa, szoval ha valaki meg akarna halni fules nelkul, akkor egy cigiszunet/kave alatt meg van a dologgal es az sem elhanyagolhato, hogy elemekkel eleg fura lenne egy fejhallgato.
Szoval a "mar tobbszor lemerult jatek kozben" az:
1. Nagyon szuk retegigeny.
2. Komoly fuggoseg.
3. User error.Ezzel egyutt hasznalhato kabelen, ami viszont valoban macera a type c-s kabelek rovidsege miatt es tenyleg egy hasznos feature lenne, ha kontiba dugva menne.
De a problema hihetetlen konnyen athidalhato a fentieket figyelembe veve.Szrk.: Igazabol nem tudom, hogy kiprobalta e valaki type c - type c kabellel, lehet, hogy siman megy es akkor az egesz tema targytalan.
-
csucsu52
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az igazi az lenne, ha átcsúsztatnám az ujjam váltáskor a lenyomott "A" gombról a mellette lévőre, de valóban bizonytalanul érzékeli ilyenkor.
Ha telibe lenyomod mindkettőt egyszerre, úgy garantáltan működik és magasan a leggyorsabb megoldás.
Körönként 20-30szor is kell váltani, akár 30-40körön át, nem volt még gond. -
bilon73
aktív tag
micro wireless headset
szuper, meg minden. nekem nem csúszik/késik. az eq-val nekem a hangzás is ok.
ez a headset egyben megmutatta nekem miért jó a cserélhető elem a kontrollerben.
így pandémia alatt, már kétszer futottam bele, hogy lemerült, és nem lehet mit tenni, tölteni kell.
nem lehet cserélni, nem lehet vezetéken használni...stb...
szóval egy reggeltől, estig dolgot, ha még zenét is hallgatsz rajta nem bír ki.ebből a szempontból a jbl-em nyert, mert azt lehet kábelen is használni (xboxon értelemszerűen csak kábelen, de a telefonhoz bt-n kapcsolódik, vagy kábelen...)
-
-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
az a kemény, nem a kád széle
-
csucsu52
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Manuális váltással megyünk kuplunggal!
Kuplung "A" gomb, felváltás "B" gomb, leváltás "X" gomb.
Minden fel-, vagy leváltáshoz egyszerre 2 gombot nyomsz, "AB", vagy "AX".
Jelentősen gyorsul a váltás így a sima manuálishoz képest.
Gyakorlást igényel, hogy ne hajtsd szét a váltót, vagy ne egesd meg a motort a leváltásoknál, először lassitani kell, utána lehet váltani, nem lehet "ledobálni" és majd a motorfék megoldja😀 -
ρσгτσ
addikt
Nincs pontos platformlista, de a különböző cikkek alapján sanszos PS4, PS5 és Xbox One, Series. Én erre látok is esélyt.
Már régebben elkezdték a fejlesztést, csak ugye elég nagy botrány volt körülötte a téma miatt.
Szerk.:
Pontosabban még Xbox 360 volt, amikor jobbnak látták jegelni egy kicsit a dolgot. -
Stylerr
addikt
válasz
F_Peter
üzenetére
Semmi ilyet nem csináltunk, mint ami az összefoglalóba van.
Annyit csináltunk, hogy eredetileg az Ő fiókjával Warzoneoztam az Ő konzolján, viszont úgy döntöttem, hogy csinálok saját fiókot. Regisztráltam egy Xbox accountot, beléptem vele a konzoljába és ment a Warzone.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
jox0425
üzenetére
A Farming Simulátornak már van komoly eSport ligája is világbajnoksággal meg mindennel. Azt kezdjétek el, ha valaki véletlen csiszolatlan gyémánt a játékban, rögtön lehet nevezni a ligába
Farming Simulator League (@FSLeSports) / TwitterVannak hozzá már hardverek is

-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
jox0425
üzenetére
Van a Faming Simulator ezen verziójának (IS) egy egész aktív és magyar FB csoportja. Érdemes szerintem ott olvasgatni, bár gondolom a PC verzió a modok miatt eltér, de én sem vagyok képben ezekkel a játékokkal.
-
persil
nagyúr
válasz
jox0425
üzenetére
En videkfejlesztest vegeztem eredetileg anno, annyit ertunk el vele, hogy ha meglatok egy krumplit mar jonnek a flashback-ek es rosszul vagyok. :D
Hulyeseget felreteve, a farming sim 19 eleg realisztikus ilyen szempontbol, szoval abbol tenyleg ragadhat rad ez meg az. :)
-
persil
nagyúr
válasz
jox0425
üzenetére
Mondjuk en ugy kerulom a magyar nyelvet a jatekokban, mint a tuzet, szoval ez nagyon nem szempont. :D Lanyom meg eltraktorozgatott, mikozben forditottam neki, szoval vegul is elvoltunk, de nekem ennyi ez a farming tema, csak azt a par soros tapasztalatot irtam le neked, mert azert itt olyan sokan nem szoktak ezeket kiprobalni. :)
A proevo altal linkelt temak viszont komolyabb minoseget kepviselnek es talan szorakoztatobbak is, mint a random farming sim-ek. :)
-
persil
nagyúr
válasz
jox0425
üzenetére
Vicces vagy sem, de lanyom elvolt a farming sim 19-cel egy par orat, en meg fordithattam neki, hogy most melyik mag hova kell... :D
Amugy ezek - nem tudom miert, de - nagyon ruppotlan jatekok. Szar grafika, bena hangok, rossz iranyitas, nulla fizika. Mintha 5 dollarbol lenne fejlesztve. De mind ilyen, pedig valoszinu lenne ra igeny. 🤷
Egyebkent van benne otmillio gep, "quest-ek", meg mindefele tennivalo, szoval ha valakit erdekel az ilyesmi, akkor el tud vele szorakozni.
-
jox0425
csendes tag
Helló! Félve kérdezem meg, de valaki próbálta ezeket a game-eket?
Farming simulator 19
Pure Farming 2018
Mindkettő akciós, a pure farming digital deluxe 2k környékén van. Annyit megér?
A farming simulatorból anno egy régebbit próbáltam PC-n azzal elvoltam végülis.
Jó kis chill game a nap végére farming témában, most valami ilyesmit keresek. -
ρσгτσ
addikt
Six Days in Fallujah - interjú és gameplay - 2021 év vége felé jelenik meg
2000 -es években, a valóságban is megtörtént iraki háborúban (Fallúdzsaban) játszódó taktikai lövöldözős játék. Ami érdekessé teszi, hogy az ott harcoló katonák beszámolói alapján rakták össze. A fejlesztők elmondása szerint nagy figyelmet fordítottak arra, hogy visszaadják a valós helyzeteket, félelmeket, és a kiszámíthatatlanságot, ahogy házról házra, fedezékről fedezékre kell haladni a játékban. Random generált pályákkal, helyzetekkel, így 2 végigjátszás is különböző lehet.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Helmoras
üzenetére
Osztott képernyőn valakinek kifagy, másnak nem.
Egyjátékos kampányban nekem jó a játék, de mivel osztott képernyős játék miatt vettem meg, így hamar feltettem apróhirdetésbe.De mégegyszer mondom, a hiba nem mindenkinél jön elő és egyjátékos kampányban nálam sem fagy ki. -
GalaHU
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Erről a pénztárcám tudna mesélni...
A Forza Motorsport 3 óta mindig szárbaszökken a remény, hogy az új rész majd jó lesz kormánnyal, vagy legalább nem rosszabb mint kontival, de mindig az a vége hogy bennemarad egy glitch vagy feature (honnan nézzük) ami miatt csúnya mészárlást rendeznek online a kontisok.
Eleinte még kocsikázni is sz@r volt kormánnyal, mostanában egy fokkal jobb, de gyorsabb nem leszel vele.
MS kormány-Fanatec GT2-Madcatz-Thrustmaster TX-Fanatec V2-Fanatec DD1 útvonalon se lehet eljutni a boldogságba...
Ez sajnos kontis műfaj marad. -
Helmoras
őstag
válasz
Helmoras
üzenetére
Bocsi nem akartam duplazni, csak hozza szeretnem tenni, eddig ket jatekkal vegeztunk a pajtival, a torchlight 3 es a gears 5 szemelyeben, es meg kell jegyeznem halom bug es hiba mind a ket jatek, de jol elvoltunk, ezert probalok pozitivan alni a dologhoz.
Van itt aki esetleg aktivan Borderlands 3 azik series x en az utobbi 1-2 honapban? Szivesen vennem az aktualis tapasztalatot. Koszi!
-
Helmoras
őstag
válasz
Steve1207
üzenetére
Haverral homeoltunk es online tolnank coopban(meg en is soloban), igy ha lemezes nem opcio, frisebb reportokat nem talaltam hogy rossz lenne, csak tavalyiakat tobbnyire, illetve a local coopra panaszkodnak sokan, az meg nem lenne nalunk. Itt nincs refound x ora jatek idon belul ha annyira rosszul futna a jatek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha tudtam volna Vele beszélni, valószínűleg nem is kell a Youtube, na mindegy.
Amúgy nem biztos, hogy érdemes erre várnod. Mert van rá sansz, hogy nem egy ingyenes frissítés lesz a nextgen verzió.

Szeretem a régi sportjátékokat, most ezreztem ki az NHL 94-et is EA-nál

Az tuti.
Meg ez a csapat viccesebb, szimpatikusabb, mint az ötödik rész karakterei.

IntelKiller7