Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bad Pritt
félisten
Ezt az összehasonlítást sosem értettem amúgy, az Egyesült Államok területe nagyjából megegyezik Európa össz területével, cserébe feleannyian sem élnek ott, ráadásul még államok szintjén is eltérő az urbanizáció mértéke, sokkal szegmentáltabb például a szolgáltató szektor.
Ezzel szemben Magyarország légypiszok méretű, szinte teljesen lapos alföld, vízfejű és kevesen is lakják, a lakosság jelentős része városokban tömörül, gyakorlatilag két óriási gerinc gyűrű elég az egész országhoz. Egy Ausztria összehasonlítás relevánsabb lenne, tőlük szerintem elmaradunk. -
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Foglalkoztam társasház- és ingatlanvagyonhoz kapcsolódó kezeléssel is. Ahol sok az idős ember ott elég komoly meló bármilyen korszerűsítést elfogadtatni, ami plusz költséggel jár. Egy sima fűtés, esetleg kazán korszerűsítést is.
Összességében tényleg igaz, hogy Magyarország jobban áll a net kérdésében, de bőven van még terület, ahol lehetne javítani.
Az viszont tény, hogy külföldön sok helyen még szállodákban is hulladék a net a magyar átlaghoz képest.
-
30z.Samu
titán
Kb 5 éve Budán volt egy barátnőm, ott csak Telenor-os mobilnet volt, mert a többi hálózaton nem volt térerő, szélessávú net meg azért, mert nyuggerek éltek ott és senki nem tartott igényt a vezetékes internetre. Így nem lett bevezetve a társasházba, alig akartam elhinni, amikor mesélte.

-
oriic
HÁZIGAZDA
It takes Two jatekot veszi valaki?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Általában minél későbbi kiépítés, annál jobb a net minősége és gyorsasága. Egy-két helytől eltekintve, ahol elég húzós összeg volt a korábbi kiépítés/hálózati eszközök fejlesztése/cseréje. Főleg, ha az adott piacról kiszorítják az egyik legnagyobb céget, aki ezt csinálja.
Lásd. az utóbbi 1-2 évet.Ez egyébként Budapesten belül is látszik és nem csak mobiloknál. Van ahol korábban építettek vezetékes internetet és hiába vannak egy szolgáltatónál nagyobb csomagok...a leggyengébb netet tudják igénybe venni az ügyfelek. Pl. nálunk is.
-
bastya2100
tag
válasz
Stylerr
üzenetére
ÉN csak a warzone miatt vettem s-t (eladtam a 4 éves vga-m abból kijött)
, több fps-t tol mint az x....de cserébe éppen, hogy nem hányom le a monitort amilyen grafikát kapok
24" felett TILOS a 120 fps mód
Valamelyest javult a grafika utóbbi időben, meg úgy állítgattam ezt azt... nincs lag, szépen fut.....bárcsak lenne fov slider....de ezt is megszoktam, nem játszok roszabbul mint pc-n....
Veszek mellé egy ps5-öt vagy, ha lesz normális vga ár akkor azt
Jelenlegi vga piac miatt jó alternatíva ez is.... -
ρσгτσ
addikt
válasz
Alexios
üzenetére
Igen, látom. Ezért írtam utána a többi szöveget.
3 helyről szoktam próbálkozni a telepítéssel (amennyiben lehetséges): GP app, Xbox app, weboldal.E tekintetben nem mindig stabil a dolog. Legalábbis nekem is vannak néha problémáim a távoli telepítéssel. Vagy a konzol eléréssel egyes helyekről.
Melyik Yakuza rész nem látszik az Xbox app -ban? Mert amiket próbáltam azokat kihozza.
-
Lifer092
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Napi szinten megyünk MW multit, illetve WZ-t is több órát. SX-el nem vettem észre droppot, meg akadozást. Sem input lagot. Igen, tudom, senki sem szereti a "nálam osztán' pedig nincs semmi baj" kommenteket, de most tényleg így van.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Alexios
üzenetére
Nézz be ide:
Konzolon --> Beállítások--> Eszközök & kapcsolatai --> Távoli funkciók --> Távoli funkciók engedélyezéseOtt tesztelni is tudod a kapcsolatot.
Van amikor nekem is elszáll. Olyankor ki szoktam venni a pipát, újraindítok és visszateszem.
Ettől függetlenül az utóbbi időben nálam sem mindig működik stabilan. Előfordult már az is, hogy konzol frissítés után szállt el a dolog.
-
Alexios
veterán
Arra van valami tipp, hogy hogy tudnám elérni hogy a mobilos Game Pass appban is látszódjon a konzol? Ha rányomok a telepítésre(tegnap a yakuzára próbáltam beállítani, hogy letöltődjön amint elérhető) akkor egy régebbi xbox one-t dob fel. A sima xbox appban viszont látszik az SX minden probléma nélkül(de ott meg tegnap még nem dobta ki a yakuzát, szóval nem tudtam onnan telepíteni)
-
Stylerr
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Series S-en viszonylag jól fut. Messzebbi területekre nézve viszont észrevehető, hogy 120-ról bedroppol az FPS. Bár a Series X erősebb hardver jóval.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
3GB az Octopath, átlag 500Mbps letöltéssel kb. 1 perc volt kattintástól kattintásig az indítás.
Welcome to the 21st century, Xbox!

-
pzstm
titán
tech csatornájukon nem találok csak siege tartalmat elmúlt fél évben. MAjd belinkeled

(16) Call of Duty Warzone Xbox Series X 120 FPS (120Hz) - YouTube
Ezt találtam ami friss. Snipeolva messzesegbe is 100 körüli az FPS
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hadam98
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Miről beszélsz? Átlagban már most 110 körül van és folyamatosan optimalizálják, hogy teljesen meg legyen a 120fps...
-
pzstm
titán
válasz
balazs025
üzenetére
Az megvan, hogy azert tolunk nyugatabbra egesz botrwnyos a helyzet a Series X-el. November legeleji elorendeles Csliforniaban varhatoan majus masodik heteben teljesul. Keszlet zero. Es kevesebbet is tudtak legyartani mint Sony raadasul elvileg a vegso gyartosor is kesobb indult be
-
balazs025
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
A ms is leginkább azért áll jobban ezen a téren, mert kisebb az xboxra az igény rá. Plusz nálunk már a kezdetektől különösen jó a helyzet, ez máshol azért nem volt így. De nem is baj, versenyhelyzet szempontjából, hogy ezzel kiegyenlítettebb az indulás, és így talán szorosabb is lesz a mostani generáció.
-
törölt tag
válasz
A guru
üzenetére
Az Alzáról olvastam, hogy pár nap alatt megküldték valakinek. Megrendeltem én is még február közepén, három munkanappal később átvettem (pedig következő hónapra írták az érkezést). Tegyél esetleg egy próbát velük, ha gondolod.
A Konzolvilágot nem tudom, az ottani rendelésem lemondtam, miután meglett a gép.
-
A guru
addikt
Sziasztok!
Nem gondoltam volna, hogy lassan fél évvel az új konzolok megjelenése után még mindig egy PS4-en fogok prüntyögni, de sajnos a PS5 készlethiány rendesen betett. Néhány napja határoztam el magam, hogy visszatérek XBOX-ra, olyan szinten csalódtam az egész Sonyban. Nem mellesleg a gamepass és a Warzone 120 FPS is csábító volt, szóval jobb később, mint soha alapon berendeltem a Konzolvilágnál egy Series X-et. Jelenleg február végén járnak a rendelések teljesítésével és az lenne a kérdésem, hogy kb. milyen sűrűn szokott szállítmány érkezni? Egy-két bíztató információ jól esne lassan így április küszöbén... Előre is köszi, ha valaki tud valamilyen infót!
-
-
törölt tag
-
30z.Samu
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Le vagyok maradva.

-
hombre[EU]
nagyúr
-
Bogyi007
veterán
válasz
GalaHU
üzenetére
Akkor a Trust a füleseivel - pl a GXT 310 Radiussal szabályt szeg?
Jahogy vezetéknélküli fülesről volt szó, bocsi akkor sztornó...

-
EmThor
addikt
Fenn van az octopath es a yakuza 6 is.
Ra kell keresni.
Angoloknal -1 ora van, most lett ott ejfel, amiatt kerult fel nalunk 1kor.
14e ft az octopath akciosan ha valaki meg akarja venni.
A yakuza 6 pedig 5900ft. (Hm, yakuzan kellene latszania a 20% gamepass kedvezmenynek...) -
törölt tag
Talàltam egy érdekes jàtékot.
Deck builder stratégiai.
Majd holnap ránézek a demóra.
Jónak néz ki, lehet az àràt is megérné. Kicsit a Superhot jutott róla eszembe. -
Steve1207
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Bárhogy kerestem, de tavaly nem találtam ilyen részletesen a dolgot és még a mail-ből nyitható visszavásárlási szabályzatban se ugyanígy és ugyanilyen részletesen volt kifejtve (és nem ennyire pozitívan). MS fiók alatt a megrendelés állapotánál azt írta, hogy ez a termék nem jogosult visszatérítésre. Sima játékvásárlás volt. R
(#44238) EmThor: csak azt nem értem, hogy amióta létezik pass sose volt törvényszerű, hogy minden platformra jön ugyanaz a játék, de még az se, hogy egy idő után a hiányzókba is belekerülne. Viszont, ha valakinek tetszik az xy játék és nem lesz máshol elérhető, akkor már az ms gyökér és mekkora köcsögség...

-
Bad Pritt
félisten
Holnap akkor Octopath Traveler, ha minden igaz. Kíváncsi leszek.

-
Dewo
aktív tag
Üdv.
Most írt haverom hogy az Outriders game passba benne lesz ugye. De a PC-és passba viszont nem. Ilyet azért köcsögség meglépni ha ez igaz.
-
Steve1207
veterán
válasz
üzenetére
US ügyfélszolgálat nagyon segítőkész chat-en, múltkor Xbo-ra akartam játékot venni és egy PC-set húztam be véletlenül annyira nézegettem az adatlapokat meg a különbség a kiadások között és ár alapján már nyomtam is a fizetésre aztán hopp

Persze digitális tartalomnál nincs refund, de ha jól vezeted fel korrektek. Vásárlás után egyből chat, mondom tudom, hogy nincs refund leírás szerint, de bocs, rossz verziót vásároltam meg, nem is telepítettem még sehova és nem is érdekel a PC-s, nem tudnánk megoldani? Egyből utána mondtam a vásárláshoz kapcsolódó ID-t, hogy még véletlenül se kérdezősködjön vagy szöszöljön velem
kérdezett pár acc azonosító adatot és ment is vissza minden.
Gördülékenyebben ment az US-es emberkével, mint bármely ügyfélszolgálattal akár személyesen idehaza. -
Siffredi
senior tag
-
törölt tag
Nem írtam korábban, de XBOX-on belül adtam rá feedbacket, hogy nem működik, én csinálok-e rosszul valamit. Pár nappal később utaztam vidékre, hogy majd jól megszakértem PC-ről, és akkor már nem volt elérhető.
Steamen pl. a megvett, de áruházban már nem elérhető dolgokat is le lehet tudtommal tölteni, ez viszont eltűnt a könyvtárból is (szerencsére, teszem hozzá, nem akarom én ezt már látni se).
Nem egy észrevehető összeg, csak ez így mégis milyen már. Arra számítottam, hogy egy ticket után rendezi a support, és első tapasztalatként nem bizalomgerjesztő a dolog.
Maga az XSX egyébként igen szuper, csendes, gyors, tetszik, az auto HDR különösen. Hogy ne csak panaszt írjak.

-
törölt tag
válasz
chipesz
üzenetére
Pár kezdeti tapasztalat után a MS Store-t én kifejezetten kerültem, és nem tudtam, hogy egyáltalán nincsenek rajta droidos appok. Most hogy írod, ciki, hogy ezzel nem voltam tisztában, megesik az ilyen.

Subscriptions & billing > I want to request a refund opciót néztem. Van ötleted más menüre?
-
negyven2
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Tegnap még az Amazon-on, a digitális Ultimate kiadás $19.80 volt. Ma már nem volt "készleten"...
-
chipesz
őstag
válasz
üzenetére
Más kategóriában próbáld.
De hát a Microsoft Store-ban sosem voltak Android appok. Androidra a Play Store-ból tudsz letölteni (vagy egyéb online forrásból, Samsungon például a Galaxy Store-ból). Nem is értem hogy merült fel benned hogy a Microsoft Store-ból ami kizárólag Windows-os eszközökön érhető el (Windows 10, Hololens, régen Windows Phone/Windows 10 Mobile, Xbox) Androidra tudsz bármit letölteni.
-
törölt tag
válasz
chipesz
üzenetére
Páran biztos vannak, de én nem tartozom közéjük, nem is írtam, hogy windowsos telefonom lenne.
Galaxy S10-zel próbáltam.Köszi a chates tippet, de refunddal kapcsolatban:
Phone calls and chats aren't available for this issue.Valamilyen egyéb kategóriát esetleg kipróbálok, ha nem írnak vissza. És persze nem a Big Mac szendvics ára boszant amibe ez került, maga a helyzet szomorú.
#44216 oriic
Hát ez az, most már én se.
Még az XBOX könyvtáramban se látszik, hogy megvettem, amit mondjuk nem bánok. Próbáltam linkelni, de már tényleg csak cache-ből érhető el, illetve a vásárlási előzményeimben közt maradt nyoma. -
chipesz
őstag
válasz
üzenetére
Szia!
Nem azért, de például ki használ Windows-os telefont 2021-ben? Hozzáteszem, hogy azokon már nem is érhető el a Store. Egyébként tele van a Store ilyen haszontalan appokkal, ezért szemmel láthatóan nem érdemes pénzt kiadni. A support egyébként full segítőkész, chaten írj nekik, az instant.
-
törölt tag
Hello!
Vettem egy Outer Wilds Game Guide-ot digitálisan a MS Store-ból, ami XSX-en nem működött. Telefonra telepíteni se lehetett (pedig szerepelt a phone a kompatibilitási listában), mire PC-n is meg tudtam volna nézni, addigra levették a Store-ból.
XBOX-on ezután megkíséreltem egy uninstall-reinstall kombót, de az előbbi után eltűnt a könyvtáramból is. Ez még épp két héten belül, a 13. napon történt. Ekkor refundot igényeltem, amit megtagadtak ezzel:
You've exceeded the allowable refund period for digital game purchases.
Illetve érzékletes, hogy szerintük a Digital Game Purchase Refund Terms oldalon kéne megtalálnom a részleteket.A Store minőségéről elég hamar kialakult a határozott véleményem, de a support is ilyen? Eladnak valami scam szoftvert, leveszik, a pénzt pedig megtartják? Mailben is megérdeklődtem, hogyan van ez, automata üzenet érkezett eddig, hogy a requestet zárták. Valahogy még el lehet érni őket, ha a mailre később sem reagálnak? Refundot nem tudok még egyszer igényelni.
-
atom18
senior tag
válasz
üzenetére
Igen a baloldaliról beszélek csak rosszul írtam
Arról beszélek amit lentebb írtál
"A Party/Game tàrcsànak 3 állása van, mert középen is kattan, hogy tudd hogy ott a közepe." ennyi a jelentősége semmi több magyarul mindegy melyik pozicióba használom amúgy középen van. Letöltöttem a dolby alkalmazást ez csak arra jó hogy tudok hallgatni rajt demokat vagy van valami állítási lehetőség is? (mert én ilyet nem találtam) -
GalaHU
addikt
Félreérthetően fogalmaztam, a vezetékest úgy értem, hogy a dongle-t be kell dugni az adott konzolba. PS5-ön direktbe is lehet, mert pont jó a csati és elfér, XSX-en meg átalakítóval, ami egy “vezeték”. A dongle-ön kell egy kapcsolóval kiválasztani a módot, PS az PC állásban megy.
Nekem bevált, bár eddig nem sok okom volt PS5-be dugdosni..,

-
Steve1207
veterán
válasz
hadam98
üzenetére
Az a jó a Bandai-ban, hogy általában minden platformra jönnek a játékaik. Itt azért nem dúskálunk igazán kiváló animés játékokban, de azokra mindig is a többi platform volt mérvadó.
(#44194) AMD Power: még tartom, hogy az életben nem játszol majd vele, ha patchre vársz

-
Bilux
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ezt hogy tudnám magamévá tenni itthon?
-
bulikavagyok
nagyúr
Sry ha már volt: Watch Dogs: Legion 20 USD (kb 6k HUF) az amerikai Store-ban. Ennyit már talán megér. Homeolva
-
hadam98
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Több ilyen Anime játék kellene

-
oriic
HÁZIGAZDA
"Xbox Insiders in Alpha Skip Ahead & Alpha today we are flighting some new features. Multiplayer in Free-to-play games, Looking 4 Groups and Party Chat on Xbox no longer requires an Xbox Live Gold membership as we flight and test these service changes ahead of general availability"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát én azt a pár eurót tanulópénznek fognám fel sajnos, volt már ismerősnek is gondja vele, hogy nem működött, de nem tudtak segíteni neki.
IntelKiller7